The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Рушители на България » Да, ама... да! Иначе, блаженни са протестиращите срещу тлъстото Статукво!

България » Рушители на България

Да, ама... да! Иначе, блаженни са протестиращите срещу тлъстото Статукво! Изпрати E-mail
България - Рушители на България
Дата на публикуване: 15 Юни 2013
Публикацията е прочетена: 11888 пъти


Най-напред човечето-Президент каза, че било излъгано от БСП и ДПС за ДАНС

"Омерзен съм! БСП и ДПС ме излъгаха за ДАНС. Днес снех политическото си доверие от премиера Пламен Орешарски и от лидерите на БСП Сергей Станишев и на ДПС Лютви Местан.", 

Това каза снощи президентът Росен Плевнелиев в предаването "Панорама" на БНТ по повод назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

"Загубих всякакви илюзии, чувствам се измамен и омерзен. Това е арогантна демонстрация на задкулисието, за което гражданите демонстрираха, че е крайно време да се отървем. На нацията беше направена ярка демонстрация за политика на сделки",

подчерта човечето.

Макар, че сутринта каза, че напълно оттегля своята подкрепа понеже било излъгано от БСП и ДПС за ДАНС и щяло да свиква Съвета за Национална Сигурност, късно вечерта явно беше премислил:

"Няма да оттегля цялостно своята подкрепа – ще гледам оттук нататък под лупата всеки проект, всяка идея, добрите ще бъдат подкрепени".

Това вчера сутрин, по обед, следобед и вечерта.

А тази сутрин председателят на Народното събрание Михаил Миков коментира острата критика на държавния глава по отношение избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, така:

"Държавният глава има право на позиция и на оценка. Но както ние не може да поискаме държавният глава в рамките на неговите конституционни компетенции да извърши едно или друго действие, да издаде един или друг акт, така и той би трябвало да се съобразява с Конституцията. Всеки има право на критика и мнение, ние ще се съобразяваме с общественото мнение, но ми е много интересно, когато навремето за главен секретар беше определен бившият премиер Бойко Борисов, нямаше никаква реакция. Ще следим общественото мнение и реакциите на нашите партньори, и в тази връзка, ще определяме поведението си"

Запитан дали има вариант, при който Делян Пеевски да не оглавява държавната агенция, Миков заяви, че Народното събрание е взело вече решение (забележете):

"... и от тук насетне актът е приключен."

...

"Ще разговаряме с хората. Ще разговаряме с тях и ще се съобразяваме с тяхното мнение. Много истини от миналото на България трябва да бъдат сложени на масата. Председателският пост на ДАНС е много тежка отговорност и в създалата се ситуация (забележете пак-бел.Н.Т.) прави чест на Делян Пеевски, че е приел поста. Делата са тези, по които трябва да бъдат съдени хората.",

заключи кулския влах Михаил Миков на края.


Също тази сутрин, в "Тази събота" по бТв, при Лора Крумова евреинът Ивайло Калфин, бивш външен министър и настоящ евродепутат  - вероятно току-що кацнал от Брюксел - мънкащо подтвърди каузата пердута на човечето-Президент.


Подгрявката направи пред журналисти заместник-председателят на ПГ на "Коалиция за България" някой си Атанас Мерджанов след заседанието на групата вчера следобед, като каза:

"Няма никакъв шанс да бъде преразгледано решението за избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС, за което настоя президентът Росен Плевнелиев. "

По думите му настроението в групата било нормално, работно, макар червени депутати да признаха сутринта, че сред редиците им има брожения и настроения срещу избора на Пеевски начело на ДАНС.

 

Младен Червеняков, който не участвал в гласуването на кандидатурата на депутата на ДПС, също потвърдил, че към настоящия етап няма вероятност за преразглеждане на решението.

Да, ама... да! От вчера Цацаров и току-що избрания Пеевски се координираха в работата си...


"На среща в прокуратурата днес (14 юни-бел.Н.Т.), главният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Цветлин Йовчев и новоизбраният председател на ДАНС Делян Пеевски обсъдиха съвместните си бъдещи действия.",

предаде още вчера БГНЕС, веднага след избора му за шеф на ДАНС.
Блаженни са протестиращите срещу тлъстото Статукво!

 

/за плевен онлайн портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:336 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).