The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Това е да си български евреин-предател, па макар да си бил "Той е!", за да ловиш топките на Моисей

България » Сатанисти и предатели на България

Това е да си български евреин-предател, па макар да си бил "Той е!", за да ловиш топките на Моисей Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 31 Януари 2014
Публикацията е прочетена: 18200 пъти

"Шеврон" сменя Борисов с Бареков

Автор: :alterinformation

Защо ген. Уесли Кларк дойде до България, за да присъства на учредяването на партията на Николай Бареков – „България без цензура“

 Уесли Кларк, София, 25 ян. 2014


Генерал Уесли Кларк бе главнокомандващ силите на НАТО и е пряк отговорник за незаконното бомбардиране на Сърбия. По време на незаконните бомбардировки САЩ намери удобен шанс да „изпробва“ всякакви бомби. В това число бяха използвани и уранови бомби. 

Същия този генерал сега влезе в ролята на лобист на компанията „Шеврон“. Заради същата компания в Румъния се случва нещо ужасно – докато тече актаивна кампания за допускането „Шеврон“ да дупчи за шистов газ обикновенните граждани са подложени на зверска репресия,


Войната за ресурси: САЩ и българския шистов газ


untitled САЩ отдавна са хвърлили око над запасите ни от 17трлн. кубични фута шистов газ и 200млн.барела шистов нефт (бел. Н.Т. – на трибуната поредния български трейтър - Соломон Паси)


има и смъртни случаи при потушаването на акциите срещу добивът на шистов газ. Какво обаче правеше Уесли Кларк на учредяването на „България без цензура“ ? Самото име на поредната партия и поредния „месия“ е забавно. Телевизията, чийто ръководител беше Бареков и е част от медийната империя на Делян Пеевски и неговата майка, докрая на мандата на ГЕРБ старателно се грижеше за неговия публичен образ. Стигна се дотам, че на изпроведяк от телевизията, Люба Кулезич намери сили да признае, че е получавала СМС-съобщения лично от Борисов с наставления. И този същия, Николай Бареков, кръщава партията си „България без цензура“. Акцентираме над присъствието на генерал Кларк. Очевидно освен посланика на САЩ „Шеврон“ отново си намериха лобист, който да „изтъква ползите“ от добива на шистов газ. За финал, конгресът завърши с „Вяра“ на Вапцаров. Пълен комплот. Да поканиш генерал Уесли Кларк и да рецитираш Вапцаров е не просто безвкусица, а подигравка.


Колегите от „AnonymousBulgaria“ направиха интересен коментар по темата в статия, озаглавена

Защо капитализма не може да има човешко лице?

Докато народа се занимава с телевизиониия театър на титаните – Бареков и Кулезич, премиера на Великобритания Джеймс Камерън заявява че намаляването на регулациите при добива на шистов газ е необходимо за „да премести бизнеса своето производство в Европа“!!!  Камерън: ЕС не трябва да пречи на добива на шистов газ


Какво всъщност се крие зад неговите думи – „От САЩ хората гонят добивните компаннии, все повече щати налагат ограничения, отделно там вече почти няма къде да се дупчи. Трябва да отидем на друго място, иначе фалираме. Европа става!“ Поради тази причина изказването на Джеймс Камерън е такова.


Истината е, че шистовия газ е десетки пъти по-скъп от конвенционалния, и след неговия добив от водата и от земята не остава нищо. /Само за един сондаж с фракинг отиват 22 милиона литра вода, която не може да е морска, защото солената вода разяжда желязото в тръбите, примерно язовир Искър ще стигне за месец – два/. А при дейноста фракинг самия водоносен хоризонт слиза много на дълбоко, или изчезва /за земетресенията, химикалите и отровената околна среда е пълно с информация в нета/. Това вече се случва в Тексас, Калифорния, Пенсилвания и т.н.


Защо трябва да обърнем внимание на тези изявления на Камерън? Защото лобистите на шистовия газ всеки момент дебнат да ударят. В Англия вече са постигнали своето /Това че успяха първо в Ангия – не е случайно. В Англия и Америка са ситуирани най-големите масонски ложи, там също е и сърцето на ционистките движения. Публична тайна е че президентите и премиерите на САЩ и Великобритания са членове на такива тайни общества, обществено достояние пък е че САЩ и Англия са едни от първите държави дали зелена светлина на шистовия газ/…Защо обаче започвам толкова от далече – защото един от международните гости на учередяването на „България без цензура” новата партия на Николай Бареков е Уесли Кларк – какво представлява той?


Бивш генерален секретар на НАТО – за периода 1997- 2000 година /точно по времето на бомбардировките в Сърбия/
Wesley Clark, lobby-st CHEVRON, la receptia de ieri de la Ambasada SUA la Bucuresti – Уесли Кларк е и един от най-големите и успешни лобисти на Шеврон в света. След визитата му в Румъния и успешната му работа за шистовия газ там, той идва на „гости” при Бареков, за учередяването на новата партия … Да припомним, че в Румъния Уесли Кларк стана съветник на Виктор Понта. На него се дължи коренната промяна в позицията на румънския премиер след встъпването му в дръжност.  Виктор Понта в предизборната си кампания, спечели защото се обяви против шистовия газ на всяка цена. Избраха го и след това смени коренно противоположно своето мнение. Десницата и левицата направиха коалиция в румънския парламент и политическата ситуация в Румъния, създадена не без помощта на г-н Кларк бетонира пътя на шистовия газ. Последва и пълно медийно затъмнение за протестите на румънския народ против шистовия газ. Защо правя аналогията с Понта – той смени мнението си на 180 градуса – подобно поведение също сме го виждали от Бареков! И то съвсем скоро – февруари 2013 година.


Защо пишем тазиш статия – за да напомним старата истина – „Едно куче научи ли се да яде грозде – няма да спре!” Както журналиста Бареков смени позицията си за тогавашния премиер Борисов, така можем да очакваме от него да смени и позицията на България за шистовия газ, ако влезне в политиката и както казва той – стане премиер и „вземе властта”. Още повече че такива „високопоставени хора” като г-н Кларк са му гости!  И сигурно вече им е обещал „да се отплати подобаващо за подкрепата”    Уесли Кларк става съветник на румънския премиер.

Висш пилотаж в политиката, София, 2014-та


 Пак Уесли Кларк в близък план, София, 25 ян. 2014

«Второто стъпало на демокрацията в България е, когато обикновени хора се сдружават, за да създадат нова политическа партия.»

Това каза пред медиите генерал Уесли Кларк, бивш главнокомандващ силите на НАТО, минути преди учредителната конференция на "България без цензура" в събота , 25.01.2014.

А кой беше "Той е!"?

Ето го:

„Да се даде шанс на Бареков!",

.  "Той е!", 1997


каза в "Лице в лице" по bTV пловдивският евреин "Той беше" (2014) - Петър Стоянов, за съгражданина си Николай Бареков, като отрече да е осигурил присъствието на бившия главнокомандващ на НАТО, US генeрала Уесли Кларк на учредяването на партията му „България без цензура" тази събота, 25 ян. 2014


Да се чудиш защо "Той беше" е напуснал уюта на швейцарските си имоти и да дойде в България?

Уесли Кларк е ясен!

И така:

Поводът. Иначе знаем как пловдивския дудук и илюзиорно мекере Бареков започна кариерата си в телевизията на юдейския му баш-брат (какъв беше... Стоянов) - ТВ „Европа", където по едно време като „съакционер" се явяваше друг представител на пловдивската политическа школа – съплеменничката им Мария Капон.

 

Има ли смисъл да се чудиш защо "Той беше" напусна уюта на швейцарските си имоти и дойде в България?

Докато Уесли Кларк е ясен!

Или:

Както пише една млада българка, Калина Андролова, Ние не сме талантлива демокрация, а посттоталитарно сборище от клики, хванали топките на Моисей

/Плевен онлайн портал
д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

 

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:380 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).