The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Манипулации » ИСТИНАТА за БОСТЪН: “Чеченската връзка”, Ал Кайда и бомбените експлозии на маратона * (част1)

Светът - теми, политика, личности » Манипулации

ИСТИНАТА за БОСТЪН: “Чеченската връзка”, Ал Кайда и бомбените експлозии на маратона * (част1) Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Манипулации
Дата на публикуване: 23 Април 2013
Публикацията е прочетена: 11838 пъти

Автор: проф. Мишел Чосудовски **

Global Research, April 22, 2013

Тема: 9/11 и "Войната срещу тероризма", Mедийна дезинформация

Global Research - Бележка на редактора:

Global Research ще публикува серия от статии и доклади, с оглед изясняване на "ИСТИНАТА за БОСТЪН". Основната цел е да се сравни, конфронтира и да се оспори официалната версия на събитията във връзка с бомбените атентати в Бостън, както и усуканите и сложни интерпретации на традиционните медии.

Каним нашите читатели да подкрепят "ИСТИНАТА за БОСТЪН " и я разпространянат из социалните медии, независимите медийни сайтове и блогове.


Девет хиляди тежко въоръжени полицаи, включително SWAT екипи (съкр. от Special Weapons And Tactics - специални подразделения на американската полиция, предназначени за изпълнение на опасни задачи – б.пр.) бяха разгърнати в полицейска хайка, за  да се улови 19-годишен студент в U-Mass (University of Massachusetts), след като брат му Тамерлан Царнаев бе застрелян от полицията след преследване с коли, и както твърди полицията, е ръководител на терористичния акт по време на Бостънския маратон.Преди провеждането на полицейско разследване, 19-годишня студент вече е бил определен като "виновен". Основният принцип на правото за "невинност до доказване на противното" е буквално прегазен.

По думите на президента Обама (един възпитаник на Harvard Law School), 19-годишният студент от Бостън е "виновен" за ужасни престъпления (без доказателства и преди да се разглеждат в съда):

"Каквото и омразна програма да е накарала тези мъже [заподозрени лица] за такива отвратителни действия - това няма да има, и не може да им дава предимство. Каквото и да са си мислили, че могат да постигнат, те вече не успяха, пропаднаха .... Защо младите мъже, които са израснали и учат тук, като част от нашите общности и нашата страна, прибягнаха до такова насилие? "(Курсивът е мой)

Съчетано с предполагаемите писма с антракс и рицин във Вашингтон, които мистериозно се появиха непосредствено след Бостънската трагедия, и от Вашингтон, и в другите медии се подчертава, че братята Царнаеви са в някакви връзки с войнствени джихад-бунтовници в Чечня.

.... превода продължава (част 2)

 


за плевен онлайн портал/

превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

пояснения:

* BOSTON TRUTH: The “Chechen Connection”, Al Qaeda and the Boston Marathon Bombings - ориг. заглавие

** Мишел Чосудовски е професор по икономика в Университета на Отава и директор на Центъра за изследване на глобализацията (CRG) и е сътрудник на критическия отдел в сайта www.globalresearch.ca. Той е сътрудник също на Енциклопедия Британика. Неговите творби са преведени на повече от 20 езика.

Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:276 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).