The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Политици » Фокусите ("фатките") на Реджеп Тайип Ердоган с цветната революция в Турция, досущ както с България

Светът - теми, политика, личности » Политици

Фокусите ("фатките") на Реджеп Тайип Ердоган с цветната революция в Турция, досущ както с България Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Политици
Дата на публикуване: 12 Юни 2013
Публикацията е прочетена: 13689 пъти

„Йок пушек кахър.“   

Реджеп Тайип Ердоган към Бойко Борисов за газа (2012) 

"Работата не е просто в парка, приятелю, все още ли не си разбрал? Давай, ела при нас! "

Мемет Али Алибора, турски актьор (2013)

Да започна с България.

Бойко Борисов бе разхождан от Абдуллах Гюл като гювендията Бойка, преди акта "съвместно правителство Изпрати E-mail"

На 20 март 2012, правителството, начело с премиера Боко Тиквата*, посетиха турската столица Анкара, където министрите му имаха съвместно заседание с турското правителство.

Първата "фатка" - Б.Б. в ролята на Гювендия

В рамките на еднодневната си визита на 20 март в Анкара, където се състоя съвместно заседание между правителствата на България и Турция,

Бойко Борисов се срещна и с президента на Турция Абдуллах Гюл

в президентския дворец "Чанкая" в Анкара...


 ... и завърши до тук - нашия премиер бе воден за ръка през цялата прес-зала, досущ като гювендия...


...  за да стигнат до пияндето-министър Вежди Рашидов


Търсих фотоси на държащия и водената за ръка гювендия, но не намерих в проституиращите наши медии (в турските вероятно има). Единствено СКАТ във "Фронтално", на 25 март, показаха няколкоминутния срамен "танц".  Това не би позволила и една мъжка проститутка или травестит.


 Последва акт "съвместно заседание между правителствата на България и Турция"


Забележете ракурса - как са разположени националните флагове на последните два фотоса от посещението!

 Общия флаг - "съвместно заседание между правителствата на България и Турция"


И така - на 20 март 2012, правителството, начело с премиера Боко Тиквата*, посетиха турската столица Анкара. Министрите имаха съвместно заседание с турското правителство, на което се очаква да бъдат разгледани възможностите за разширяване на транспортните връзки между двете държави, развитието на взаимоизгодно сътрудничество в областта на газопреносните мрежи и енергетиката, както и други икономически въпроси.


Осем министри - Цветан Цветанов, Николай Младенов, Ивайло Московски, Лиляна Павлова, Мирослав Найденов, Тотю Младенов и Вежди Рашидов - пътуваха с министър-председателя. В последната минута е била включена и екоминистърката Нона Караджова.

Заедно с Цветанов в турската столица бяха и шефът на ГДБОП Станимир Флоров, и шефът на Гранична полиция Захари Пенов.


Акцент на визитата бише газовата връзка в Турция и доставките на синьо гориво от Баку. 

„Йок пушек кахър.“

каза Ердоган на Бойка Борисова за газа.

„Големият плюс във вашия кабинет се нарича Вежди Рашидов“,

каза още турският премиер.

Но за тракийските българи в Анкара бе поставен нов курт-капан.

Началото е предателският акт на парламента от 12 януари 2012-та:

Декларация за признаването на т.нар. възродителен процес като "етническо прочистване". Вносител - циганинът Иван Костов.

Втората "фатка" е "съвместното правителство" на България и Турция

Връщайки се заседанието в Анкара, Боко Тиквата* отговори троснато на журналист за тракийските българи само това:

"Съвместните комисии работят по въпроса..."

Както каза известният експерт по анадолската политика д-р Любомир Желев:

"Така са му набили канчето в Анкара, че ако не спрем да настояваме за имотите и собствеността на бежанците от Източна Тракия през 1913 г. - 10-те млрд. долара по изчисленията на българското външно министерство от 1983 г. - такъв иск ще ви предявим от 250 млрд. долара (на базата на декларацията за  "етническото прочистване" на циганина Костов и утвърдена от  парламента - бел. Н.Т.), че ум ще ви зайде..."

Въпрос на време е кога ще щракне курт-капанът* за тракийските българи...


За да не позволим това - НЕОБХОДИМО е възмездие над двамата предатели на България - циганинът Иван Костов и Боко Тиквата*!!!

Така че Боко Тиквата** стана и Бойка гювендията.

Какво падение за България!


А сега за протестите.

Курт-капан и „Йок пушек кахър“  и при бунтовете в Турция - по един и същ сценарий като всички "цветни революции"

Един забележетелен анализ от руски сайт, в който проличава какво политическо порно прави - тоя същия - Реджеп Тайип Ердоган  >>> nstarikov.ru:

Лъжи, фалшификации и социални мрежи - цветната революция в Турция като "под индиго"  

           Бунтовете в Турция са по един и същ сценарий като всички "цветни революции". Предлогът (защитата на парка), извеждане хората на улицата, фалшифициране на снимки, псевдожертви на "убийствения режим", опити за щурмуване на правителствени агенции и погроми, призиви за "излизане на улицата" изпратени чрез Twitter и Facebook. Филмови актьори, призоваващи да се излезе  "на площада". Всичко е както досега навсякъде, -като от ксерокс. Не напразно вече в Турция за нищо  арестуват   "добросъвестните" блогъри, които подбуждат към бунт.

           По повод  на последните събития в Турция реших да разгледа тюркоезичния интернет (учих Турски) и насочи вниманието си към социалната мрежа. Още веднъж се убедих ,че   Инструкциите  на "борците за всичкото добро",са  написани от една и съща ръка.

              Попаднах на много интересни факти, които искам да споделя.

             Ако си спомняте, всичко започна с правдоподобно извинение - протест срещу реконструкцията на парка Gezi и рязането на дърветата.След известно време проблемите около парка се забравиха, подпалиха офиса на управляващата партия, претенциите от плоскостта на бита постепенно се пренесоха в политическата плоскост.

             В бунтовете участват  различни слоеве от населението, като се започне от комунистите и  се стигне до маргинализираните типове. Но координаторите на движението и основният източник на информация са членовете на  Републиканската народна партия (РНП) - най-много материали от Twitter и Facebook са  с източник  РНП.

               Въпреки че страната е парламентарна република,това е един вид турско "цветно" движение. И методите за дезинформация като две капки вода са сходни с тези на "борците за свобода" ,познати от всички последни революции. Въпреки това, аз искам да кажа, че не всички турски медии бяха толкова "добронамерени",все още може да се намери алтернативен източник  на информация  за събитията.

                Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган заяви в интервю за телевизия Haberturk: "Така наречените социални медии са много голям проблем на обществото. Facebook и Twitter - са източници на лъжи. Всички провокативни действия, свързани с бунтовете в Истанбул са свързани  със социалните мрежи.Непрекъснатият поток от зловещи лъжи не спря нито за момент.Инструктирал съм съответните власти за сериозно разследване на събитията и да се открият организаторите на тези провокации. Много опозиционни партии не се намесиха в тази мръсна провокация. Въпреки това, Републиканската народна партия от самото начало е била водеща сила на бунтовете. Аз съм тук, за да предупредя ръководството на  РНП,че пътя по който са тръгнали е много опасена  и докато не е  твърде късно да се вразуми.

            Същата рази Републиканска народна партия (РНП) представя снимки от събитието:


            Мащабите са впечатляващи.Обърнете внимание,че  че датата е 01 юни 2013 г. (1 Haziran 2013)

            А тук е снимка от спортни мероприятия, провеждани в Истанбул през август 2012 г.

            А ето ги оръжията на мирните  демонстранти

            Както можем да видим, "мирните демонстранти" са едни и същи навсякъде

            Тази снимка се разпространи чрез Facebook до всички турци,  с коментар "турските полицаи  бият по   гърбовете   своите граждани".

            Но в действителност се оказа, че този човек,осъзнавайки  в каква компания е попаднал  се опитва да  създаде човешки щит за защита на полицията от собствените си съратници, а именно от топките пълни с пирони. И полицията, от своя страна, се опитват да се прикрие чрез  своите щитове.

            Тук е още една "жертва" на полицията:

 

            Оказа се, че това е снимка на човек, който пострадал през 2012 г. в резултат на трудова злополука.

            Тези снимки са се появиха на Twitter в разгара на събитията

            Турските военни държат листовки с твърдението, че те подкрепят защитниците на парка.             Но реалната снимка се появи по-рано  и тя изглежда така
            Тук разликата е само в няколко думи и от подкрепяща  турската полиция,армията се превърна в  симпатизант на организаторите на вълненията.

            Социалните мрежи са препълнени с призиви да се  изляезе на улицата. Освен това в списъка на изискванията те варират в широки граници. Има дори и такива, които отиват на улицата, за да  защитят правото на свобода на пиене на алкохол на обществени места.

            Ето, например, известният турски актьор казва

         

         "Работата не е просто в парка, приятелю, все още ли не си разбрал? Давай, ела при нас! "

            Не мога да кажа какви ще са резултатите от ситуацията в Турция, но мога спокойно да предположа, че методите за себеизразяване на "борците за свобода" не са много различни в отделните части на нашата планета и да се говори ,че размириците в Турция са спонтанни  би било най-малкото  неразумо.


Марсель Билалов, г. Казань

 .............................  (превод от руски мой - бел. Н.Т)

 

/плевен онлайн портал

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

пояснение:

* курт-капан - буквално "вълчи капан" (КУРТ е прабългарска дума за ВЪЛК). Така се нарича една кофти маневра в пехливанските борби на османлиите, при която юнакът вече не може да мърда, или казано политически - няма полезен ход - бел. Н.Т. 

** прозвището Боко Тиквата не е моя приумица - така го знаят вече у нас, по света и блоговете из нета!

** Чети още:


Цветан Цветанов: Казвайте на Бойко "Тиква", а на Божидар - Кардам?

Ива Николова: Кръстева и Пеевски наричаха Бойко Боко Тиквата, а сега му правят свирки!

 
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:246 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).