The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Стратегии за световно управление » Лорд Монктън: Вашият маркиращ чип е готов!

Светът - теми, политика, личности » Стратегии за световно управление

Лорд Монктън: Вашият маркиращ чип е готов! Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Стратегии за световно управление
Дата на публикуване: 05 Февруари 2010
Публикацията е прочетена: 7027 пъти

Лорд Монктън е категоричен, че в Копенхаген ще бъде легализирано установяването на фашизоидно световно правителство.

Какво трябва да знаете… Каквото и да става, даже животът ви да зависи от това,не приемайте проклетия чип! 

Предупредени сме преди 2000 години.

А също и днес.


 Лорд Кристофър МонктънЩатският университет в Бетъл проведе конференция, на която лорд Кристофър Монктън, английски благородник и научен съветник в кабинета на Маргарет Тачър, изнесе продължителна лекция, оборваща всички митове за антропогенното глобално затопляне. Голяма част от беседата беше отделена и за предстоящата среща в Копенхаген и значението й за бъдещето на всички ни. Средствата за масова дезинформация без никакво съмнение ще предложат своята гледна точка за събитието – кадри на ухилени политици, ръкуващи се или подредени за обща снимка като кегли за боулинг; ще има и неангажиращи коментари, наподобяващи журналистически резюмета на театрална пиеса, която сякаш няма отношение към реалния живот. Лорд Монктън е категоричен, че в

Копенхаген ще бъде легализирано установяването на фашизоидно световно правителство. Какво трябва да знаете…

Много политици, една идея: “Искате или не, с политика на убеждаването или чрез война, ще има едно световно правителство.” (Хенри Кисинджър)

Виконт Монктън не си пада по типичния изказ на масмедиите (“думам ти, дъще, сещай се, снахо!”) и се обръща в прав текст към американската публика (думите му са от значение и за останалите народи):
“През декември в Копенхаген, на конференцията на Обединените нации за климатичните промени, ще бъде подписано споразумение. Вашият (американският) президент ще го подпише. Повечето страни от Третия свят също ще го подпишат, тъй като ще си мислят, че то ще им донесе пари. Болшинството от социалистите на Европейския съюз ще го подкрепят. На практика никой няма да откаже подпис.”

Какво ще се договорят:

“Четох това споразумение. В него се предлага установяването на световно правителство. Думата “правителство” всъщност се среща в първите три точки относно причините за това споразумение. Втората причина легализира изнасянето на богатство от западните страни към страните от Третия свят, за да се погаси онова, което наричат “климатичен дълг”: ние сме произвеждали CO2, а те – не. Ние влияем лошо на климата, а те – не. А третата причина за новото споразумение, тоест за това ново правителство, е неговото налагане без избори.”

За диктаторската същност на новото правителство:

“Според вас колко пъти думите “мандат” или “демокрация” или “избори” или “балотаж” се срещат в 200-те страници на това споразумение? Точно така, не се появяват и един път. […] Вашият президент, който се радва на големи симпатии, ще го подпише. Бедата е там, че новото правителство ще има собствена Конституция, която ще обезсмисли вашата (настояща) Конституция, като няма да можете да се откажете от споразумението, ако не получите подкрепата на всички останали страни. А понеже ще сте държавата, която ще плаща най-много (въглероден данък), няма да ви позволят да се измъкнете.”Image Чикагският гангстер Обама and Педофилът Буш-старши


Чикагският гангстер Обама: Ех, чичо Джордж, сякаш беше вчера, когато ме вдъхнови с онази реч за “новия световен ред”…
Педофилът Буш-старши: Стига, моето момче, стига! Ти си по-важен от мен за каузата. Можеш да продадеш и най-голямата помия, тъпите животни ще я изгълтат на екс и даже ще ти благодарят. Недей да скромничиш, имаш безценна дарба от Лукавия, да пребъде името му!

Финални думи на Монктън:

“И така, благодаря ти, Америка. Ти БЕШЕ символ на свободата по света. Радвам се, че съм тук във време, когато по тази земя все още има свобода. Но през идните седмици, освен ако не го спрете, вашият президент ще подпише лишаването ви завинаги от свобода, демокрация и просперитет. И нито вие, нито някое от идните правителства, които издигнете, ще имате властта да върнете отнетото. Положението наистина е много сериозно! Четох споразумението и след като видях какво е подготвено за това (световно) правителство, за климатичния дълг и силовите мерки, те ще си изпълнят намеренията, независимо дали ви харесват, или не. […] И все пак ми се иска да вярвам, че макар и в последната секунда, ще се надигнете и ще спрете президента си да подпише това кошмарно споразумение, това безсмислено споразумение. Защото няма проблем с климата, а дори и да имаше, една икономическа спогодба (за нови данъци) няма да го реши.”

Същинското глобално затопляне и топене на ледовете

По-долу, в първия от коментарите след статията, ще намерите извадка от последния работен вариант на Копенхагенското споразумение, която потвърждава думите на виконт Монктън. Източник и за горните цитати. Благородникът даде и едночасово интервю по радио GCN, в което разказва как още по времето, когато е бил съветник на Желязната лейди, се е надлъгвал с наддържавни кукловоди като банкерските фамилии Рокфелер и Ротшилд. Самата Тачър е правела всичко по силите си да възпре плановете им за световно правителство, но Монктън със съжаление отбелязва, че усилията са били напразни – през последните години Англия се е превърнала в страшна полицейска държава: камерите по улиците за контрол и потискане на населението вече били повече, отколкото във всички други страни на ЕС, взети заедно.

Основната тема на радио интервюто е скандалът “Климатгейт”, като виконтът акцентира върху политиката на Обама. Един от най-арогантните научни съветници на щатския президент е Джон П. Холдрън, който през 1970-те е издавал публикации, призоваващи да се вземат драконови мерки срещу “глобалното застудяване” (тогавашната мода) – застудяването било “окончателно приет научен факт”. Днес същият този Холдрън е сред най-изявените поддръжници на “окончателно приетия факт” за “антропогенното глобално затопляне”. И пак Холдрън в своята книга “Ecosciense” от 1977-ма бленува за Планетарен режим, който ще се занимава с евгеника на населението и налагането на диктаторски закони над всяка “територия” (нямало да има държави). Повече за Холдрън в статията ми “Антропософски анализ на евгениката и здравната конспирация”, където има и цитати от скандалната книга.

Скоро по света и у нас…

Лорд Монктън предупреждава, че култът към глобалното затопляне е едно от средствата за налагането на Планетарния режим, който щял да бъде ръководен от лица, които (цитирам) “не се вълнуват колко хора убиват с политиката си” и копнеят да “унищожат веднъж и завинаги демокрацията чрез подмолни методи, като ползват извинението, че спасяват планетата”. Виконтът декларира, че е добре запознат с много от плановете на световния “елит”, макар не с всички аспекти – за едно обаче е напълно сигурен: в някои благороднически среди “има целенасочени действия за контрол на популацията (простолюдието), ако е необходимо, и с избиване на многобройни хора накуп”. На едно място в интервюто Монктън дава конкретни примери как култът към глобалното затопляне вече косвено избива чрез глад бедстващите от Третия свят, като залага и репутацията си, че данъкът, който богатите страни ще плащат, никога няма да стига до нуждаещите се.


Image Същинското глобално затопляне и топене на ледовете


“Хората по света трябва да се осъзнаем и да намерим политическо движение във всяка страна, което да защитава свободата и да поеме ангажимент да се бори срещу чудовището, което е това (подготвяно) комунистическо световно правителство. […] Те (политиците от Копенхаген) не трябва да се налагат без опозиция”, призовава лорд Монктън.

Пълен запис в пет части на едночасовото интервю, в което се разглеждат и други теми, свързани с “Климатгейт” и срещата в Копенхаген, можете да намерите тук.

От статията ми “Идването на Ариман”, надявам се, достатъчно ясно се разбира защо Англия се е превърнала в толкова контролирана държава и какви са усложненията от поредната икономическа измама, която ще бъде узаконена на Копенхагенската среща. И като си говорим за бъдещето…

Компанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете.

Готови ли сте за чипа? (Думам ти, дъще, сещай се, снахо!)

Из новозаветната книга “Откровения” на св. Йоан Богослов: “И той (Звяра, Антихриста) ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег…”


Image Компанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете


В тази връзка: (11 ноември 2009 г.) VeriChip, компанията, която произвежда микрочипове за имплантиране, съдържащи база данни за здравословното състояние на всеки пациент с такъв имплант, е закупила Steel Vault – компания за контрол и защита на личната финансова информация. След сключването на сделката двете обединени компанни ще работят под името PositiveID. (Източник) По-нататък в статията се казва, че PositiveID бавно се превръща в непоклатима империя, властваща над системите за идентифициране на лица, електронните способи за медицинско обслужване и средствата за безкасово(!) разплащане и търговия. Редакторите на първия сайт, разпространил новината, не пропускат да отбележат все по-ширещите се опасения, че микрочиповете вероятно имат отношение към книга “Откровения” от Новия завет.

Каквото и да става, даже животът ви да зависи от това, не приемайте проклетия чип! Предупредени сме преди 2000 години. А също и днес.www.ivanstamenov.com
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:55 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).