The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Сатанинсти по Света » Световен икономически форум (World Economic Forum): В Давос в скрит план вече и "Златния милиард"

Светът - теми, политика, личности » Сатанинсти по Света

Световен икономически форум (World Economic Forum): В Давос в скрит план вече и "Златния милиард" Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Сатанинсти по Света
Дата на публикуване: 26 Януари 2014
Публикацията е прочетена: 24766 пъти
Вчера завърши редовната Годишна среща 2014 в Давос (Тhe Annual Meeting of the World Economic Forum in Davos-Klosters, Switzerland).

 


  


Време му беше на този "милиард". Световните сатанинсти го подготвят от 2 десетилетия и повече, като още тогава го нарекоха "Златен милиард".

Ето, на 22 януари му дойде времето!

3-ти ден на редовната Годишната среща - 24.01.2014 г.

Дискусия:

Безпрецедентен международно усилие ще бъде извършено през септември по време на Общото събрание на ООН, за да се мотивират световните лидери успешно да договорят споразумение за изменението на климата и да се поставят нови цели за прекратяване на крайната бедност в световен мащаб.
Как може правителствата и бизнеса да работят заедно, за да се гарантира, че тези извънредни усилие водят до действие?
Участници:
Бан Ки-мун, генерален секретар на Обединените нации, New York
Уилям Х. Гейтс, USA
Ал Гор, вицепрезидент на Съединените щати (1993-2001); Председател и основател, Generation Investment Management, USA
Джим Йонг Ким, президент на Световната банка, Washington DC
Нгози Оконджо-Ивеала, координиращ министър на икономиката и министъра на финансите, Nigeria
Пол Полман, главен изпълнителен директор (Chief Executive Officer), Юнилевър (Unilever), United Kingdom
Ерна Солберг, министър-председател, Norway
Модератор:

x x x


И така, да припомня!


Какво е "златен милиард"? 

"Златният милиард" е понятие, обхващащо т.н. "евроатлантически" свят + Япония, + Австралия и  + Нова Зеландия.


Идеята е, "общество" от един милиард жители на планетата, държащи 99 % от световното богатство да държат останалите милиарди жители на Земята в пълно подчинение, и това "общество" да си осигурява добър живот.


Идеята след 1989г. да влезем в "златния милиард" всъщност беше и националната доктрина на България Тази идея се възприе добре от българския народ тогава. Но по тази логика (незнайно защо) си унищожихме икономиката, за да влезем в ЕС и си ликвидирахме армията, за да влезем в НАТО.

 

Кризата 2008-2010 пък хвърли в нищета още 90 млн. души на Земята. С това, числеността на гладуващите надхвърли 1 млрд. Тези данни се съдържат в заключителния документ на конференцията на Международния валутен фонд и Световната банка, още през 20011-та. Прозвуча тогава като поредния тревожен сигнал. Въпросът е бил, какви решения да бъдат приети за смекчаване на човешките страдания (какво кощунство тогава за МВФ и СБ, разбира се)?


А Уилям (Бил) Гейтс - да се върна в началото - ето какво заглавие представя на ден 3-ти на редовната Годишна среща - 24.01.2014 г.:

"The emerging world's hidden vaccine heroes

By : Bill Gates

Ваксините правят чудеса. Те предотвртяват едно заболяване от учудващо поразително, отколкото лечението му след факта, което е по-добре. Те са относително евтини и лесно да се доставят. И все пак милиони деца не ги получават. Това винаги е било зашеметяващо за мен. Когато стартирахме “Фондация Гейтс” преди 15 години, ние приехме, че всички от очевидните стъпки вече са били взети, както и, че ние ще трябва да отидем и след скъпите или недоказани решения. В действителност, да се осигуряват основни ваксини все още е един от нашите най-важни приоритети.

Като гледам напред към 2014 г., аз съм все по-голям оптимист от всякога за напредъка, който можем да направим, използвайки силата на ваксините и да ги даваме на всички деца - независимо къде живеят – като един здравословен старт в живота. Имаме и нови ресурси от щедрите донори в световен мащаб. Ние разработваме нови и по-добри ваксини за защита на децата от смъртоносни болести. И ние сме в състояние за намирането на иновативни начини да ги доставяме, особено в трудни за достигане места .

...

Помислете за напредъка, който е постигнат с животоспасяващата пентавалентна ваксина, която предпазва детето срещу дифтерия, тетанус, коклюш, хепатит B, и хемофилус инфлуенца тип б ( Hib) - всичко това в една доза. Когато GAVI Алиансът за първи път го въведе през 2001 г., имаше един доставчик и цената е $ 3,50 на дозата. Тъй като търсенето на ваксината е нараснал , GAVI окуражава останалите доставчици да навлязат на пазара, а цената се срина . Сега има пет доставчици, и Biological E, индийска фармацевтична компания, обяви по-рано тази година , че ще предложи ваксината само за $ 1,19 на доза.

...

 Image: Nurses prepare influenza vaccines in Boston, Massachusetts REUTERS/Brian Snyder

The opinions expressed here are those of the author, not necessarily those of the World Economic Forum. Published in collaboration with Project Syndicate

Author: Bill Gates is Co-Chair of the Bill & Melinda Gates Foundation and is participating at the World Economic Forum’s Annual Meeting 2014 in Davos.

"


Четете цялата демагогия ТУК...


Иначе, Бил Гейтс, основател на Microsoft, каза на проведената през февр. 2010 TED пресконференция (спонсорирана от един от най-големите замърсители на планетата), че ваксините трябва да се ползват за намаляване на световната популация с цел разрешаването на "глобалното затопляне“ и намаляването на въглеродните емисии. Като отбелязва, че световното население вече е почти 7 милиарда души, Гейтс добавя:

"Ако свършим истински добра работа по новите ваксини, здравните служби и тези за репродуктивно здраве (разбирайте – аборти), ще намалим това („излишното човечество“) може би с 10 или 15 процента.“

 

(В оригинал:

"If we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.”

)

 

А за Банкимуновци, както и за председателя и основател на Generation Investment Management Ал Гор - вицепрезидент на Съединените щати през 1993-2001- да не говорим. Можем да гадаем за какво управление на инвестиции в генерациите от поколения в света става въпрос.

И за какви поколения...

 /наблюдавал
Тhe Annual Meeting of the World Economic Forum
за Плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:402 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).