The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Стратегии за световно управление » НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД: СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

Светът - теми, политика, личности » Стратегии за световно управление

НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД: СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Стратегии за световно управление
Дата на публикуване: 13 Април 2013
Публикацията е прочетена: 12744 пъти

“Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.”

Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.pravi Планът на Световния елит е почти изпълнен. Групата Билдерберг цели да създаде три “държави”, които да са ядрото на Световното правителство. Те открито признават и гордо заявяват, че тяхната цел е било създаването на Европейския Съюз, Азиатския Съюз и Северно-американския Съюз.

Тези три “държави”, обединяващи несуверенните нации членуващи в тях са ядрото на правителството, а ООН служи за изпълнителна власт и регулатор на държавите от Третия Свят. 


През 1991г. Рокфелер прави сензационно изказване на среща на Билдерберг в Германия пред едни от най-големите и влиятелни медии във света:

“Искаме да благодарим на Вашингтон Поуст, Ню Йорк Таймс, списание Таймс и много други авторитетни издания, чиито директори посещават нашите срещи над 40 г. и спазват своето обещание за дискретност.

За нас би било невъзможно да изпълним нашия план за света под светлините на прожекторите и пред очите на обществеността през тези години. Сега обаче света е много по-мъдър и е готов да приеме идеята за Световно правителство. Над-национално управление на интелектуалния елит и световни банкери е за предпочитане пред практикуваното през изминалите векове национално-автономно водене на политики”

Сега микро-чипирането, подслушването и тоталното следене на гражданите е нещо напълно обяснимо. Световното правителство трябва да контролира своите “поданици” – робите на корпорации и банки, които живеят  с илюзията, че са свободни.  Името “Билдерберг” идва от германския език – “билдер” – строя, строител, зидар. Всички ние знаем кои са зидарите – масоните. (зидар- “масон” на френски език)


new-world-order


Нека не се чудим защо нашите правителства отказват да решат проблемите ни, дори и да могат, те просто служат на тези външни сили, които стоят над тях. Вашите данъци не отиват при правителството, както смятате. Те отиват в Световната банка и в ръцете именно на този “елит”. За това и политиците са в несъстоятелност дори да засядат дръвчета пред сивите блокове, в които сме натъпкани.Автор: alterinformation.wordpress.com//плевен онлайн портал:
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:207 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).