The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Марин Райков: Индустриалците и националния капитал да помогнат на най-бедните и уязвимите

България » Сатанисти и предатели на България

Марин Райков: Индустриалците и националния капитал да помогнат на най-бедните и уязвимите Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 23 Март 2013
Публикацията е прочетена: 8373 пъти

Или

Първата имитация на Служебното правителство


По думите му Служебното правителство ще продължи да търси в резерви в бюджета, които да насочи към най-уязвимите.

Те обаче били ограничени.

Както и времето му!

Но парламата стартира:

21 март 2013:

 

„Има различни форми, по които може да се осъществи тази помощ, готов съм да ги обсъдя с българските индустриалци",

заяви Райков.

 

22 март 2013: 

"Създаването на благоприятна бизнес среда ще бъде приоритет за това правителство. Ние няма да извиваме ръцете на българския бизнес. Никой не обмисля увеличаване на данъците, нямаме намерение да упражняваме натиск за увеличаване на заплатите в частния сектор. "

С тези думи служебният премиер Марин Райков откри заседанието на Националния съвет за тристранно съртудничество (НСТС).

"Казах само една дума – солидарност (б.а. – имал е предвид  вчера). Втората дума, която бих използвал, е диалог. По какъв начин бизнесът, благотворителните структури, държавата биха поне малко облекчили положението на съгражданите, които са в тежко социално положение",

заяви той днес и подчерта, че под думата солидарност бизнесът не бива да разбира, че ще бъде упражнен натиск върху него.

"В тази нелека социална среда, акцентирах върху необходимостта българският бизнес, индустриалците, националният капитал, да проявят солидарност с най-социално уязвимите българи. Това беше изтълкувано от част от бизнеса, че държавата би била склонна да упражнява натиск.Трябва да се проявим солидарност като се намери най-подходящата форма, чрез която да не се посегне на бизнес-климата, но същевременно да подадем ръка и на всички българи. Това беше апел, който се надявам, че е правилно разбран.",

каза още служебният премиер.

"Да се подобри бизнес средата, да се ускори разплащането на държавата с фирмите, да се гарантира и контролира спазването на законите. КРИБ ще направят и оценка на служебния кабинет."

за това настоя по време на заседанието председателят на КРИБ Огнян Донев по време на заседанието.

( б.а. - КРИБ =Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България)

 

Като чух КРИБ, това ми беше достатъчно да игнорирам Маринрайковите стремежи за действията на Служебното правителство и да потърся данни за КРИБ.

И така:

"Казах само една дума – солидарност..." ,

както казва вчера Марин Райков, като доуточнява какво е казал онзи ден.

И ето от кого да очакакват солидарност най-бедните и уязвимите в България, според Марин Райков:

Image Огнян Донев. Председателят на КРИБ. Обявен през 2011 за най-богатия българин. Освен това той ръководи в сянка големи лъскави фирми и офиси, продава лекарства в България и света от неговата "Софарма",

Наречен е още "Октоподът в бяло", който "души" болниците, като мениджърите им са принудени да пазаруват от неговата «Софарма».

През февруари 2012 името на на сатаниста-милиардер Донев бе замесено в разкрития, твърдящи, че компанията продава на завишени цени лекарствата си в България.
Скандалът се разрасна, след като зам.-министърът на здравеопазването Гергана Павлова беше освободена от поста си.

Премиерът Борисов коментира тогава ситуацията, че при съмнение за монопол във фармацевтичния сектор, най-доброто решение е да бъде отстранен съответния зам.-министър.

«Извинявам се на Павлова за това, че в началото на кариерата си е работила в "Софарма"», 

каза още ББ.

А Огнян Донев твърдеше, че никога не е имал конфликт с Нели Нешева – шефката на Националната здравноосигурителна каса, която подаде оставка след скандал с получен бонус.

"Дали лекарствата са скъпи, или не лекарствата – те отговарят на нормативната база в страната, както и на степента на остра конкуренция между отделните производители. Свръхрегулацията до известна степен застопорява част от стойностите. ", 

коментира още сатанистът, изпълнителен директор на "Софарма" и сегашен председател на КРИБ.

"Някои от българските лекарства се продават на по-ниски цени в съседни държави... Различните пазари имат различни ценови равнища – възможно е 3 – 5 пъти",

заяви сатанистът с безкрайна арогантност, като не уточни при какви равнища в Турция и Сърбия и защо цените на произведените от него лекарства у нас са 3-4 пъти по-скъпи от турските "равнища" например.

Освен това Огнян Донев искал да става премиер твърди  /БЛИЦ. Това разкрил съдружникът му Любомир Павлов-Пъпката в разговор с тв водещия Николай Бареков.

В предването си "Гореща точка" по TV7 пловдивчанинът сподели личен опит от контактите си с Павлов. Той разказа как негови близки хора, запознати с бизнеса на въпросния бизнестандем, са го предупредили да внимава с разследванията си, защото те засягат мръсни пари, носещи съответната опасност. Въпреки това Бареков нарекъл очи в очи Любомир Павлов щастлив човек, "защото е на свобода". В друг разговор пък Павлов предупредил тв водещия да внимава какво говори, защото скоро ще живее в държава с премиер Огнян Донев.
Бареков бе подкрепен от разследващия журналист Моника Гаджанова, която обясни как Донев упражнявал заскулисно политическата си дейност. Той използвал като куриер здравния репортер Диана Тенчева от в. "Труд". Тя раздавала лично задачи в Народното събрание на подбрани депутати, което им отваряло възможност да се измъкват от неудобни журналистически въпроси с отговор от типа на: "Аз не съм се познавал с Огнян Донев". /БЛИЦ

И още:  Огнян Донев "припечелва" на гърба на болните в България?

Огнян Донев, който наскоро бе обявен за най-богатия българин, се споменава в няколко публикации на европейския вестник New Europe във връзка с монополно положение на компанията му "Софарма".

Жалко е, че България попада в авторитетното издание основно по тези поводи. По-долу представяме статията, чийто оригинал може да видите тук (Sopharma of Bulgaria under EU investigation:

«"Софарма", която се контролира от Огнян Донев, който от своя страна допреди година беше член на Надзорния съвет на Национална здравноосигурителна каса, е успяла да монополизира доставките на над 70% от лекарствата, изисквани от (държавните) болници и над 50% от предписваните лекарства – изключително печеливш бизнес, за който Донев заслужава поздравления, но тъй като България не е член на АС (Африкански съюз), а на ЕС (Европейския съюз), тази ситуация трябва да бъде прекратена, тъй като тя е в грубо нарушение на законодателството на ЕС.

Редакцията на NewEurope научи, че ЕК е вече в България и разследва случая „на място”, и сме убедени, че ще бъде направено всичко възможно да се възстанови свободния пазар в страната. Често сме критикували комисията по различни поводи, често с право, понякога и погрешно, но трябва да признаем, че служителите от ЕС са достатъчно упорити и няма да се поддадат на политически натиск от определени страни-членки или кабинети.

Ключови за Софарма са две фигури. Първата е Огнян Донев – собственикът на фирмата, който поставя нещата по начин, подходящ за монополизиране на фармацевтичния пазар в България по времето, когато е член на ръководството на структурата, наблюдаваща пазара – Националната здравноосигурителна каса, което е неетично (и незаконно) дори и в страните членки на АС (Африканския съюз).»

 Левон Хампарцумян. Банкер, главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк", както и председател на Асоциацията на банките в България (АББ). При правителството на Иван Костов е заместник-министър по икономиката, а от 2000 г. става изпълнителен директор на Агенцията за приватизация, малко след което Булбанк е приватизирана, а той става изпълнителен директор. Понастоящем е и член на Управителния съвет на Института за пазарна икономика. Неотдавна става заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).


 Петър Кънев. Бивш депутат от БСП. Заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Бизнесмен. председател на Съюза на печатарската индустрия в България Пред в-к „24 часа” заявява: „Ако искате да си говорим в цветове, бизнесът има един цвят - зеления на долара. Никакъв друг. Ние винаги сме търсили своите права и интереси и който си мисли, че имаме партийна окраска, много се лъже”.

Какво Ценно признание!

 

 Валентин Златев. Мениджър на "Лукойл-България" и "Лукойл-Нефтохим". Често спряган за олигарх и за един от най-богатите хора в България. Милиардер, член групата "Билдерберг" за България, заедно с Николай Камов и Леа Пепо Коен. В глобален мащаб "Билдерберг" е тайното Световно правителство от 1954 г. насам.

 

Иво Прокопиев. Председател и съакционер в "Алфа финанс холдинг". Макар и да не е титулуван като банкер, това не пречи на Прокопиев да се занимава с финансови услуги, индустрия, строителство, енергетия. Подписва загробващи договори с държавата, от което страдат гражданите, печелят обществени поръчки за всеки появил се на хоризонта строеж като "Главболгарстрой".

Между 2006 и 2010 г. два пъти е председател на КРИБ.

Измежду много неща, на които Прокопиев е собственик, най-общоизвестно е притежанието му на вестници като „Капитал” и „Дневник”.

През 2010 г.Прокопиев емигрира в Сингапур, завличайки 400 млн. лева чрез фалита на някои свои фирми.

Идва инкогнито в България и понастоящем.

 

Светослав Божилов. Български банкер и финансист. Съакционер в СИБанк с Цветелина Бориславова, която тя продаде след като ББ дойде на власт. Израстването му като фигура на българския политико-икономически небосклон започва посредством членство в Управителния съвет на фондация "Отворено общество - България". Впоследствие се изявява като съосновател и акционер в СИБанк. Светослав Божилов съвместно с Иво Прокопиев е съдружник в медийното начинание и проект Re:TV в навечерието на изборите за 41 НС. Той е сред съучредителите на сдружението "Глобална България" (ЮЛ - организация за осъществяване на дейност в обществен интерес според регистрацията), което според някои анализатори е в основата на българския политически проект ГЕРБ. 

От тук насетне, да наблюдаваме (ако ви е интересно) как:

Индустриалците и националния капитал да помогнат на най-бедните и уязвимите.

Или ами!

Каква парлама и какъв кьор-фишек пред простия народ!

Както биха казали дедите ни в следосвобожденска България!
/плевен онлайн портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 

ПС: пък може да не съм прав, пишете до този адрес, ако сте забелязали реално мероприятие... (за най-бедните и уязвимите)

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:257 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).