The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Колко чаровно: Кметове на двете най-чаровни столици на Света - в чаровна България!

България » Сатанисти и предатели на България

Колко чаровно: Кметове на двете най-чаровни столици на Света - в чаровна България! Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 20 Април 2013
Публикацията е прочетена: 9332 пъти

бел. относно заглавието: Вашингтон е столица - от самото си начало за парлама - докато Ню Йорк е паричната столица и на Света Юрий Лужков - кмет на Москва от 6 юни 1992 г. до 28 септ. 2010 год.


Юрий Лужков  - родился 21 сентября 1936 года в Москве в семье рабочего-плотника. Московски еврей, хабадник Лужков-Кац не возражает, когда холуи называют его Машиахом (царь-мессия) в кипекепке пока ещё только Москвы.


 Майкъл Блумбърг - 108-ят кмет на Ню Йорк и понастоящем 


Майкъл Блумбърг - роден в еврейско семейство на 14 февруари 1942 г. Баща му, Шарлът Блумбърг, роден на 2 януари 1909 г. в Ню Джърси, е руски евреин-имигрант. 


(:-

И двамата с еврейско-руски корени!

-:)

И двамата поздравляват Чаровна България!

И двамата се настаняват чаровно в България!

И двамата са настанени вече!Вижте 1 ---

Борисов и Лужков крадат „Камчия“. Лъскавите хотели в курорта са забранени за българи

12.08.2012 / 12:57 от: Александър Симеонов, в. "Галерия"
България остава без един от най-красивите си курорти. Приказният район, където река Камчия се влива в морето, е заграбен от бившия губернатор на Москва Юрий Лужков. Всичко става с любезното съдействие на нашия премиер Бойко Борисов.

Преди две години, на 12 септември 2010 г., двамата рязаха лентички в комплекса „Камчия“. Само 16 дни по-късно тогавашният руски президент Дмитрий Медведев издава указ за освобождаването на Лужков от поста кмет на Москва. Дружбата на бившия градоначалник с Бойко Борисов обаче е нерушима, вечна и очевидно не зависи от позицията на Лужков в йерархията.

Проектът се завършва с шеметни темпове. В доскоро девствената лонгозна гора се издигат супермодерни съоръжения за спорт и почивка. Подобно ваканционно селище няма в страната ни, а живописната природа прави съчетанието уникално.

Комплексът е в сърцето на природния резерват, защитен от ЮНЕСКО,

и се простира непосредствено до плажната ивица.

Днес български турист няма никакъв шанс да отседне в някой от новопостроените луксозни хотели. Те са отворени целогодишно, но за руснаци. Репортерска проверка на „Галерия“ показва, че опитът да се намери място за почивка там е равен на нула. На влизане в курорта опитваме да отседнем в лъскавия четиризвезден спа хотел „Орфей Палас“. Посреща ни любезно момиче на рецепцията и притеснително ни отговаря, че няма свободни места за българи до края на годината.

Удряме на камък и при следващия опит да вземем стая в хотел „Лонгоз“. „Тук е само за руски туристи“, отговаря ни рецепционистката. „Искаме да доведем наши гости от Русия“, хвърляме кукичката. „За руски гости ще потърсим.

"Трябва да попитам нашите шефове“,

е отговорът на момичето. По същия начин стоят нещата и в суперкомплекса „Радуга“, където огромни групи от русначета вървят под строй към един от най-красивите плажове на родното Черноморие.


хотел „Лонгоз“


Българите могат да се настанят в някои от многобройните комплекси с бунгала. Доскоро в района дървените бунгала са единствените постройки. Преди да дойдат руснаците, разбира се. Въпросните дървени ваканционни селища обаче са на по 30-40 и повече години - неуютни и не предлагат дори елементарен комфорт. Миризмата на старо е направо отблъскваща. За българи толкоз. На когото не му харесва, да взима руско гражданство и е „добре дошъл“ в хубавите хотели край устието на Камчия.

Официално санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ е открит през юни 2011 г. Според официалния сайт собственик е еднолично акционерно дружество, регистрирано съгласно законодателството на Република България. Целта на комплекса била да осигури условия за почивка, укрепване на здравето, обучение и творческо развитие на деца, а също така и на ветерани и семейства от Москва. Той щял да приема гости и от други региони на Русия, от България и други страни.

Пробивът на Юрий Лужков в България се осъществява от години. Бившият градоначалник на Москва отлично взаимодейства с всички наши кабинети. Височайшият руски политик олигарх е посрещан радушно и от правителствата на Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев, и на Бойко Борисов.

Настоящият ни премиер е особено близък до Лужков.

По информация на частната американска разузнавателна агенция СТРАТФОР Борисов и Лужков са в прелюбопитни връзки. Именно чрез бившия московски кмет руската мафия държи българския премиер в правата линия. „Знаем много за Борисов, но не става за казване“, твърдят от СТРАТФОР.

Самият Борисов помага на независимото разследване с чистосърдечните си народняшки признания за приятелството си с Лужков. По време на откриването на лагера „Радуга“ Бойко Борисов заяви: „Като кмет на София ходих на гости на г-н Лужков и тогава той ми каза, че трябва да стана премиер. Вечерта го бих на футбол на стадион „Лужники“ и станах премиер“.

От дума на дума и от пожелание на пожелание Лужков и Борисов вдигат комплекс за чудо и приказ и за радост на руските туристи и гости. Сградите, парковете и хотелите са разположени на близо 400 декара край морето и реката. Общата инвестиция надхвърля 120 млн. евро. Последните жилищни сгради, които се изграждат, са от лагер „Черноморски“, завършват се и амфиеатър с 2000 места и два плувни басейна. За постигането на целите са деактувани въпросните декари държавна земя, а успоредно с това са изградени водопровод, улици и паркове с пари по оперативната програма „Регионално развитие“.

В справката на варненската областна администрация

комплексът „Камчия“ фигурира със сделка за близо 80 декара

в землището на село Близнаци, община Аврен. Земите са купени през 2008 г. средно за 9,72 лв. на квадтратен метър. Бившият първи секретар на ЦК на ДКМС Станка Шопова се води управител и мажоритарен собственик на компанията „Агенция Русия днес“. Именно Шопова купува втори терен в землището на Близнаци, този път от 21 дка, а цената е малко под 14 лв. на кв.м. После проектът е реализиран на терен, включен в потенциалните зони на екомрежата „Натура 2000”, но през 2007 година Националното управление по горите намалява обхвата на защитения район и дава зелена светлина за реализацията на отдавна заявените руски интереси към устието на река Камчия.

БИВШИЯТ КРАЛ НА МОСКВА ПРИТЕЖАВА $ 3 МЛРД.

75-годишният Юрий Лужков минава за един от най-богатите руснаци. Според сп. „Форбс“ той и съпругата му Елена Батурина управляват и притежават над 2,9 милиарда долара.

Как от заклет комунист можеш да минеш през национализма, кметския пост и да станеш приказно богат. На този въпрос може да отговори роденият през 1936 г. в село Млади Туд, Тверска област, политик.

Бившият крал на Москва

превърна сивата съветска столица във витрина на капитализма по руски образец -

непрозрачна система, съчетаваща пари и власт.

Дребният, закръглен и енергичен Юрий Лужков е назначен начело на кметството през 1992 г., в разгара на постсъветския хаос, от тогавашния президент на Русия Борис Елцин. Националист, който настоява на Русия да й бъде върнат украинският град Севастопол, Лужков демонстрира православната си вяра, определяйки гей парадите като „дело на Сатаната“. Запаленият пчелар в края на 90-те г.

изглеждаше сериозен претендент за приемник на Елцин.

Но последният избра неизвестния на широката публика по онова време Владимир Путин.
Лужков е женен за Елена Батурина, която е с 27 г. по-млада от него и стана най-богатата жена в Русия. В началото скромна служителка в кметството, госпожа Батурина днес е президент на руската компания „Интеко“, управляваща империя на пазара за недвижими имоти и в строителството в Москва.


  Батурина и Лужков


Собственичка е на имение в Австрия, на апартаменти в Испания и във Великобритания. „Корупцията проникна на всички равнища на властта. В тази система всеки клан има сектор и живее от подкупи. Москва е най-корумпираният град в Русия“, гневно заявява пред АФП либералът опозиционер Борис Немцов, автор на доклад за аферите на фамилия Лужков-Батурина.

Критиците на кмета го обвиняват и в унищожаването на редица исторически сгради,

жертва на спекулата на пазара за недвижими имоти, както и заради неспособността му да намери решение на чудовищните задръствания по улиците на Москва и на проблемите с опазването на околната среда. Лужков бе критикуван и заради почти систематичното репресиране на демонстрациите на опозицията в Москва. Неговите привърженици пък подчертават, че той е голям строител и е издигнал отново храма „Христос Спасител“, разрушен от болшевиките.

Москва стана град, който никога не спи, с ресторанти и магазини, отворени 24 часа в денонощието. Работещите и пенсионерите в града живеят по-добре, отколкото в който и да е друг град в Русия благодарение на надбавките на кметството. „Има двама Лужков. Единият енергичен строител, а другият безочлив човек, загрижен за поста и бизнеса на жена си. Промяната стана в началото на новия век“, коментира Немцов, цитиран от АФП.

Съпругата на бившия кмет Елена Батурина се забърка в няколко огромни скандала.

Най-големият е за неправомерно взет кредит в размер на 13 млрд. рубли (318 млн. евро) от Московската банка, създадена от мъжа й, които внесла в собствената си сметка. Финансови експерти твърдят, че Батурина е получила кредита чрез измама, защото е заявила, че ще го използва за проекти,  за които предварително се знаело, че са неизпълними, и е предоставила недостоверна информация за необходимите средства за реализирането им. Милиардите, взети от бюджета на руската столица, били внесени в личната й сметка.

От Батурина Лужков има две дъщери - Елена и Олга, а от покойната си първа съпруга Марина Башиловой има двама сина - Михаил и Александър.

---Вижте 2 ---

Новият собственик на ОЦК Кърджали е… Кметът на Ню Йорк!

петък, 19 април 2013 | Публикувано от Liza Stoilova+


Вече е подписан договорът за покупко-продажба

Няма лъжа, няма измама! Кметът на Ню Йорк Майк Блумбърг купува Оловно-цинковия комбинат в Кърджали. Сделката потвърди лично професор Владимир Топенчаров, научиха от БЛИЦ. Заводът за цветни метали в Кърджали ще стане собственост на холдинга на милиардера Блумбърг “Блумбърг Груп”. Според източници от комбината договорът за покупко-продажба вече е подписан, остава само да се извърши плащането по сделката. Това най-вероятно ще се случи до края на месец юни тази година.


Кметът на Ню Йорк е новия собственик на ОЦК Кърджали


Сумата, за която Блумбърг купува комбината обаче се пази в строга тайна. До момента е известно само, че новите собственици имат намерение да инвестират 100 млн. лева, за да възстановят производството в металургичното предприятие.

Припомняме ви, че от месеци се спекулира със съдбата на ОЦК Кърджали. Работниците в предприятието също не бяха сигурно относно съдбата си в комбината. Ако сделката бъде финализирана, както се очаква, работниците могат да си отдъхнат за работните си места. Оказа се, че компанията на Блумбърг от няколко месеца проявява интерес към комбината. Разбра се, че представители на “Блумбърг Груп” вече няколко пъти са водили преговори с цел закупуването на комбината. Бившият собственик на ОЦК Кърджали Валентин Захариев обаче отказал.

Според запознати условията по договора са изключително добри, а в завода в момента се извършва ремонт на административната сграда.

---


 

/ за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:328 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).