The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Масонът от ложа "Слънцето на Тракия" Делян Добрев би станал отново министър,вече знае какво да прави

България » Сатанисти и предатели на България

Масонът от ложа "Слънцето на Тракия" Делян Добрев би станал отново министър,вече знае какво да прави Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 19 Май 2013
Публикацията е прочетена: 10411 пъти

"Слънцето на Тракия" иска вече да огрява МИ+Е+Т

 „Бих приел министерско кресло със самочувствие, че вече знам какво да направя.",

това заяви днес в предаването на Сашо Диков бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Той добави, че все още нямат състав на членовете на кабинета, но Бойко Борисов ще е премиер.

 „Знае се обаче, че ще има отделни министри на енергетиката, туризма и икономиката",

сподели той.

Според него ГЕРБ е допуснала много грешки, но неговата грешка е била, че не разделил в две министерства това на икономиката и на енергетиката. Т.е. МИЕТ да се клонира на МИ+Е+Т.

На въпрос на Сашо Диков паднали ли са жертва на руските интереси той каза, че не е привърженик на теориите на конспирациите.

„Но съвпаденията са твърде много",

каза той и даде пример с протестите и момчетата с качулките, които след като те от ГЕРБ са подали оставките си са изчезнали.

 

А кой е Делян Добрев –знаем вече отдавна.

И той знае:

Бих приел министерско кресло със самочувствие, че вече знам какво да направя."

Още повече, че в друга една ложа вече са казали:

"В българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат." - ложа "Ориент Белене"

Делян Добрев е роден на 14 май 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.

В САЩ пребивава повече от 12 години (???).

Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп - София, България.

След завръщането си в България през 2010 г. Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд - Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител (как става това като още не се е завърнал от Америка), член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Назначен е за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма на 18 май 2011 г.

Но.

Или - Как и защо Делян Добрев бе посочен така скоропостижно за министър, та Боко Тиквата* го назначи чак от Катар?

Да, ама има едно голямо НО.

"Новият министър на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) Делян Добрев е масон в ложата "Слънцето на Тракия", патентен номер 036, Ориент Хасково. Поради крехката си възраст той все още е чирак, няма степен и отговорности пред братството на зидарите.",

разкрива Биволъ, базирайки се на Уикилийкс.

 

Ето какво публикува Биволъ:

Министър Делян Добрев е масон

Слънцето на Тракия огря в МИЕТ

Майстор на стола в "Слънцето на Тракия" е брат Иван Андреев, който е избран и за Велик Церемониалмайстор. Брат·Христо Щерев е Първи Надзирател в ложата. Секретар е брат Радослав Вълчев, а ковчежник е брат Илчо Илчев. Сред членовете на "Слънцето на Тракия" се числят и Огнян Ангелов, Михаил Инджов и Йордан Вълчев.


 

"Слънцето на Тракия" съществува и в правния мир като сдружение, регистрирано през 2006 г., а Делян Добрев е в управителния съвет заедно с Иван Андреев и Христо Щерев.

 

Заседание на великите сановници: Иван Андреев е велик церемониалмайстор 

 

Общо събрание на масоните: Иван Андреев предлага Христо Щерев за член на Комисията по изборите

 

В Министерски съвет брат Делян Добрев не е единствения зидар, но със сигурност е най-младият и със сигурност е ангажиран с енергетиката и други критични за държавата дела като преговорите за АЕЦ "Белене", където създаването на масонско огнище предстои.

Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди месец в Болканлийкс изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".

Този брат обаче не е Делян Добрев, макар че поне номинално енергетиката е негов ресор в държавата. Както Биволъ вече писа, има информация, че "братът за енергетиката" е с инициали Р. Овч.

В крайна сметка борбата за разпалването на огнището в Белене е спечелена от ложа "Зора". През септември 2011 г. съветът на великите сановници решава, че отговорник на новото огнище ще е брат Владимир Христов от ложа "Зора".

Цитираните документи, както и десетки други масонски писания, свидетелстващи за вътрешните борби и закононарушенията, извършени от братя в ложата, могат да бъдат видяни на сайта Болканлийкс, следвайки линка за Великия масонски теч.

 Решението на великите сановници за Белене:

 ... Писмото на братята от ложа Сговор за създаване на огнище в Белене е публикувано също от Биволъ.

И така.

В МС брат Делян Добрев не е единствения масон, но е сред най-младите и със сигурност е ангажиран с енергетиката и други критични за държавата дела като преговорите за АЕЦ "Белене", където създаването на масонско огнище предстои, коментира още Биволъ.


Сайтът припомня, че Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди мес ец в Balkanleaks изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".

 

Подозрението е, че сред масоните от един месец има разкол - "за" и "против" проекта "Белене". Борбата е между проруските лобисти и проамериканските, които бяха посетени миналото лято от "братята" им от САЩ. Заради инициалите "Р.Овч" се смята, че отговаящ специално за енергийната политика на масоните в България е ексминистърът на икономиката и енергетиката в кабинета "Станишев" Румен Овчаров. Потърсен от LiveBiz, той обаче отрече - според думите му, никога не членувал в подобни организации, а публикациите по темата били "глупости". От пресцентъра на МИЕТ обаче все още не излязоха с официално становище, както бе миналата седмица във връзка с дипломите му за образование и сертификати за квалификация.


Ето защо "масонската тухла" е обучаван и ангажиран вече явно - с назначението му от 16 март 2012 като министър на МИЕТ  - с енергетиката и други критични за държавата дела... Чрез тъпата "фатка" на Боко Тиквата* чак от Катар.


Би трябвало вече да не се учудваме къде и как дръпнаха конците на марионетката Боко Тиквата*, наречен от първия му тренер по джудо "Пунта Мара" - най-жалката и страхлива марионетка до сега в българската история !
Иначе си вярва, че конците са божествени, та божествени:

"Аз моята история съм я написал, та написал... От мен зависи да направя председател на парламента, премиер. Под нулата съм тръгнал. Това никой не може да ми го вземе. Гледах днес от балкона на парламента и отчетох, че самичък съм направил толкова много. Самичък. Цяла партия. Апарат огромен." (От "24 часа", 15 юли 2011)

Как и защо Делян Добрев бе посочен за министър, та Боко Тиквата* го назначи чак от Катар?


Ами, като че ли вече ви става  ясно защо:

Бих приел министерско кресло със самочувствие, че вече знам какво да направя."


/ за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

пояснение:

* прозвището Боко Тиквата много точно е дадено отдавна:

Цветан Цветанов: Казвайте на Бойко "Тиква", а на Божидар - Кардам?

Ива Николова: Кръстева и Пеевски наричаха Бойко Боко Тиквата, а сега му правят свирки!   

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:333 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).