The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » RFID-чипизирането на Световното стадо

България » Сатанисти и предатели на България

RFID-чипизирането на Световното стадо Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 11 Май 2013
Публикацията е прочетена: 11394 пъти

Какво е RFID? Това е англ. абревиатура на понятието - Radio Frequency IDentification, т.е. радиочестотна идентификация. RFID чиповете излъчват радиовълни, автоматично приемат и разпознават данни.Могат да се имплантират навсякъде в човешкото тяло. Микрочипът в биочипа има размери 7 мм дължина и 0,075 мм широчина – голям е колкото оризово зърно. Той има антена и трансмитер, т.е. приемо-предавател и се презареждаща с литиева батерия.


 


Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура.

RFID чиповете се използват не само за идентификация на комерсиални продукти и дебитни карти, но и като носители на медицински данни.


Компанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете дори.
В тази връзка: VeriChip, компанията, която произвежда микрочипове за имплантиране, съдържащи база данни за здравословното състояние на всеки пациент с такъв имплант, е закупила (11 ноември 2009 г.) Steel Vault – компания за контрол и защита на личната финансова информация. След сключването на сделката двете обединени компанни ще работят под името PositiveID.


“Маркирането” на хора в САЩ беше одобрено от Комисията по храни и лекарства през 2004 година, като трябваше да улесни обработката на персоналната медицинска информация, но процедурата намери и други приложения.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си, според приет закон от кабинета на Барак Обама.

Русия ще се чипизира до 2025 г.

В "Стратегия развития электронной промышленности России на период до 2025 года" на стр. 59 пише:

" Внедрение нанотехнологий должно еще больше расширить глубину их проникновения в повседневную жизнь населения. Должна быть обеспечена постоянная связь каждого индивидуума с глобальными информационно-управляющими сетями типа Internet.

Наноэлектроника будет интегрироваться с биообъектами и обеспечивать непрерывный контроль за поддержанием их жизнедеятельности, улучшением качества жизни, и таким образом сокращать социальные расходы государства.
Широкое распространение получат встроенные беспроводные наноэлектронные устройства, обеспечивающие постоянный контакт человека с окружающей его интеллектуальной средой, получат распространение средства прямого беспроводного контакта мозга человека с окружающими его предметами, транспортными средствами и другими людьми.
Тиражи такой продукции превысят миллиарды штук в год из-за ее повсеместного распространения"

 Или както пишат в руските сайтове: Няма къде да скрият руските мужици вече!

Description: http://protivkart.org/uploads/posts/2012-02/1330086174_dobro-pozhalovat-v-elektronnyiy-ad.jpg


 

 

У нас ГЕРБ заложи през 2012 г. също чип-имплантирането на българското стадо, по подобие на американското!

До края на юли 2013 г. теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 г.
 

България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.

На 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа заяви по време на форума BizTech 2012, че:

“В момента се изгражда система за електронна идентификация на българския гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта.”

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това означавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели пък на пресконференция Валери Борисов.

 


Така че:

Де чи ми одите,

както би казал Пожарникарят.

Разбира се, ако и ние българите сме стадо!


 

/За плевен онлайн портал

Подготвил и редактирал:

д-р инж. Никола И. Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:340 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).