The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » "Майната му на православието!","Майната ти и на теб, Соломоне!",а защо не - "Майната му на юдаизма"

България » Сатанисти и предатели на България

"Майната му на православието!","Майната ти и на теб, Соломоне!",а защо не - "Майната му на юдаизма" Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 08 Септември 2013
Публикацията е прочетена: 17013 пъти

Проф. Евгений Гиндев публикува в "Нова Зора", Брой 2 (2012) - АТАКАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО - следното:

 

"През ноември 2000 г. Върховният съд прие решение, че може да има две и повече религиозни общности с наименованието “Българска православна църква”. Това, което не се беше случвало в 1200-годишната история на най-старата славянска православна църква, го направиха “демократите” от Съюза на демократичните сили – нека всички вярващи запомнят този факт. Случи се и това, да чуем бойния вик: “Майната му на православието!” Извика го Соломон Паси.

И това трябва да се запомни!"

Проф. Николай Василев публикува на 03.09.2013 в afera следното:

 

"Нашʹте планини зелени и т. н. Първата радост също отсъства и т. н. Ще се опитам да аргументирам виждането си спокойно, толерантно, с уважение към чуждото мнение, но и без евфемистично заобикаляне на необходимата откровеност и точните формулировки. Темата е засягана и друг път, дори многократно, но в общото възмущение от некадърните и корумпирани управляващи нейната специфика не винаги е откроявана специално.

Става дума за тревожно нароилите се специфични „българчета” по високите етажи на българската власт, които в сложни или не толкова сложни гео-политико-военно-икономически казуси безотговорно загърбват българските национални интереси и обслужват единствено небългарски национални интереси.

Причините да не обичат нашʹте планини зелени са различни: щедрите подкупи, формулирани невинно като законни комисиони, от успешни (примерно, смучещата златото ни „Дънди Прешъс”) или все още неуспели концесионери (да кажем, напиращата да отрови водите ни „Шеврон”); обилното субсидиране на чужди идеологии и интернационални шашарми зад паравана на „безкористната” подкрепа на зараждащата се „гражданственост”, „демократичност” и „свободност”; липсата на национално и лично самочувствие и блюдолизническото преклонение пред задгранични идеи, фигури и образци; отчужденото национално самосъзнание (при етносите, възприемащи България като „резервна родина”); принадлежността към тайни глобални общества и пр.

Не е ли време да обърнем сериозно прокурорско внимание на въпросните „българоидчета”!

Ето, напоследък недоволните столичани поискаха прекратяване на концесията на „Софийска вода”. С референдум ли, без референдум ли, ама не можело. Щото за подобно едностранно прекратяване се предвиждали огромни обезщетения. И никой, жалко, не повдигна въпроса за търсене на наказателна отговорност от хайванина, подписал преди 13 години този безспорно неизгоден за българите, но изгоден за френската фирма (и за хайванина), договор!

Всички знаем (или можем лесно да проверим) чии са подписите под явно хайдушките концесионни договори, кои са получаващите съмнително почтени субсидии „огражданени” „пощенски кутии” на небългарските указания; какви са фамилиите на задъхано престараващите се „Yes-Men” и „Yes-women”. Колко повече поразии трябва да нанесат на свещената национална кауза вредителите-българоидчета, за да се самосезира ленивата Главна прокуратура!

Особено място сред всички подобни случаи заема шефът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси. Особено, защото неглижирането и погазването на българските национални интереси, което у останалите българоидчета е все още спорадично явление, при него е твърда, последователна, безусловна позиция. Изключения няма! Милост – също!

При него, освен това, не става дума, за често срещащия се у „тъмните балкански субекти” комплексиран мерак да демонстрират „лоялност”, „европеидност”, „цивилизованост”, да се проявят като пълноценни и уважавани членове на приютилите ги международни общности (дори с цената на отстъпление от националните ангажименти). О, не! Соломон Паси осъзнава своята надхвърлила балканските хоризонти свръхценност.

Как ориентира свръхценният международник своя потенциал в лабиринта на взаимоотношенията в споменатите по-горе международни общности. Например, в ЕС и НАТО. Всички членуващи в тях държави имат, съвсем естествено, своите национални идеали, национални стратегии, национални интереси. Понякога тези идеали, стратегии, интереси съвпадат (иначе какво би ги обединило в дадените структури!); понякога – не. Всички тези държави (освен, по небългарската воля на кохортата Соломоновци, държавата България) защитават безкомпромисно своите национални интереси или компромисно ги синхронизират (след сериозни преговори и взаимни отстъпки) с националните интереси на другите членки.

Защитата на собствените интереси, когато те не съвпадат с интересите на партньорите, не означава и никога не е означавала (исторически примери колкото искате), че конкретната държава не е лоялен партньор, че не заслужава доверието на приятелите и съмишлениците, че сваля интеграционния си рейтинг. Нищо подобно. Напротив. Подобни абсолютно нормални за международните нрави действия може и да ядосват някои от съюзниците, но реално укрепват уважението и повишават вниманието към нея и нейните приоритети.

За нашия свръхценник защитата на собствените интереси означава същото. Само дето собствените му интереси нямат нищо общо с българските национални интереси Той нито веднъж (при случилите се разминавания) не е защитил българските, а безкомпромисно е защитавал интересите на САЩ и Израел.

Космополитният българоид заяви публично „Майната му на православието!” (но не се осмели да допълни: „Майната му на юдаизма!”), а всичките му прояви и позиции след 1989 крещят безмълвно: „Майната й на България!”

Справедливата наша реакция би била да му кажем културно и толерантно: "Майната ти и на теб, Соломоне!" След като тази ти е тясна, мръсна и недостойна, защо не си потърсиш друга родина (ти фактически си знаеш коя, нали!)!

И нека този културен изказ бъде първата стъпка към вразумяването (вкл. килийното) на всички волни или неволни национални предатели."

Но той не спира и до днес!

Маймуноподобният евреин-българоид и войнствен член на "Бней Брит"* Соломон Паси отново е в пореден антибългарски рейд.

   


 "Майната му на православието!"  бе началото!

И продължава и днес!

"Стигнахме до точка, в която няма връщане назад.

Очевидно военната интервенция, ако не се случи чудо, е неизбежна...."

Това коментира по Нова телевизия на 28.08.2013, бившият министър на външните работи в кабинета на Симеон Сакскобургготски Соломон Паси по повод  конфликта в Сирия.


А  жена му, криптоеврейката Гергана Грънчарова-Паси, призова гласувалите през май 2013-та за Волен Сидеров, да й се извинят за съществуването си или просто да се самозапалят!

(Вж.: Съпругата на Соломон Паси взриви нета! )Пояснение:

 

* "Бней Брит" ("Синове на Завета - на иврит) е тази тайна секта, в която членуват само евреи, за разлика от масонските ложи, където членуват и гои** (неевреи). В САЩ B'nai B'rith я наричат още  - еврейското Гестапо***. Официален сайт: http://www.bnaibrith.org/

** гои = животни на иврит

*** Аврам Юда Алфаса (1879-1971 г.) - роден в Одрин, председател на масонската ложа „Кармел” в София (1928 г.). След като ръководи еврейската масонска ложа „Бней-Брит” (наричана в САЩ „Еврейското Гестапо” !!!) няколко години емигрира в Израел през 1951 г., където умира. Преди време в мрежата излезе любопитна новина – че именно Соломон Паси е възстановител на една от най-агресивните масонски ложи – “Синове на завета”. Соломон Паси е потомствен масон. Дядо му по бащина линия е бил 33-та степен зидар, а баща му – Исак, познат като съветник на Живков и цензор на академична литература, е считан за агент не само на бившата ДС у нас, ами дори на ЦРУ и МОСАД.

 

/

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:261 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).