The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления

България » Сатанисти и предатели на България

Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 22 Май 2013
Публикацията е прочетена: 12234 пъти

Макар преди да дойдат на власт, още в началото на март 2008 г. доклад на Съвета на Европа посочи България като „най-големия износител на органи в Европа“.

Тогава член на Европарламента поиска Европол да се заеме с разследването на нелегалната търговия с органи, защото Доклада на Съвета на Европа сочи страната ни за първенец с най-много нелегални трансплантации

България е сред най-големите "износители на органи" в Европа. Страната ни е една от държавите в Европейския съюз (ЕС), където се провеждат най-много нелегално извършени експлантации, се казва в доклад на Съвета на Европа.

Божидар Нанев под сурдинка получава прозвището "Търговецът на трупове”.

 

Под заплаха от нов доклад от ЕК, Бойко Борисов сменя здравния си министър Божидар Нанев с откритата на магистрала край Велико Търново нов здравен министър, Анна-Мария Борисова или т.н. здравно Куку, т.е. Министър №2 на МЗ.

Така в родното здравеопаСване от юли 2009 Бойко Борисов стартира т.н. L "великолепна" четворка:

Image

Image

Image

Image

Търговецът

Кукуто

 Гинекологът

  Куку №2


 

Image "Търговецът на трупове” д-р Божидар Нанев: "Получаването на един алографт струва между 7 000 и 50 000 долара"

А Лъчо Мозъка печели милиони от ваксина срещу рак на маточната шийка за 12-годишни момичета

 

 

Евгениката:


ЕВГЕНИКА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Автор: narodovazpitatel

 

Неспиращата кланица, търгуваща с човешки органи и тъкани или световната фабрика за смърт и подчиненото и звено - ''лекарите''-касапи в народна република Байганистан, които са действащи офицери от ''бившата'' Държавна сигурност, т.е. - днешните ДАНС, НСС, МВР Министерство на отбраната и останалите държавни репресивни кървави центрове за контрол чрез терор и геноцид! Днес тези престъпници разширяват обхвата си на действие и изчезват все повече хора, които са подходящи за донори, между които и доста малки деца и новородени.

 Преди година в един от електронните масово посещавани официози на ДС прочетох една психологическа провокация срещу природонаселението на Байганистан, което и без друго си е комунизирано и юдаизирано (макар и несъзнавайки го). Въпросната кукичка по същество представляваше сондиране на sententiam ovis-overis baiganistanis или така нареченото ''обществено мнение'' , и същевременно съдържаща конкретна оперативна цел - ПРОПАГАНДНА МАНИПУЛАЦИЯ за оправдаване на селективно-геноцидния подзаконов нормативен акт (наредба), според който мъртвородени деца се третират като ''биологичен отпадък'' до който майката няма достъп и дори не може да види, и последващото му издигане в ранг на ЗАКОН, който да обхване ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!! Досегашното обявяване на живи ромски бебета за мъртви и изпращането им за разфасовка на Запад се превърна в общовалиден закон! По-надолу съм приложил текста на поредната правозащитна претенция на един от най-достойните хора на света - съвестта на честните хора, и политически затворник по времето на класическия комунистически режим - професор Янко Янков.

 

 http://iankov.blogspot.co.uk/

2013-05-21

До инспектор М. Иванова - второ писмо

Address for letters:

Янко Николов Янков –

--------------

ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, София 1172

Web sites:

http://iankov.info

http://iankov.com

http://bg.wikipedia.org/wiki/Янко_Янков_(учен)

http://www.librarything.com/author/iankovianko&all=1

http://vbox7.com/collection:708949/

========================================================= 

21 Май 2013 г.

 

До инспектор М. Иванова –

тел. 982-88-21

МВР, Главна Дирекция Национална полиция,

1202 София, ул. Александър Малинов“ № 1

 

Този текст е публичен – публикуван е на следния електронен адрес:

http://iankov.blogspot.com/2013/05/blog-post_1671.html
 

 

            Госпожо инспектор,

            По повод Вашата призовка до мен и провенедия на 17 Май телефонен разговор, и по-конкретно относно казуса, формулиран в моето изложение като „Всички карти на масата и отговорност ... -541“,

ДЕКЛАРИРАМ СЛЕДНОТО:

 

            Първо: По така визирания текст нямам какво повече да добавя и считам, че Вие трябва да извършите необходимите проверки и разследвания; този текст, впрочем, е публичен и е публикуване на следния електронен адрес:

http://iankov.blogspot.com/2013/03/541.html ;

 

            Второ: По повод и във връзка със съдържанието на така визирания казус ДОБАВЯМ и ПРИЛАГАМ и текста на „Всички карти на масата и отговорност ... -546“; който текст също така е публичен и е публикуван на следния електронен адрес:

http://iankov.blogspot.com/2013/04/546.html ;

 

            Трето: По повод и във връзка със съдържанието на така визирания казус тук ДОБАВЯМ и следния текст:

http://www.razkritia.com/37930/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%BC%D0%B5-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-30-%D1%81/

„понеделник, 24 май 2010

Публикувано от Севдалина Манолова

Скандално! Изнасяме човешко месо за 30 стотинки на килограм!

          Скандално, но факт!

          В момента България изнася повече човешко месо,

          отколкото говеждо или свинско.

          Но още по-ужасното е, че килограм човешка плът струва около 30 стотинки – това посочват митническите декларации.

            Човешките трупове отдавна са се превърнали в средство за изкарване на пари, като в най-лошия случай от един труп се изкарват близо 220 000 долара.

            Преди години, „специалисти“ обикаляха смолянските села, за да вземат кръвни проби от нискообразованото местно население в неидентифицирани лаборатории, твърдейки, че създават някаква база данни. Сега на мушката са хората от Кърджалийско, които могат да бъдат отвлечени, разфасовани и продавани.

            Търговията с органи и тъкани е печеливш бизнес, от който могат да се направят милиони за сравнително кратко време.

            Защото тези, които се нуждаят от животоспасяващи трансплантации, плащат огромни суми.

            Фрапиращото в случая е, че износът на човешко месо се увеличава година след година и за период от две години, България е изнесла около 20 тона човешка плът.

            През 2002 година американската компания „Остеотек“ сключва договор с българо-американската неправителствена организация „Евро-атлантически трансплант алианс”.

            Според този договор, американците имат право да вземат безвъзмездно дарените тъкани от болниците в България.

            Въпреки многото скандали около този договор, до ден-днешен той действа и се подновява автоматично през годините. Пред властите те са чисти, защото бизнесът им е законен, но “покрай сухото, върви и мокрото”. Събирането на лични данни и кръв от хора, които са необразовани (предимно малцинствените групи), подсказва само едно: отвличане на потенциални донори, които биват разкъсвани от „лешоядите” и разпродавани „на парче”.

            Тук е мястото да споменем, че има съществена разлика между трансплантация на органи и тъкани. Американската фирма „Остеотек” се е преориентирала и придобила монополни права към трансплантацията на тъкани на починали български граждани и причината е проста: органите почти веднага трябва да бъдат присадени на реципиента, докато тъканите (кости, сухожилия, фасции, очна роговица, кожа) могат да се вземат денонощие след смъртта на човека.

            Въпреки че компанията е американска, не американец, а българин е първият, който се опитва да осигури трафик на тъкани от България в началото на този век.

            Името му е Румен Хичев и е работил известно време в Международната тъканна банка, като по-късно е уволнен, защото е „наблягал прекалено много на финансовата и търговската мотивация, вместо на нуждите на пациента”.

            Няколко години по-късно обаче, той се връща на „сцената”, вече като представител на „Остеотек”, и се опитва да подпише договор с правителството на Иван Костов. Получава отказ, но не се отказва. Няколко години след това, Тройната коалиция се съгласява да подпише договора и от тогава насам България изнася човешки тъкани безвъзмездно.

Договорът е повече от скандален! Защо?

            Защото „Изпълнителната агенция по трансплантация се задължава да развие локална мрежа за осигуряване на биоматериали от донори. ИАТ се задължава да осигурява надлежно участие на болниците и лекарите в добиването на биоматериали. ИАТ се задължава да осигури участие на представител на „Остеотек” в Консултативния съвет на агенцията” и т.н.

            Оказва се, че България има само и единствено задължения, но не и права. Още по-странното е, че договорът се подновява автоматично и българската страна има право да изнася безплатно тъкани само за „Остеотек”.

            Съществува клауза в договора, която е повече от потресаваща: “ако роднините на починалия не направят писмено възражение за донорство 5 часа след смъртта на човека, то органите на починалия могат да бъдат използвани”. Само си представете, че всичките му роднини са някъде в чужбина – тялото на починалия се разкъсва почти на момента.

            Но дори роднините му да са при него, „лешоядите” специално са назначили на работа психолози, които ги убеждават, че с тъканите на починалия, могат да бъдат спасени много хора.

            Да, това е вярно!

            Но според член 5 от Закона за трансплантации на органи, тъкани и клетки „Човешките органи, тъкани и клетки не могат да са предмет на възмездна сделка”.

            Никой обаче не спазва този закон.

            Българските лекари получават около 200 лева на труп, а на близките на умрелия се дават толкова пари, колкото да покрият разходите за погребението на обезкостеното тяло.

            „Купонът” за износителите започва след това, защото само от един труп изкарват над 200 000 долара в чужбина.

            С една дума, колкото повече мъртъвци имаме, толкова повече печели „Остеотек”.

            Пък ако закъсат за „свеж материал” винаги могат да бъдат отвлечени необразовани цигани, които могат да бъдат използвани. В някои случаи, дори не трябва да ги отвличат, защото за 5 лева и няколко кебапчета, много ромски семейства са готови да продадат децата си.

            И докато всичко това се случва, определени хора пак спят дълбок зимен сън и не се знае дали някога ще се събудят.“

 

*** *** ***

            Госпожо инспектор,

            Надявам се да изпълните служебните си задължения стриктно и да не позволите на престъпниците от управляващия елит да Ви използуват като инструмент за прикриване на извършените от тех престъпления.

            Желая Ви здраве и ДОСТОЙНСТВО!!!

            Приложения: съобразно текста!

21 Май 2013 г.                                                          Янко Н. Янков

 


За първи път българин с пожизнен орден за заслуги в САЩ

Източник: News.Varna24.bg   17:41 / 25.08.2010                                  

 


Д-р Румен Хичев*, председател на Федерацията на американските граждани от български произход (ABDF), е първият в историята на Съединените щати българин, който получава Орден за заслуги на Националния комитет на Републиканската партия на САЩ.

Отличието е присъдено на д-р Хичев*   за постоянния му ангажимент, лоялността и всеотдайността му в работата за Републиканската партия и Съединените американски щати.

През последните 15 години д-р Румен Хичев*   работи в областта на здравеопазването в САЩ, и по-конкретно в сектора на органната и тъканната трансплантология. През 2008 г. той става първият българин, учредител на Националния комитет на Републиканската партия и член на специална целева комисия към председателя на Републиканската партия Майкъл Стийл.

Д-р Хичев*   е познат на обществеността в качеството си на председател на Федерацията на американските граждани от български произход, отстояващ интересите на България пред американското правителство и институции.

 


Лъчо Мозъка печели милиони от ваксина срещу рак на маточната шийка за 12-годишни момичета

Автор: fascindoo

 

 


Ексдепутатът от ГЕРБ в 41-то НС Лъчезар Иванов и личен лекар на Бойко Борисов заслужава незабавно съд и присъда като престъпник...

 

ГЕРБ промоутира скандалните ваксини на Лъчо Мозъка!

 

Производителите на ваксините за рак на шийката на матката са GlaxoSmithKline (GSK) и Merk

Ваксините се поставят на момичета на  12-годишна възраст

 

Личният лекар на премиера Бойко Борисов Лъчезар Иванов стана депутат от ГЕРБ и заместник-председател на Народното събрание след избори 2009.

„Всичко дължа на Бойко Борисов, той ме вкара в правия път.”,

признава веднага след това той.

 

И вкарването в ”правия път” стартира пак веднага.

Продаваме незаконно органи за Германия и Австрия,

съобщи dnes.bg  през септември 2010 г.

 

Става дума за ляв и десен бял дроб, за черен дроб, без да е предоставено разрешение за него, без МЗ да има договор с Евротрансплант, които са взели органите, както и без лечебните заведения, които са ги дали, да имат подобни договори с двете страни, приели органите – Германия и Австрия.

 

Как е възможно ли?

Ами много просто! Мафия за органи!

А Лъчо Мозъка кой го води на разходка до Щатите през ноември 2009 г.?

 

И така стигаме до:

Истината за договора "Остеотек".

 

  

Здравният министър Божидар Нанев заявява на 14.01.2010 г., че не вижда конфликт на интереси в пътуването си до САЩ през ноември, разходите по които бяха поети от две неправителствени организации.

 

Тогава Нанев, зам.-председателят на парламента и шеф на здравната комисия Лъчезар Иванов и директорката на Агенцията по трансплантациите Теодора Джалева пътуваха до САЩ по покана и за сметка на федерацията "Американски граждани от български произход" и на "Евроатлантическия фонд".

Шеф и на двете организации е Румен Хичев *

 

Той обаче е и директор на тъканната банка "Остеотех", чиято дъщерна компания "Остеоцентър България" в момента работи с 13 държавни болници, чийто принципал е здравното министерство. Сред лечебните заведения са "Света Екатерина", ВМА, "Царица Йоанна", "Пирогов".

 

Предния ден (13 януари - бел. Н.Т.) премиерът Бойко Борисов съобщи пред спортния журналист от Канал 3 Сашо Диков, че ДАНС проверява "Остеотех" във връзка с пътуването на Нанев. Борисов обаче е получил уверение от Нанев, че няма конфликт на интереси. Иначе по думите на Борисов той не успял да получи отговор кое е наложило пътуването да стане на чужди разноски.

 

За периода 2004 - 2006-та година в България са експлантирани около 1,800 трупа. В абсолютен брой това вероятно е световен рекоорд. При минимална цена за кубичен сантиметър алографски материал (костна тъкан след преработка) от 100 евро, продажната цена на костния материал от един труп може да достигне 100,000 евро. По официалните данни продажбите на “Остеотек” за 2005-та година са в размер на приблизително 60 милиона евро.

"Защо се търси само конфликт, а не се посочват позитивите и с това, че "Остеоцентър" снабдява болниците с безплатни алографти, които са много скъпи. Алографтите са обработени по специални методи тъкани - костна тъкан, сухожилия и др, които се трансплантират. Получаването на един алографт струва между 7 000 и 50 000 долара.",

казва Нанев пред mediapool (на 15.01.2010 г. - бел. Н.Т.).

 

(А продажбата в САЩ? Или както още бившия министър д-р Гайдарски при Станишев обявява този въпрос  за секретен, а разкриването му -  заплаха за националната сигурност. - бел. Н.Т.)

 

Какво сочат обобщените данни?

"За периода 2004-2006-та година в България са експлантирани около 1800 трупа. В абсолютен брой това вероятно е световен рекоорд.

 

При минимална цена за кубичен сантиметър алографски материал(костна тъкан след преработка) от 100 евро, продажната цена на костния материал от един труп може да достигне 100000 евро. По официалните данни продажбите на “Остеотек” за 2005-та година са в размер на приблизително 60 милиона евро.

 

За същата година от България са били експлантирани около 500 трупа. Простата съпоставка на данните показва, че огромната част от продажбите на “Остеотек” са всъщност продажби на алографски продукти, получени от костите, извлечени от трупове в България.

 

Страната не е получила почти нищо от този продукт. По данни на Изпълнителната агенция по трансплантация за последните две години сме получили едва стотина алографски продукта, които стигат за лечението на най-много на десетина болни. Статистиката е безмилостна.

 

Срещу 1800 трупа са ни дали материал за лечение на 10 души. На това в министерството на здравеопазването му викат международен обмен. Истината е, че става дума за организиран канал за трафик на костна тъкан. С костите на нашите мъртъвци сме осигурили фантастични печалби за компанията Остеотек."

Това са фактите.

  

Макар, че още в началото на март 2008 г. доклад на Съвета на Европа посочи България като „най-големия износител на органи в Европа“.

 

Тогава член на Европарламента поиска Европол да се заеме с разследването на нелегалната търговия с органи, защото Доклада на Съвета на Европа сочи страната ни за първенец с най-много нелегални трансплантации

 

България е сред най-големите "износители на органи" в Европа. Страната ни е една от държавите в Европейския съюз (ЕС), където се провеждат най-много нелегално извършени експлантации, се казва в доклад на Съвета на Европа.


Или:

BG - първенец в износа на органи!

 

Това не смущава ОБАЧЕ нито Бойко Борисов, нито здравния му министър Божидар Нанев, идвайки на власт.

И те продължават с търговията на трупове, т.е. на алографски материал, ДОБИВАН от костна тъкан от мъртавци!!!

 

Бизнесът с трупове е изключително доходоносен.

Но за за кого?

За тях - от Мафията за органи – of course!

 

Божидар Нанев под сурдинка получава прозвището "Търговецът на трупове”. Тук е и Лъчо Мозъка. Под заплаха от нов доклад от ЕК, Бойко Борисов сменя здравния си министър Божидар Нанев с откритата на магистрала край Велико Търново нов здравен министър, Анна-Мария Борисова или т.н. здравно Куку, т.е. Министър №2 на МЗ.

 

Така в родното здравеопаСване от юли 2009 Бойко Борисов стартира т.н. L "великолепна" четворка:

 

Неслучайно в интернет се появи единствения шарж на държавно учреждение у нас:

 

 Image Новата Табела на М-во на ЗдравеопаСването

 

А Лъчо Мозъка Бойко Борисов го свали от 3-те поста: заместник-председател на Народното събрание, шеф на здравната комисия в НС и председател на софийската организация на ГЕРБ.

 

Но неговото вкарването в ”правия път” не беше забравено.

 

ГЕРБ започва скандална кампания за рекламиране на спорни ваксини за рак на шийката на матката. Софийската секция на партията ще подарява гинекологични прегледи в три столични болници, обявиха официално от ГЕРБ.

 

Опасна ваксина, довела до десетки смъртоносни случаи на млади момичета по света, успя да пробута скандалният депутат от ГЕРБ Лъчезар Иванов, известен с прякора Лъчо Мозъка, пише през август 2012 в-к "България Днес":

 

"Лъчо Мозъка пробутал смъртоносна ваксина. След негово предложение правителството намери 2 млн. лв., за да купи ваксини срещу рак на шийката на матката за 12 - годишните момичета у нас.

Лобирането за ваксините ще се осъществи под формата на инициатива, свързана с Европейската седмица за превенция на рака на шийката на матката.

Болниците, в които ще се извършват прегледите на 4, 5 и 6 февруари, са “Света Анна”, “Пета МБАЛ-София” – МЦ “Княгиня Клементина – 06″ и Шести ДКЦ – София.

Прегледите ще се правят без предварително записване.

Манипулациите по кампанията – прегледите и евентуална цитонамазка, се поемат от субсидията на софийската организация на ГЕРБ. Сключени са договори със съответните здравни заведения. Медицинските центрове са избрани нарочно в трите краища на София – за да може всеки, който иска, да се включи. 

Кампанията е насочена предимно към младите момичета. Защото статистиката сочи, че предимно млади момичета се разболяват от рак на шийката на матката и е важна превенцията, отбелязват още от пресцентъра на ГЕРБ.

Инициативата на ГЕРБ – София за безплатните гинекологични прегледи обаче няма да включва поемането на разходи по евентуално ваксиниране.

 

Спорни ваксини

 

Изключително спорните ваксини се прокарват от депутата от ГЕРБ и бивш шеф на здравната комисия в парламента Лъчезар Иванов. По негово предложение бяха отклонени 2 милиона лева държавни пари от бюджета на здравното министерство към здравната каса. Противно на всяка логика, на НЗОК бе вменено да плаща за поставянето на ваксините срещу рак на шийката на матката.

 

Ваксините се поставят на момичета на  12-годишна възраст.

 

Същите тези ваксини са все още много спорни, защото от появата им досега са минали необходимите поне 10-ина години, за да е потвърдено от практиката, че тези ваксини са подходящи за масово прилагане. Затова и сериозната подкрепа на управляващите от ГЕРБ за популяризирането им е силно смущаваща. 

 

Производителите на ваксините за рак на шийката на матката са GlaxoSmithKline (GSK) и Merk."

 

Накрая, припомням само, че през юли 2012 г. парламентът, малко преди лятната си ваканция, прие решение от 1 октомври 2012 г. имунизациите с ваксините да се слагат безплатно на 12 - годишните момичета!

 

Ето защо ексдепутата от ГЕРБ в 41-то НС Лъчезар Иванов и личен лекар на Бойко Борисов трябва да бъде съден като престъпник, който залага увреждания и стерилитет на бъдещите майки на България!


 

 

 

Събрал, подредил и редактирал за Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

Пояснения:

д-р Румен Хичев - биографична справка:

 През последните 15 години д-р Хичев работи в областта на здравеопазването на САЩ и по-конкретно в сектора на органната и тъканната трансплантология. Пристига в САЩ в началото на 90-те години като първият български военен лекар, допуснат с конкурс от американските военни власти да специализира в елитни американски военни и медицински институции, вкл. Военномедицинската академия „Сам Хюстън” и Езиковия институт към Министерството на отбраната на САЩ. Д-р Хичев завършва с отлична диплома (Distinguished Graduate Diploma) Езиковия институт към Пентагона, който е водещият център за езикова и комуникационна подготовка, обслужващ нуждите на американското военно разузнаване. Впоследствие той завършва с отличие и пълната следдипломна програма за напреднали офицери на щатската Академия на военно-медицинските науки „Сам Хюстън”. През 1995г. Министърът на военноморските сили на САЩ г-н Джон Далтън и Председателят на Съвета на началник щабовете на американските въоръжени сили Адмирал Уйлям Оуенс присъждат на д-р Хичев специален статус „Избран от Министъра на военноморските сили” (Secretary of the Navy Designee Status) за да се извърши медицинска евакуация на семейството му от България в САЩ с цел лечение на 4-годишния му син, който боледува от рак. Изпратен е специален военен самолет, който каца в гр. Варна и взема на борда си семейството на д-р Хичев, за да ги откара във Вашингтон. Синът му претърпява поредица от операции във Военноморската болница в Бетезда във Вашингтон и бива излекуван. Няколко години по-късно д-р Хичев и семейството му получават американско гражданство.

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:333 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).