The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Скрити български евреи се гаврят в медиите точно в Дните на националните ни светини Ботев и Левски

България » Сатанисти и предатели на България

Скрити български евреи се гаврят в медиите точно в Дните на националните ни светини Ботев и Левски Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 02 Юни 2013
Публикацията е прочетена: 10303 пъти

Автор: fascindoo Категория: Политика    

Какво е да си евреин, настоящ социолог, хейтър и бъдеш допускан да плюеш на воля в националните телевизии?

Тази еврейска уродливост в България в такъв план постави Андрей Райчев,

един комунист-ционист, самообявил се за гурото на българската социология, който на 21.02.2010 нарече Левски и Ботев "момчета с отклоняващо се поведение", които при други обстоятелства можело да станат престъпници.

Image
"Еми-и-й, той е конекрадец (за Левски – бел. Н.Т.). Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време.",
изръси уродът и еврейски изрод Андрей Райчев  в предаване по юдейската bTV на 21.02.2010 г.

Тогава (February 21st, 2010) бездарният социолог и отявлен българофоб Андрей Райчев гостува в предаването “Денят е прекрасен” по bTV.

Този професионален лъжец при всеки удобен случай не пропуска възможността да се изгаври с България.

Райчев този път успя да надмине себе си, като в деня на официалните национални чествания на паметта на Апостола на Свободата успя да го нарече конекрадец и проблемно момче. Според него конят на вуйчото на Левски можел да се сравни с мерцедес в днешно време, следователно сигурно Апостола може да се сравни с автоджамбазин.

Вероятно според извратената му логика Христо Ботев, който отвлича парахода “Радецки”, може да бъде сравнен със сомалийски пират. Разбира се, единствената реакция от страна на не особено интелигентните водещи тогава беше бездушното кимане и съгласяване с „интересната гледна точка” на псевдо-социологът, който явно се изживява и като психолог.

Предоставям ви точен цитат на някои от репликите на Райчев:
"Мен ако питате и неговото, и на Ботев, и на всички тия момчета, величието им е, че те са обикновени момчета. Това е, Левски е сина на баба Гина от Карлово, оня другия е на Петко учителя момчето. Просто ….хлапета с отклоняващо се поведение. Това е нещо, което е много важно. Значи, революционерът по принцип е момче с отклоняващо се поведение. В други времена това може да стане и престъпник."
...
"Лошото момче, обезателно, еми той иначе няма да чупи. Той цяла империя е тръгнал да чупи. Той е тръгнал да чупи цяла империя – Султанат. Сериозно е намислил да го запали и така, общо взето се е опитал. Значи, общо взето е успял в крайна сметка, макар не той, а неговите последователи. Еми той е конекрадец. Конфликтът в неговото семейство довел до това, че той взел коня на вуйчо си, това е все едно мерцедес в наше време. Избягъл е с него и го е продал, и е отишъл в чужбина. Това не е революционно действие, това просто е действие на протест. Това е бунтарско действие. По късно, под въздействието на Раковски и на други там идеолози, това отклоняващо се поведение се осмисля по този начин, по който ще го направи велик в историята….Забележете не е първо идеята, а после бунта, а първо бунта, после идеята. И това е много важно, което се крие от децата."
Видео от гаврата по антибългарската телевизия на сатаниста Мърдок можете да видите тук: http://www.voininatangra.org/modules/webshow/singlelink.php?lid=13 (линка от 1 година е "особено" блокиран)

А какво е да си евреин, бивш порнокрал, настоящ депутат, хейтър и бъдеш допускан да плюеш на воля в националните телевизии, днес 2 юни 2013?

Снимка: Агнес Асенова

Днес, когато е Денят с възпоменателни церемонии в цялата страна на връх Околчица и се провеждат всенародни поклонения, този евреин беше пуснат отново по БНТ1 да ръси омразата си към българите в предаването Денят започва в неделя с Георги Любенов - 2 юни 2013.

Гледайте с отвращение...  В Денят на Ботев!... ако можете...

Да си евреин, социолог или екс-порнокрал, настоящ депутат, хейтър и да си допускан да плюеш на воля в националните телевизии и медии e кощунство и тотално предателство!


 

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент


Още допълнителни пояснения::

В статията "Пипалата на злото в България", в раздел Списания пише:   Мартин Захариев- юрист, издател, шоумен - сп. “Егоист”, сп. “Плейбой” (бълг. вариант); собственик на радио “Ретро”; бивш административен секретар в Държавната комисия по далекосъобщения към МС (лицензи, честоти, спец. информация и т.н.).

А според  статията "Две десетилетия чужда власт в България" - българите на практика не си управляват страната, управлява ни микс от евреи , турчеещи се и цигани.

Подобно е било положението и през турското робство - книгата на Георги Войнов "Геноцидът и холокостът над  българите" - глава 7 - на отговорни места се посочват небългари с чуждо съзнание.

"Левски и Ботев - момчета с отклоняващо се поведение" - изръси уродът жид Андрей Райчев в предаване по юдейската bTV

Още един изрод, след Андрей Райчев-Уродът, се гаври и осквернява Левски  

 
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:208 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).