The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Здраве » Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна

България » Здраве

Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна Изпрати E-mail
България - Здраве
Дата на публикуване: 12 Март 2013
Публикацията е прочетена: 10995 пъти

Автор: д-р Дориян Александров


Изследването е имало за цел да установи дали има полза от използването на ваксина срещу ВПЧ за жени-носителки на ВПЧ (вирус на папилома на човека), към които фактически се относят всички сексуалноактивни жени независимо от възрастта.


Тази статия взета от «Списание на Американската медицинска асоциация» и може да бъде намерена в архив за документите в Луисвилския Университет  http://louisville.edu/medschool/med-peds/residents/journal-club/11-07%20Article.pdf

 

Също така отчетът на изследването може да бъде свален от тук www.razumei.ru/files/others/pdf/11-07Article.pdf  (това е в случай, че Луисвилският Университет изведнъж реши да го «загуби»).

Документът съдържа потресаващи сведения за неефективността на ваксината. Ваксината срещу ВПЧ често предизвиквала увеличаване на количеството вирус и е била съвършено неспособна да освободи организма повечето жени от ВПЧ.

Още на първата страница на отчета в абзаца с названието «Резултати» може да прочетем:

«Не е имало никакъв признак на повишено вирусно пречистване на организма в периода от  6 или 12 мееца в зависимост от групата, която е  получила ваксина срещу вирус на папилома на човека в сравнение с контролната група (т.е. при тези, на които ваксина не е била направена, – прим. Е.Р.). Нивото на инфициране за HPV-16/18 инфекции (вирус на папилома на човека) след 6 месеца е било 33,4% (82/248) в групата, на която са направили ваксина срещу вирус на папилома на човека и 31,6 % (95/298) в контролна група (т.е. при тези, на които ваксина не е била направена, – прим. Е.Р.) (Ефективността на ваксината за вирусната чистота е 2,5%; при отчитане на 95%-ия доверителен интервал излиза около 9,8% до 13,5%). След 12 месеца нивото на откриване на инфицирания вирус на папилома на човека HPV-16/18 е съставил 48,8% (86/177) в група на ваксинираните срещу HPV-16/18 и 49,8% (110/220) в контролна група (Ефективността на ваксината за вирусната чистота – 2,0%; при 95%-ия доверителен интервал е около 24,3% до 16,3%).

Не е открит никакъв признак на терапевтичен ефект за другите туморородни или нетуморородни категории на ВПЧ, сред жените, получаващи всичките дози на ваксина, сред жените с единични инфекции или сред жените, стратифицирани по следващите признаци: HPV-16/18 серология (серология – раздел на имунология, изучаваща взаимодействието на антитела на кръвния серум с антигени, – прим. Е.Р.), цитологични резултати, ДНК-вирусоносители на ВПЧ, започвайки от времето на половото узряване, сhlamydia trachomatis или инфекция Neisseria gonorrhoeae, хормонално използване на противозачатъчни средства или пушещи жени...»

А в абзаца с название «Заключение» пише следното:

«За жените, възприемчиви към ДНК вирус на папилома на човека, ваксина срещу HPV-16/18 не ускорява пречистване на организма от вирусна инфекция и не трябва да се използва за лекуването на тези разпространени инфекции…»

След получаването на тези шокиращи резултати авторите на изследването са стигнали до следния извод,  напечатан в «Списанието на Американската медицинска асоциация»:

«Не са се наблюдавали значими доказателства на терапевтичния ефект от ваксината в изследванията на жените, получили всички дози от ваксината, в сравнение с изследванията на жените,които са имали само ВПЧ инфекция. Ние не открихме доказателства за ефективността на ваксината. Ваксинацията не влияе на нивото на премахването на вируса през 12-месечния период. При по-нататъшни изследвания на ефективността  BLA (biologics license application) са били открити,че при определени хора Гардасил може да увеличи риска на заболяване на 44,6%, а имено за тези, които вече се явяват носители на типове ВПЧ, използвани във ваксината…»

С други думи е установено,  ако ваксината се бие на млада жена, която вече се явява носител на  вирус на  папилома на човека в «безвредно» състояние, може да «активира» инфекция и непосредствено да доведе до поява на предраково изменение. Тоест ваксината може да ускори развитието на предракови изменения при жените.

Тази информация просто е била скрита. А както ние се убедихме, след като се запознахме с изводите на отчета, авторите на изследването не са открили доказателства, че ваксината изобщо действа.

По този начин става неясна целта на изявлението на Йорданка Фандъкова и нейната подкрепа  на ваксинацията срещу ВПЧ с ваксина Гардасил, както и отделените 2 млн.лв от Държавния бюджет тази година за ваксини срещу рак на шийката на матката за предпазване на младите момичета.   bnt.bg/bg/news/view/68690/diskusija_za_borba_s_raka_na_shijkata_na_matkata

Като се има предвид заключението на специалистите от Луисвилския Университет, че ваксината може да ускори развитието на предракови изменения при жените, то кампанията за доброволната ваксинация срещу ВПЧ се явява елемент на геноцид срещу българския народ.
Ако отчетем и проекта за „Закон за детето”, който също се явява  елемент на геноцид срещу българския народ (чети www.izvorite.com/smf/index.php?topic=3126.0 или накратко от тук:  narod.ru/disk/38028073001/Listovka_okon4at.doc.html ), елементите се превръщат в закономерност.

На кого ли пречи българският народ?  Ако става дума за намаляването на населението на планетата до така наречения „Златен милиард”, защо трябва да се изтребват българите, които са само 7 364 570 според статистиката www.nsi.bg/census2011/index.php

За справка: българите през 1985 година са били 8 948 649. За 26 години населението е намаляло с 18 %.

Искам само да добавя малко справочна информация за тези, които добре владеят английски език: текст на петиция в Интернет мрежа на адрес www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now

На руски език са достъпни статии на независими изследователи за резултатите на масова ваксинация в САЩ и Австралия, където тази ваксина срещу «рак на шийката на матката» е започнала да се бие от 2006 г.
Названията на тези статии говорят сами за себе си:
Адамс Майк «Ваксина срещу вируса на папилома на човека: разобличаване на грандиозната измама» (САЩ), адрес: www.1796kotok.com/vaccines/malady/adams.htm  Оригиналът се намира на адрес http://www.newstarget.com/Report_HPV_Vaccine_1.html

Бохацки, Патриция «Измама с ваксината срещу рак на шийката на матката» (Австралия), адрес: www.1796kotok.com/vaccines/malady/bohackyj.htm

ОТЧЕТ VAERS
за страничните ефекти от ваксините срещу рак на шийката на матката по състояние на 23 ноември 2010


sanevax.org/pdf/SV%20Vaers%20Analysis%20HPV%20vaccines.01.pdf

Открити са 21 022 случаи странични реакции и 89 смъртни случаи от ваксината срещу рак на шийката на матката, от които 590 случаи странични реакции и 4 смъртни случаи (деца на 9-17 години) от ваксината Церварикс.

Ваксината Гардасил е предизвикала 20 432 случаи на страничните реакции и 85 смъртни случаи, от които 32-ма умрели са били деца на възраст 9-17 години и 32-ма човека на възраст 17-44 години.

По состояние на 7 март 2011 година са открити 21 474 странични реакции и 93 смъртни случая.

ОТЧЕТ VAERS
за автоимунни заболявания, възникнали след ваксинация срещу рак на шийката на матката, по състояние на юни 2010 година


sanevax.org/pdf/SV%20Vaers%20Analysis%20HPV%20vaccines.06.autoimmune%20disorders.pdf

. . . . . . .

Източник www.ru-an.info/news_content.php?id=1141 статия на РуАН "Стерилизация женщин прививками" (Стерилизация на жени с помощта на ваксините)


Съгласно статията http://www.otizvora.com/2011/11/3424/ "$1 милиард глоба на фармафията за лъжлива реклама на опасен продукт" от 24.11.2011 г.: "...Друг скандален продукт е ваксината Gardasil на същата компания, която продължава да е одобрена, макар да е смятана за смъртоносна от хиляди медици. И въпреки че са известни над 3589 опасни странични ефекти от нея, токсичността на ваксината продължава да се отрича на официално ниво. Нещо повече – Merck и нейните корумпирани партньори във властта искат да поставят Gardasil на малки момчета и момичета в училищата, без да имат родителско разрешение. Сред пропагандаторите на тази ваксина е и американският кандидат-президент Рик Пери, който не от вчера е продал душата си на черните братства с техните алхимици-фармафиоти.

НОВО 02.02.2012 г.: http://www.otizvora.com/2012/02/3828/
  --- статия "У нас: Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil набира обороти"/плевен онлайн портал


Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:162 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).