The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Провокацията "Пеевски" - шедьовър на кукловодите за зазобване с медийна плява на Стадото

България » Сатанисти и предатели на България

Провокацията "Пеевски" - шедьовър на кукловодите за зазобване с медийна плява на Стадото Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 17 Юни 2013
Публикацията е прочетена: 11917 пътиВ 4-ри дневната вече еуфория написах и аз, увлечен от първосигналното  и подсъзнателното "така ми се искаше", следното:


Първата победа срещу мафията от 24 години насам: Само 10 000 от народа свалиха един мафиотски тулуп

Първата победа срещу мафията от 24 години насам трябва да е само НАЧАЛОТО!


Image


Image


Абсолютната пешка П.Ор. прави втори огромен гаф само за 24 ч. – след като предложи мафиотския тулуп Пеевски и го избраха урборишката в 42-то НС за 12 минути само, сега ще търси нов за ДАНС.

А след Брейкинг Нюз  за мафиотския тулуп Пеевски и премиерът П.Ор. е вече гол дибидюз.


Image


И да последва другото:

·         – протести  срещу престъпното по своята природа правителство;

·         – протести  срещу подменения вот на гражданите, които не са гласували да ни управляват комунисти и турци-гаджали, показали същността си на 19 януари в НДК;

·         – протести  срещу вонящата кочина, наричана парламент.

За да има СТОП на олигофрени, раздвоени и болни мозъци в управлението на България
За да има България !

 

Но като чух клишетата, които изрече тази сутрин по бТв, 17 юни 2013, П.Ор., т.е.:

"Подаването на оставка в този момент е лесно лично решение, но е крайно безотговорно поради опасност от нова дестабилизация на страната, невъзможност за подписване на споразумение с ЕК за следващия програмен период и загуба на милиарди евро европейско финансиране, стабилизиране на енергийната система и решаването на спешните проблеми за обществото ни.

При избора на председател на ДАНС търсехме силна фигура (а каква по-яка от тази на мафиотския тулуп Делян Пеевски – бел. Н.Т.), която би могла да предприеме решителни действия по отношение на ширещата се контрабанда. Фигура, която да ...",

нещо като че ли прозрях, защо беше тая дандания от изневиделица от петък сутринта, та до днес.

Или, какъв е смисълът зад Безсмислицата Пеевски или Провокацията "Пеевски".

Изключено е някой да е смятал, че назначаването на един отдавна доказан мафиот Делян Пеевски за шеф на ДАНС ще мине по мед и масло, и той спокойно ще встъпи в длъжност и ще се заеме да укрепва националната сигурност.


Режисьорите на този епизод са пределно наясно, че няма начин Пеевски да бъде оставен да оглави българската тайна а ла ФБР суперслужба.

Така че автоматично отпадат елементарните обяснения, че това било завземане на власт.

Ако някой се кани да завзема ДАНС, то със сигурност няма да го направи по такъв безцеремонен и глупав начин, а значително по-незабележимо, неусетно и най-вече надеждно.


Защото нещата си имат предистория...

" ...
- Каква е ролята на Борисов в тази ситуация?

- Много пъти съм казвал, че премиерът (Б.Б. – бел. Н.Т.), не е юнакът от приказките, както го схващат и мислят хората според изказванията му. Вижте, хубавото на простите обяснения е, че са лесно смилаеми, а лошото - че почти винаги са погрешни и заблуждаващи. Като всеки български властник той е безкрайно зависим от външни и вътрешни фактори. Външните са доставките на енергоресурси от Русия, петата колона на Москва у нас, европейските фондове, кредитният рейтинг на България и отношенията є със световните кредитори. Вътрешните са лобитата във властта и медиите. Самата партия ГЕРБ въобще не е кохорта от верни войници на Борисов и Цветанов, а сборище от клубове по интереси - от радетелите на заменки като Емил Димитров до нотариалните кръстници като Искра Фидосова, от хората на БСП до пажовете на Доган, от гвардейците на ТИМ до бойците на ВИС и СИК, от убедени демократи до явни и тайни редници на ДС.


 - Защо не се търсят отговори на по-скандалните въпроси: Има ли чадър над контрабандата у нас и кой го осъществява?

- Защото всички са вътре в играта, а чадърът е в ръцете на политическия елит. Вижте историята с Мишо Бирата (тогава още жив – бел. Н.Т.): от една страна, го крепи президентски съветник - вече бивш, след като нещата излязоха наяве. От друга - шефът на митниците се разсеял да участва в съдебното дело, което отменило акта за нарушения; от трета, е човек на олигарха Валентин Златев, от четвърта - има връзка с Путин, понеже в неговия бар “Синатра” се развличаше бащицата на Русия при гостуването си през 2008 г. у нас. От пета страна - жена му е рода с генералитета на Живков. От шеста - облажил се е от масовата приватизация, когато знаем какви хора намазаха при сините от тази баница. От седма... Или да вземем историята с цигарите - при обложени 22 млрд. къса при сините и царя имаше контрабанда с емблематични фигури като Доктора и Самоковеца, при Станишев емблематичните фигури изчезнаха, но обложени бяха само 17 млрд. къса, при ГЕРБ са обложени едва 10 млрд! Т.е. всяко управление си е взело “дела”. И никакви задгранични фабрики не играят, както твърдят Танов и Цветанов. Защото данните за нарастващия “износ” на Булгартабак точ в точ съвпадат през годините с изчезващите милиарди бройки цигари от полезрението на митницата и данъчните. Е, “изнасят” - за Бенин, Того, екзотични държави в Латинска Америка и Азия, дори за Хонконг, където и без пари да продават българска цигара, никой няма да я захапе. А оттам пристига фалшиво “Виктори” у нас - например от същото Того през септември м.г. Ясно е, че става дума за едни и същи цигари - първия път “изнесени” легално, втория път - “внесени контрабандно”, без въобще да са напускали страната. Без участието на държавата, и то на равнище министри, подобна далавера е невъзможна! Естествено, за прах в очите на публиката Танов и службите ще говорят за фабрики в Гърция, Македония, Сърбия, МВР ще удари някои и друго нелегално “цехче”, но никой няма да посегне към държавния монополист, където се крие загадката.

Точно този чадър на политиците и скритите зад тях олигарси виси върху престъпността и мафията. Точно затова озаглавих книгите си “Тайните на големите играчи”. Сред тях не са контрабандистите и мафиотите, а шайка бандити, наименували се елит - от сините през царистите и червените до герберите.

...",

казва Григор Лилов – най-добрият разследващ журналист в България в областта на икономиката - в едно интервю на Хенриета ГЕОРГИЕВА от 06.02.2011 г.

Въпреки това обаче Делян Пеевски беше сложен за шеф на ДАНС. И то с допълнително скандализиращи детайли - претупване на гласуването н НС за 15 минути в петък  10 ч. и незабавно последвалата среща с Цацаров и Йовчев в 13 ч. Това би било нормално при отдавна оповестена, подробно обсъдена и консенсусна кандидатура. В случая е точно обратното, по всички показатели.

Какво тогава стои зад безсмислицата Пеевски?

ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ - от сегашната власт и властовите остатъци от правителствата на Костов, Кобурга и Станишев, взети вкупом - КЪМ НАРОДА !

ПРОВОКАЦИЯ за зазобване с медийна плява на Стадото!


/За плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:343 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).