The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Да си евреин,екс-порнокрал,настоящ депутат,хейтър и допускан да плюеш на воля в националните медии

България » Сатанисти и предатели на България

Да си евреин,екс-порнокрал,настоящ депутат,хейтър и допускан да плюеш на воля в националните медии Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 02 Юни 2013
Публикацията е прочетена: 10995 пъти

Description: Мартин Захариев: Ако БСП иска да се промени, да приема хора като мен


Издателят на „Плейбой” Мартин Захариев без срам се отметна от досегашните си десни убеждения и ги превърна в леви.

Не само ги превърна в леви, но левите го издигнаха, а столетницата го гушна за депутат в 42-то НС.


Мартин Захариев е поредният политически хамелон, който се появи на хоризонта преди парламентарните избори. Той изненадващо бе включен в депутатските листи на БСП, макар че досега се скъсваше от критики към партията - столетница.
Нещо повече Захариев демонстрираше твърди десни убеждения и през 2005 г. изглеждаше логично мястото му в комитета за издигането на кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София, с което се даде старт и на политическата кариера на експремиера.


Захариев е започнал като диджей и може би затова е нормално винаги да се увърта около олигарсите, като се знае че до скоро бе близък на собственика на bTV - Красимир Гергов и дори продуцираше предаването „Преди обед”, но през лятото бе натирен и оттам. За внезапните му страстни пориви към БСП се заговори веднага в светските среди, където всъщност Захариев е най-познат. Там подозират за „топла” връзка между него и соцлидера Сергей Станишев, което е най-вероятната причина точно издателят на „Плейбой” да цъфне в листите на БСП. Пък и с кого да ги запълнят тези списъци, след като столетницата се прочисти от старите хиени.

 

От срам или от други съображения обаче социалистите са си спестили най-важната част от неговата биография при представянето му. Думичката „Плейбой” е спестена, което всъщност е визитната картичка на техния човек.


Там пише:

„Мартин Захариев - български издател и продуцент. Човек с много силна гражданска позиция и изключителен работохолик. Политическите му позиции винаги са формирани според ясен принцип – кой защитава демократични идеи и кой е носител на промяната, търсена и искана от гражданите.”

Невероятното му политическо - типично по еврейски - салто, което бе "само на 180 градуса", бе облечено в смешни мотиви, с които той се представи официално като кандидат за депутат.

„Писна ми от това леви-десни, все едно съм на марш, на скок. Има можещи и неможещи хора, морални и неморални, честни и нечестни хора. Има такива, които могат да носят отговорност и не могат да носят. Това ляво-дясно вече ни вкарва в беля. Няма значение какви са ми убежденията. Важното е, че в момента съм застанал тука, защото мисля, че имам какво да дам.”

Еврейското в него проговори: „Няма значение какви са ми убежденията.”.

Точно това „няма значение какви са ми убежденията” е доста плашещо, което все повече се превръща в еврейска мода и формула за успех някой да се докопа до политическата класа у нас.


Още по-безсилно звучат изказванията на порнокраля за мотивите за този завой, който прави в политическите си възгледи.

„Мисля, че има консервативно и ретроградно схващане за това какво е БСП през годините. То, разбира се, има своето обяснение и то е просто и стои в столетната история на тази партия, но аз мисля, че тя върви смело към някаква реформа. Не вярвам безрезервно, но сигналите, които излъчва ръководството на БСП последните месеци по отношение на припознаване на гражданския сектор, за мене са оптимистични и някаква гаранция, че ние няма да бъдем претопени в следващия мандат, ако такъв се случи”,

умуваше Захариев пред bTV.


И, за да е убедителен в това, че е решил да смени дясно с ляво допълни:

„Нямам персонални разочарования от г-н Борисов. По-скоро имам огромни разочарования от управлението на неговата партия.”

Новината тогава за номинирането на Захариев за ляв депутат отприщи вълна от негодувание в социалните мрежи. Ето част от мненията:

И. И.: Плейбой или плейгей на Сергей.

Г. С.: Никога не е късно един плейбой да стане плеймекере.

В. С.: България има нужда от плейбой лидери? Пълна трагедия.

Г. К.: Щом и това леке стана от БСП,вече всичко е ясно-тотален провал на 12.05.

И. Д.: Това леке не е сега от БСП. Още в зората на "демокрацията" през 90-те му е връчено "червено" куфарче, съдържанието на което беше мъдро употребено чрез възпитателните страници любимото списание на патриотите-социалисти "Playboy Bulgaria" за "възвисяване" на културата, за да не се чувства унизен българинът и да му бъдат отворени очите за "бъдещност”, както би се изразил другаря

Д. П.: Как може хора, които са се доказали в една област, да са толкова продажни и жадни за власт. Да са лице на партия, която до не толкова отдавна избиваше своята интелигенция и сега пак да говорят за самоубийствата. Няма такава наглост.

Г. Г.: Джобовете се изпразниха и... отговорността за пълненето им отново се връща при мама-партия!

Н. С.: Горката БСП. Явно се отвят за последен бой щом опират до плейбой.

Р. М.: Когато от сцената си тръгнат героите, на арената излизат клоуните.

С. Б.: Мартин Захариев е особено "подходящ" за кандидат именно на партия като "БСП"...
Преди време пред списание "ТЕМА" той с удоволствие споделяше следното:
„Твърде малко български политици харесвам, но това, което смятам наистина за завоевание на мандата на НДСВ, е еманципацията на моето поколение политици, на умните, образовани, подготвени мъже и жени, някои ги нарекоха юпита. Възхищавам се от Берлускони, а Тони Блеър ми е симпатичен. Харесвах Маргарет Тачър.
В душата си обаче мразя режима на комунистите отпреди 1989 година и всички онези поименни негови герои.”...и днес, когато бе Денят с възпоменателни церемонии в цялата страна на връх Околчица и се провеждат всенародно поклонения, този евреин беше пуснат отново по БНТ1 да ръси омразата си към българите в предаването ...


Гледайте с отвращение


Денят започва в неделя с Георги Любенов - 2 юни 2013

 


ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 


 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:166 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).