The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » От поканените българи на сватбата на Сорос ще ги познаете

България » Сатанисти и предатели на България

От поканените българи на сватбата на Сорос ще ги познаете Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 22 Август 2013
Публикацията е прочетена: 13671 пъти
82-годишният финансист се венчава с 41-годишната Тамико Болтън


Сорос и Тамико Болтън се познават от 2008 г. Те обявиха годежа си миналата година. Гости на сватбата им ще са приятели, роднини и колеги на младоженците от целия свят, включително петте деца на милиардера, включително няколко българи.


Българи са поканени на сватбата на Сорос Тамико Болтън с Дьорт Шорош


Милиардерът Джордж Сорос има зад гърба си два брака. През 1960 г. той се жени за Аналийз Уитшак, от която има три деца. Двамата се разведоха през 1983 г. Същата година финансистът се сгоди за Сюзън Уебър Сорос, която е с 25 години по-млада от него. Двамата имат две деца, но се разделиха през 2005 г. Сорос, който заема 30-о място в последната класация на американското списание Forbes за най-богатите хора в света със състояние от 19,2 млрд. долара, обяви, че не иска подаръци за сватбата. Вместо това гостите на тържеството са призовани да подпомогнат благотворителни каузи. Даренията ще се събират в четири фондации, специално избрани от младоженците.

Близо хиляда души от цял свят ще присъстват на сватбата на 82-годишния милиардер Джордж Сорос с 41-годишната Тамико Болтън.

Церемонията ще се състои на 21 септември в Ню Йорк. Сред гостите на милиардерската сватба ще има със сигурност и поне двама българи


 Райна Гаврилова


Покана за сватбата е получила Райна Гаврилова, която е професор по културология в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и бивш заместник-министър на културата в кабинета на Иван Костов. Тя бе дългогодишен изпълнителен директор на българския клон на фондацията на Джордж Сорос "Отворено общество" и на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа (CEE Trust). През последните две години и половина Гаврилова живее в Ню Йорк и заема висока позиция в Институт "Отворено общество" - организацията, която управлява фондациите на милиардера.

Покана за участие в сватбеното парти е получил и Георги Прохаски. Той бе първият шеф на "Отворено общество" в България в периода 1990-1997 г. В момента е управител на Центъра за икономическо развитие - една от многото неправителствени организации, започнали своята дейност като програми към "Отворено общество" и впоследствие обособили се като отделни структури със смесено финансиране. Самият Георги Прохаски потвърдил пред "Труд", че е получил покана и ще пътува за Ню Йорк в компанията на съпругата си.

 Георги Прохаски  

Център за икономическо развитие

Георги Прохаски  (председател) 

Роден е през 1956 г. във Варна. Завършил е международни икономически отношения в УНСС – София. Защитава докторска дисертация по икономика в Москва. До 1991 г. е преподавател в катедрата по международни икономически отношения в УНСС, София. От 1990 г. до 1997 г. е изпълнителен директор на фондация “Отворено общество”. От 1997 г. до 2000 г. е главен съветник в Министерския съвет От 1997 г. до 2001 г. е председател на Българската фондова борса.

Мария Прохаска, Директор  

 

/За Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:179 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).