The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Двата Мозъка на ГЕРБ присламчиха и измекярите от старото СДС

България » Клоаката на България

Двата Мозъка на ГЕРБ присламчиха и измекярите от старото СДС Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 08 Септември 2014
Публикацията е прочетена: 33936 пъти
След като беше отлъчен като депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, с цветущия прякор Мозъка, останаха само два ..., но достатъчни и днес, в яката поредна предизборна битка.

 07.09.2014, зала Арена Армеец


Вчера на официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в зала Арена Армеец, една от фигурите на старото СДС Едвин Сугарев, стана едно от "знамената", които откриха кампанията на ГЕРБ, подкрепяйки Бойко Борисов.

 

"Принадлежим към една и съща кръвна група и политическо семейство. Времето, което предстои е заредено с много неизвестни, но вие сте победителите на предстоящите парламентарни избори!",

 

обяви той от трибуната.


 Евгени Михайлов, Методи Андреев, Едвин Сугарев, Георги Марков


След него думата взе друг популярен политик от старото СДС, бившият конституционен съдия Георги Марков.

 

"На 5 октомври вие сте длъжни да победите. Вашата победа ще бъде наистина историческа - СДС започна тази битка против комунизма, ваш дълг е да я завършите успешно.

 

 

Приятелю, Борисов, с изборните си победи направихте БСП не Българска социалистическа България, а Българска селска партия.

 

 

Единствената политическа фигура в България, която г-жа Меркел прегръща - това е хер Борисов.",

 

посочи още бившата отрепка от СДС и бивш конституционен съдия Георги Марков.

 

Но да видим 3 години преди това.

Нека си припомним какво каза същия тоя български евреин Едвин Сугарев на 27.05.2011 г. за сегашния си вожд Бойко Борисов:

 

"... той просто би трябвало да си подаде оставката ...Твърдението на Бойко Борисов, че не чете Уикилийкс, защото публикуват данни от жълтата преса, е меко казано комично. Той разглежда Уикилийкс като някаква медия, а това просто не е така. Става дума за сайт, който едно към едно публикува грамите на американски посланици от целия свят, с които се е сдобил по един наистина леко криминален начин. Самата работа на дипломатите е намирането на секретни източници на информация и всеки посланик се грижи да има такива. Той се грижи съответно и за тяхната достоверност. Информацията, включена в грамите, е вярна. Един американски дипломат никога не би си позволил да прати в такъв специален доклад неща, които не са проверени. Не забравяйте, че в случая става въпрос за една много специална грама, която не само е с много висока степен на секретност, но която е минала през прочита и одобрението на всички важни съветници в американското посолство.

 

 

Борисов очаква от американските посланици да му кажат какво да прави и как да се държи в определени ситуации. Това е недопустимо за един български премиер, но не то е най-смущаващото според мен. Най-смущаваща е другата зависимост, която става много ясна от параграф 14 от доклада на Байърли, където става дума за зависимостите му от Валентин Златев. Това е нещо, за което тогава никой не е говорил, става дума за 2006 година. Това е актуална тема днес, когато става дума за руските енергийни проекти и по-специално за АЕЦ Белене. Ето фрагмент от доклада на Байърли, в който се споменава че Борисов (тогава кмет на София) ангажира Лукойл в много публично-частни партньорства – да дава асфалт за поправка на софийските улици и т.н., но и да се грижи за паметника на съветската армия. Излиза, че Бойко Борисов, който толкова скърби за убития от комунистите свой дядо, ангажира не друг, а именно руският наместник в България с грижи за паметника на съветската армия.

 

 

Американското разузнаване разполага с данни, които могат да компрометират Бойко Борисов, но в същото време те са известни и на руснаците. Това прави неговата позиция като министър-председател изключително опасна за бъдещето на страната и той просто би трябвало да си подаде оставката."

 

Пълна лудница, нали! Евреинът Едвин Сугарев и Георги Марков докъде се докараха, че да защитават "Мафиот" по определение на партньорските служби!

Има ли по голямо падение ...
или
Да очакваме ли римейк след  5 окт. 2014-та?


Идиотско, но ФАКТ!

 


/ за Плевен онлайн портал
д-р инж. Никола Тодоров, доцент


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:296 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).