The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Рушители на България » След медийните идиоти Любомир Павлов-Пъпката и Огнян Донев сега наред е пак идиота Делян Пеевски

България » Рушители на България

След медийните идиоти Любомир Павлов-Пъпката и Огнян Донев сега наред е пак идиота Делян Пеевски Изпрати E-mail
България - Рушители на България
Дата на публикуване: 14 Март 2013
Публикацията е прочетена: 11864 пъти
След медийните идиоти Любомир Павлов-Пъпката и Огнян Донев сега наред е пак идиота Делян Пеевски, който от 2011 се самоосвети като медиен магнат


След отсвирването на медийните фелационисти на прехода Тошо Тошев и Венелина Гочева, дойде редът преди 3 години на гномите Любомир Павлов-Пъпката и Огнян Донев. Но за тях малко по-късно.

Днес, след като Цецка Цачева удари звънеца и закри 41-то Народно събрание, отново на дневен ред световните медиййни кукловоди поставят депутата (от днес бивш) от ДПС Делян Пеевски.


2009

Още през 2008 г. се заговори за апетитите на  Корпоративна банка и на майка му Ирена Кръстева към печатните медии
Делян Пеевски и председателят на Надзорния съвет на Корпоративна банка Цветан Василев са новите собственици на в. "Стандарт", съобщи тогава КРОСС.
Още през 2008 г. се заговори, за апетитите на банката и Ирена Кръстева към  вестник "Стандарт".
Неотдавна в. "Капитал" съобщи, че Тодор Батков, който бе едноличен собственик на "Стандарт Нюз", издател на вестник "Стандарт", е продал 34.5 % от акциите на дружеството на "ГМ прес". Сделката се потвърждава чрез отразената информация в Търговския регистър. Собственик на дружеството е президентът на волейболния клуб на ЦСКА Георги Георгиев.
Другите двама собственици в "ГМ Прес" са Галина Пеева и Кирил Захариев. Захариев и Георгиев имат еднакъв дял (по 40% от акциите, Пеева притежава останалите 20%). Дружеството е вписано в Търговския регистър в началото на април тази година.

22.11.2011

Пеевски, който в качеството си на народен представител няма право да се занимава с бизнес, беше представен като издател на Нова българска медийна група, която е официален и неофициален собственик на десетки печатни и електронни медии, както и на близо 80% от мрежата за разпространение на печатни издания.

До момента групата на Пеевски официално се води собственост на майка му Ирена Кръстева, която успя за няколко години да стане медиен магнат, след като преди това беше работила като държавен чиновник.

На учредяването на новата издателска организация присъстваха главно издатели на медии, които по неофициална информация са собственост на Пеевски. Сред тях бяха официалният издател на в. "Стандарт" Тодор Батков заедно с главния редактор Славка Бозукова, официалният издател на в. „Преса“ Тошо Тошев и бизнес партньорът му Валери Запрянов, който се води издател на сп. „Тема“ и беше избран за шеф на съюза.

Учредители на съюза на Пеевски станаха и собственикът на най-голямата частна телевизия бТВ Красимир Гергов, издателят на в. "Република" Петьо Блъсков и издателката на "Русия днес" и "Земя" Светлана Шаренкова.следва...


/плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:203 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).