The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Стратегии за световно управление » Как се забърква&замесва&препича световна ДезИнформация

Светът - теми, политика, личности » Стратегии за световно управление

Как се забърква&замесва&препича световна ДезИнформация Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Стратегии за световно управление
Дата на публикуване: 24 Януари 2014
Публикацията е прочетена: 21087 пъти
Украйна от седмици кипи, а от 3 дни Киев е кърваво кипящ

Онзи ден, 22 ян 2014, след като в Киев, Майдана, протестиращите издигнаха плакати с надписи "Смерть жидов", площада бе окървавен. Паднаха и първите трупове...

"Броят на загиналите по време на продължаващите безредици в Киев достигна трима души." (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=3019565)


Следящ от години процесите там, написах: Еврейски генезис: Събитията днес в Украйна стартират от Херсон, родния град на Сергей Станишев,

където цитирах някои предхождащи събития в Украйна от 2011-та:

В Херсоне судят политика, обвинявшего евреев в геноциде славян экс-кандидата в мэры города Сергея Кириченко

«Евреи ведут геноцид славян, провоцируют кризис, грабят простой народ, распространяют гомосексуализм и наркотики»;

«Израиль обречен — в нем есть неплохие люди, но руководят им преступники»,

— в частности, заявил политик.

«Евреи резко «ворвались» в политику и экономику Украины, начиная еще с первой половины 90-х годов. Это и правительство во главе с Ефимом Звягильским, это и народные депутаты Украины — евреи, которых сегодня насчитывается больше половины от состава парламента Украины. Это и первый и второй зятья президента Л. Кучмы (Франчук, Пинчук), это и его советники (А. Волков, Д. Табачник и др.). Это и олигархи Черновецкий, Жеваго, Коломойский, Суркис, Медведчук, Фельдман, Порошенко, Боголюбов, Тимошенко, Фирташ, Тарута, Ярославский, Пинчук, Гайдук и др. Список очень длинный. Они все – евреи! Еще есть местная региональная власть и свои местечковые олигархи-евреи, контролирующие своими капиталами власть и сами участвующие во власти»,

— сказал он в интервью изданию.


Еврейская община устроила перед входом в здание суда импровизированный «концлагерь». 24 февраля у здания херсонского Дома правосудия собрались люди в концлагерных робах с желтыми шестиконечными звездами на груди.

Инициатором пикета стала еврейская община Херсона, о чем порталу IzRus сообщил духовный наставник общины раввин-израильтянин Йосеф-Ицхак Вольф. Раввин также отметил, что публикации портала IzRus об антисемитских проявлениях в Херсоне сыграли заметную роль в привлечении Кириченко к судебной ответственности. После публикаций, посольство Израиля в Киеве направило в 2009 году официальный запрос в милицию Херсона с выражением обеспокоенности в связи с антисемитскими высказываниями

(Сергей Кириченко — народный депутат Украины 2-го и 3-го созывов, Заслуженный юрист Украины, лидер профсоюза «Народный контроль», депутат Херсонского городского совета)

източник
http://novosti-n.mk.ua/news/read/?id=28831

А нещата, ден преди окървавянето, бяха подготвени, оставаше само да се препечат във фурната на световния  ционистки печат и/или еврейските рупори на НСР и Глобализма да ги разтръбят.


Ето:

Важна ли е Украйна за Щатите?

2014-01-20

Автор: Евгений Аронов, радио „Свобода“

Американските официални лица не коментират събитията в Украйна. Експерти анализират причините за това мълчание.

Противопоставянето между демонстрантите и сътрудниците на правоохранителните органи в Киев продължава. Американските официални лица засега не коментират последните събития в Украйна - като изключим категоричното осъждане от страна на Вашингтон на приетите от Върховната Рада жестоки закони за демонстрантите, предизвикали поредната вълна от протести.

Дейвид Крамер: Янукович вече не е легитимен президент

"Как оценяват ситуацията в Киев правозащитниците в САЩ? Доколко адекватна е позицията на Вашингтон в светлината на ескалацията на конфликта между правителството и опозицията?

- Янукович вече не е легитимен президент "

Така на тези въпроси отговаря шефът на американската неправителствена организация, защитаваща човешките права „Фрийдъм Хаус“ Дейвид Крамер.

"Изглежда, че Янукович някак си ще се съгласи на диалог с опозиционерите, но не мисля, че това ще доведе до приключване на конфликта. По-реално е да очакваме нови репресии от страна на властите – като продължение на най-жестоки антидемократични закони, които предизвикаха конфронтацията. Ние във „Фрийдъм Хаус“ обнародвахме изявление, в което осъждаме тези закони и отново призовахме Янукович да подаде оставка – както го направихме и в края на ноември-началото на декември миналата година след първите противоправни действия на полицията по отношение на демонстрантите.

Предсрочни избори за президент. Според мен това е единственият разумен начин да се реши проблемът с това, че на практика Януковски вече е загубил своята легитимност като президент – която изначално безспорно е получил по честен, демократичен път. Легитимността не е даденост. Тя трябва да бъде препотвърждавана във времето. Такава е позицията не само на „Фрийдъм Хаус“, но и на други водещи световни правозащитни организации. Ние поддържаме тесни контакти и с опозицията в Украйна, и с представителите на администрацията на Обама. Имаме достъп до информация, която ни дава реална представа не просто за конкретните санкции, които украинските чиновници и парламентаристи налагат с антидемократичните си закони, но и за прилагането им в живота. Не изключваме и самия Янукович, ако той не обуздае своите силоваци.

Същите настроения, много ярко изразени, се наблюдават и в Конгреса. Най-важното е САЩ и Европейският съюз да действат в синхрон. Бих се върнал към въпроса за загубата на легитимност на Янукович като президент. Това е резултат не на откъслечни събития, а на редица негови решения – в частност, от 30 ноември и 9-10 декември, които подкрепят с нищо неоправданата физическа разправа с демонстрантите.

Преломният момент в загубата на легитимността му обаче е, когато, за да угоди на тогавашните си политически сметки за разчистване – за да угоди на каприза си Юлия Тимошенко да не бъде освободена от затвора, за което настояваше ЕС – само с едно махване с ръка Янукович пожертва интересите на нацията и обърна курса на сближаване с Европа на 180 градуса.",

завършва заученото си предварително експозе, Дейвид Крамер


Ричард Вайц: Украйна не е фактор от първостепенно значение за САЩ и ЕС


"Каква е вероятността да бъдат санкционирани украинските висши чиновници, въпросът за които за пореден път бе повдигнат в Сената на САЩ в края на миналата седмица от председателя на Сенатския комитет по международните въпроси Робърт Менендес?",

това попита радио „Свобода“ водещия анализатор в американския Хъдсън Институт Ричард Вайц.

И продължава, очевидно предварително подготвено:

"Предприемането на мерки против украинските чиновници е напълно вероятно, защото това е един сравнително лек начин щатската администрация да откликне на обществения интерес по въпроса както в Америка, така и в Европа.

Протакането във вид на санкции обаче не е равносилно на признаването на цялото украинско правителство за нелегитимно.

Към този момент Вашингтон възнамерява да продължи диалога си с Киев. И много се съмнявам, че би признал паралелно правителство, за чието формиране настояват някои опозиционери.

Аз лично не бих преувеличавал значимостта на Украйна за Съединените щати. А и нашето влияние там никак не е голямо. В това отношение интересът на Русия е далеч по-сериозен – без да коментираме лостовете на влияние: Вашингтон няма да се конкурира с Русия на политическия аукцион и няма да предложи на Янукович повече от 15 милиарда долара, за да не подпише съглашение с ЕС. Но допускам, че ако украинската опозиция се консолидира още повече, Белият дом може да преразгледа подходите си в бъдеще.

Анализирайки политиката на САЩ и Европа по отношение на Украйна, президентът на авторитетния изследователски център „Стратфор“ Джордж Фрийдман, пише: "В концепцията за своята национална безопасност Русия залага на Украйна като водещ фактор. За западните държави Украйна е важна само като плацдарм за евентуално нападение над Русия – нещо, което за последен път демонстрира Германия по времето на Втората световна война. Но доколкото нито САЩ, нито Европейската общност имат намерение  да влизат във въоръжен конфликт с Русия, Украйна за тях не е фактор от първостепенно значение.“

Естестевено нашата прекрасна проститутка – журналистиката ни – не спомена нито за жидове, нито за снайперисти, ..., а само за трите трупа..., но как, кои – и "Вашингтон поуст" не казва.

 

Иначе:

 

"Украйна не е фактор от първостепенно значение за САЩ и ЕС"

и

Украйна хич не е важна за Щатите ...

 

/ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:151 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).