The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Новите предатели » Нова партия от гноми за запазване на Статуквото: НФСБ и ГОРД стават една партия

България » Новите предатели

Нова партия от гноми за запазване на Статуквото: НФСБ и ГОРД стават една партия Изпрати E-mail
България - Новите предатели
Дата на публикуване: 09 Август 2013
Публикацията е прочетена: 12367 пъти

Автор: fascindoo Категория: Политика   

Днес на съвместна пресконференция на съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, както и Слави Бинев - председател на ГОРД, член на ЕП и Зам.-председател на Групата „Европа на Свободата и демокрацията” ще бъде обявно официално сливането на двете политически партии зад политическата програма на НФСБ.

На събитието представителите на двете организации ще обявят мотивите за това единение, както и планирани съвместни действия, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво.


Кои са ГОРД и НФСБ (да припомня)?

Още на 15 Април 2012 при създаването на ГОРД, публикувах: 


Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България се сдоби с нов играч - ГОРД (Гражданско Обединение за Реална Демокрация)


В един свой обзор за Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България - както аз ги наричам - поставих въпроса още в началото на януари - какви Избори2011 можем да очакваме от така обособеното ГЗ на МПК, като част от Световното Юдео-Масонско Задкулисие (СЮМЗ)  с техните опитни кукловоди?


Във видимия спектър на ГЗ на МПК у нас - БСП/СДС/ДСБ/ДПС/НДСВ/Атака/ГЕРБ/РЗС и пр. производни на БКП в по-далечно или близко време от вече 22 годишен период на демокрацията – скоро ще се прикачи току-що пръкналият се ГОРД. ГОРД - така се казва новосформираното късно вечерта, на 8 февруари 2012,  в столицата обединение.


Засега обединение, но скоро ще стане 300 и не знам коя си партия.


Двама от учредителите на ГОРД са Любен Дилов-син (вече изпробвал се в "Гергьовден" и опозорил старозаветното наименование Гергьовден) и архонта-евродепутат Слави Бинев (една от одиозните фигури на "прехода" - от кръга, основал на времето СИК и с нетленни връзки с фирмата "Ипон" на Бойко Борисов и Цветелина Бориславова Карагьозова).


Гномите-учредители - ©Снимка: Булфото

Сред учредителите му срещаме още и имената на спортния коментатор Крум Савов, бившата звезда във волейбола Любо Ганев, издателят на "Плейбой България" Мартин Захариев, искрено и личната  Миглена Ангелова, някогашната легенда от БНТ Явор Цаков, тамплиерът-масон 33-та степен и бивш пазвантин на Тодор Живков Румен Ралчев, литературоведът проф. Валери Стефанов и шефката на националния борд по туризъм Полина Карастоянова, както и още куп знайни и незнайни дирижирани общественици.
Евродепутатът-архонт обаче очаква предсрочни избори и затова ГОРД може да прерасне в партия.


А НФСБ е партийката на СКАТ-телевижън босът Валери
Симеонов, руския перач на съветски деньги (некоторьiе говорять).

 

Той и затова обяви още на 3 юли, че:

Три партии се вливат в НФСБ

Валери Симеонов обяви, че три партии ще станат част от структурите на председателствания от него Национален фронт за спасение на България. В тв предаването "Паралакс" по СКАТ той отказа да назове имената им, но предупреди, че новите попълнения приемат изцяло политическата програма на фронтоваците.

"Вероятно през следващата седмица ще дадем пресконференция. Там Тогава ще оповестим детайлите. Остава да видим кой ще я отрази",

анонсира Симеонов. След пряко включване с телемост от протеста в София той направи и коментар на случващото се из столичните улици. Според него начинът на провеждане на демонстрациите ги обрича на неуспех. Особено неудовлетворение Валери Симеонов изрази от резултатите на вечерното шествие, което вече 20 дни не постига реални резултати. /БЛИЦ

 

За да може партийката НФСБ да стане Партия НФСБ!

И ето днес – хоооп – trud.bg обяви бъдещото събитие:

"На 12.08.2013 г. /понеделник/ от 11:00 ч. в София Прес ще се проведе съвместна пресконференция на „Национален фронт за спасение на България" и „Гражданско обединение за реална демокрация", които ще обявят официално сливането на двете политически партии зад политическата програма на НФСБ."

Името на новата партия обаче е неизвестно - дори и на двамата. Вероятно тази събота и неделя ще умуват много, но ... търпение до 12.08.2013 г. /понеделник/ - 11:00 ч.

Какъв евро-демократичен процес настъпва у нас за предстоящите избори?
1:

От 300 и не знам колко си партии - от понеделник, 12 август - те ще станат само:

300 и не знам колко си  -  5  партии общо!

2:
Запазване на Статуквото по европейски!
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:175 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).