The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Скритата История, която не познаваме » Днес, преди 69 години се "самоубива" Адолф Хитлер, едно скрито оръдие на еврейския ционизъм и ...

Светът - теми, политика, личности » Скритата История, която не познаваме

Днес, преди 69 години се "самоубива" Адолф Хитлер, едно скрито оръдие на еврейския ционизъм и ... Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Скритата История, която не познаваме
Дата на публикуване: 02 Май 2014
Публикацията е прочетена: 22948 пъти

Днес, преди 69 години се "самоубива" Адолф Хитлер, едно скрито оръдие на еврейския ционизъм и "фронтмен на Камарата на Ротшилд"


Image АДОЛФ ХИТЛЕР 1889 - 1945

 

През ноща на 1 срещу 2 май 1945 г., в бункера под "Унтер дер линден" в Берлин, нацисткият лидер се жени за Ева Браун, поглъщат заедно цианкалий и се отнасят в небитието. Така е според официалната казионна Световна история.


Но

През 2006 г., разследващият журналист Абел Басти пише книга, в коята е събрал голям брой данни, най-вече от свидетели и много документи, с които цели да докаже, че смъртта на нацисткия лидер в неговия бункер в Берлин е голяма лъжа , а е бил поддържан жив повече от шестдесет години ... "Хитлер в Аржентина" е отлична работа по разследване, чиято основна цел е да докаже, че Хитлер не се е самоубил в Берлин, а това, че вероятно е избягал в Аржентина.

 

Той пише:

 

Image Абел Басти с книгата си


 

  Image "Хитлер в Аржентина"Предговор

За повече от петнадесет години, след получаване на свидетелства от няколко свидетели, аз имах възможността да разследвам обстоятелството Адолф Хитлер да е живял в Аржентина, където тази нацистки идеолог може да е намерил мир и защита, след като е избягал от Берлин.

Лично като журналист и пионер в публикуването на статии на тази тема в няколко вестника, както и интервюта с хора, които са споделили моменти с Хитлер след Втората световна война, аз се убедих в достоверността на това. Всеки нов къс информация, някои разпространявани и чрез национални и международни информационни агенции, са били основа за книги, документални филми и по-нататъшни проучвания.

 

Въпреки това, в много случаи, след като бяха цитирани в контекста на общото разследване, придобивт значението, че тази работа, която, като ги представя заедно с нова информация под формата на пъзел парчета, могат да си пасват перфектно. 


След като изпълних тези работи, последното от които е моята книга "Барилоче нацистки", в който аз потвърждавам, че Хитлер избягал и, че официалната версия за самоубийство си е измама, създадена със значителни противоречия. 
Това, което исках да кажа е, че с течение на времето от идеята, че Хитлер не е допуснал почетено самоубийство, а в действителност, като квалифициран магьосник, изчезва пред световната публика, която никога не е успяла да научи окончателния трик, е една проверка, нужна повече от всякога. 

Разследванията, представени в книгата, се състоят от резултатите на една по размер титанична работа, за да се знае, какво наистина се е случило. Всички тези изследвания се извършвани в Аржентина; това е причината тези изследвания се основават само на факти, намерени в тази страна, които да покажат, че Хитлер оцелява от касапницата.


Основната цел в това разследване е да се съберат най-голямото количество доказателства за пребиваването на нацисткия лидер в Южна Америка след Втората световна война. Очевидно е, че няма абсолютни и дирекно забелижими улики и доказателства за пребиваването на Хитлер в Южна Америка , а че има заговор за мълчание сред засегнатите сектори, което носи сериозни трудности при разследването на случая. Бягството му, най-напред от бункера си в Берлин до един европейски град, а след това дълго пътуване до Южна Америка, не са обхванати в тази книга. 

Някои автори вече постигнаха напредък в тази последна тема и е ясно, че в по-близко бъдеще материалите ще бъдат на разположение да покажат, че бягството е станало. 


Истината, какво ме мотивира в тази работа, е да дам някои разкриващи части в общия принос за наследство на човечеството. Документацията, която е класифицирана като «Строго секретно» и принадлежащи на световните сили, които са участвали във войната, ще бъде много полезно, ако се разсекрети. 

Съществена част от моята работа е била направена, докато бях кореспондент на «Dyn», «Diarios Y News” и агенция «Noticias” в град Барилоче, където живея от 1978 г., и вестник «La Mañana del Сур», принадлежащ към “Ambito Financiero» в Буенос Айрес. 


В продължение на няколко години са търсили следи от Хитлер, а аз и сега продължавам с това начинание. Трябва да призная, че с всяки нов къс информация, която е известна, а това се случва постоянно, дори и по време на редактирането на книгата, ме учудва напълно. 

Езикът, използван в тази книга е журналистически, защото това е работа на репортер и по всяка глава някои неизвестни събития, които не са част от официалната история, са приведени към светлината. 

 

Книгата е незавършено изследване, тъй като хора и ситуации, както и класифицираната официална документация трябва да бъде допълнително изследвана, така че най-накрая да се разкрие най-добре пазената тайна на 20-ти век. Абел Басти
Сан Карлос де Барилоче
Аржентина
30 март 2006 година(бел. Н. Т. - Книгата все още не е преведена в целия бивш соцлагер)                                                              

 

А

Клифърд Шек, наричайки Хитлер "фронтмен на Камарата на Ротшилд",  прави през 2008 един много интересен анализ за участието на Ротшилдови във Втората световна война и създаването на държавата Израел  в книгата си "Династията Ротшилд, Чърчил и “Крайното решение“" (The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”)
 

Той пише:В съответствие с общоприетата история, Адолф Хитлер е планирал, организирал и ръководел Холокоста. За съжаление, въпреки че тази история е представена много авторитетно ... това е просто не е вярно. Адолф Хитлер е фронтмен на Камарата на Родшилдови. Също така, просто не е вярно, че Уинстън Чърчил е бил негов противник. Както, че  Йосиф Сталин също е бил негов противник (Съжалявам, но отговорът на въпроса дали Сталин е имал принадлежност към Родшилдови няма да бъде включен тук) [бел. Н.Т. - тук Клифърд Шек намеква за разкритията на Дейвид Айк, че Сталин е незаконороден син на барон Едмунд дьо Ротшилд]

Историческа ирония е, че след като всички факти са известни, е по-вероятно, самият Уинстън Чърчил да е имал повече от Хитлер пръст в планирането, организирането и ръководенето Холокоста. Това би трябвало да звучи скандално ... но такъв е бил “дизайна на системата”. Голяма част от усилията отидоха в укриване на факта, че Втората световна война е война на фалшививо и лицемерно инженерство на Глобалния eлит, сред които има хора като Чърчил.

Уинстън Чърчил веднъж заявил:

"Във военно време истината е толкова ценна, че тя винаги трябва да се придружава от бодигард на лъжите."

За плановик и военен стратег като Чърчил, военното време започва много години преди действителната физическа война да се случи. То започва като една мисъл в съзнанието на човека. Такава мисъл може дискретно да се сподели с мъже с подобно мислене. От там тя печали инерция и се обвързва с изпълнението. След това планът се обработва внимателно и с хитрост, където са работили с години сръчни и опитни планиращи, детайл по детайл. На всяка стъпка, истината  внимателно се охранява от "бодигард на лъжите".

Тя е добре известна сред онези, които сериозно изследват предмета на войната и знаят, че войните, които са много скъпи, те трябваше да бъдат финансирани от специална група от банкери, наречена "Международни банкери". Най-голямата сред тези банкери е банката на Родшилд, която тихо упражнява своята финансова и политическа власт над събитията от света и зад кулисите на повече от двеста години. Влиянието и значимостта на тази велика многонационална банкова династия не може да се подценява. До 1914, дори се признава, че е било лесно да стане най-голямата банка в света. Въпреки това, след 1914, за заблуда и налагане на тенденция към намаляване на нейното влияние и да се държи на  разстояние от на касапницата, трябваше да се появят и други в света до началото на Световната война.

 

...

...

 

Елиминирането на евреи от Европа е от съществено значение за успеха на Новия Световен Ред. В Ротшилдовата операция, известна днес като Холокоста, която се извърши от върха на кулата, работят всички от опита и връзките, и на разположение на огромната банкова империя. Използване на таланта и усилията на подставени лица като Чърчил, Хитлер, Пачели (папа Пий XII), Рузвелт и Сталин, ще бъдат свързани помежду си с невидима супер секретна Ротшилдова наднационална разузнавателна мрежа.  

Тази мрежа, най-добрe пазeната тайна на двадесети век, на практика  аранжира Втората световна война от начало до край. Не по-малко иронично и за целите на тази еврейска разузнавателна паяжина беше унищожаването на части от еврейските маси от Европа, като по този начин се застраховат за успеха на държавата Израел и нейната роля в рамките на системата за сигурност на петролния регион в Близкия Изток.


Днес е вторник, 06 май, 2008


 

По оригинала:  Източник:

The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”

A view of the Rothschild’s involvement in World War II and the founding of Israel

By Clifford Shack


_________________________
Hitler En Argentina
Author: Abel Basti
Publisher: A. Basti
Publication Date: 2006-01-01
Language: Spanish
Format: Book
ISBN-10: 9874395125
ISBN-13: 9789874395122
Product ID: EPID60703891

_________________________

Description: Image

  Image Хасиендата в Аржентина Image Хитлер и Ева_________________________________

 

 

Преводи: д-р инж. Никола Тодоров, доцент
(курсивът - мой)

Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:238 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).