The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Бойко Борисов и Цветан Цветанов удрят Брендо?

България » Клоаката на България

Бойко Борисов и Цветан Цветанов удрят Брендо? Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 05 Март 2013
Публикацията е прочетена: 12479 пъти

Дъщерята на Евелин Банев - Брендо 12-годишната Лара беше похитена тази сутрин на ул. "Пушкин" в столичния квартал "Бояна".

Детето не е било ранено при отвличането. Това е успял да каже шофьорът, който е ранен при инцидента. Гардът е настанен във Военномедицинска академия.

 

Ето какво писа skandalno.net през юни 2012 :

„Кокаиновият крал“ Евелин Банев-Брендо се кани да направи потресаващи разкрития за българския политически елит и по-специално за Бойко Борисов и Цветан Цветанов, когато бъде екстрадиран в Италия, научихме от отлично информирани източници от най-вътрешния кръг на известния арестант.

Проговарянето било провокирано от внезапния арест на Банев, който бил убеден, че му е направена постановка. Той се заканил да разкаже за общия си бизнес с управляващите, осигуряван от Станимир Флоров и подкрепян от Киро Японеца, цитират думите на Брендо посветени в неговите дела. Според тях историята с екстрадирането в Италия е постановка на българските служби които са приложили същата схема, приложена от Иван Костов спрямо руския мафиот Майкъл Чорни. Според сценария, когато даден бизнесмен, обикновено замесен в нечисти дела, престане да си плаща на управляващите, те или му вземат бизнеса, или пускат информация за него на „партньорски“ служби.

Евелин Банев-Брендопо по пътя към Съдебната палата

След определен период от време българската страна уж иска информация за въпросното лице от същите служби и компроматът, който сама е изпратила, се връща в България, все едно че са го събирали чужденците. По този начин българските политици, които са се възползвали от парите на даден бизнесмен, си измиват ръцете със „задграничните партньори“ и така се отървават от вече неудобния си партньор.

В случая с Брендо, при когото по данни, високопоставени служители на МВР са били на месечна заплата българските служби опитват първо „партньорство“ с Швейцария. Оттам се усещат, че им се готви номер, и отказват да станат съучастници в мръсната игра. В Швейцария Брендо е привлечен като свидетел и както вече бе писано, ако пожелае, може да разкаже доста любопитни подробности за извънбюджетни средства, събирани от служители на МВР и вкарвани в чужди банки.

Схемата сработва с италианците, чиито високопоставени служители не можаха да обяснят точно позицията на Брендо в мрежата за търговия на дрога, но свършиха онова, което Цветанов и Борисов очакваха от тях – да кажат колко високопоставен престъпник е Евелин Банев.

Прави собствено разследване коя действаща партия е финансирал Брендо. Както е известно, Банев нашумя в медиите още от времето, когато Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, а Цветанов негова секретарка. Според италианците излиза, че Банев е въртял мащабна търговия с наркотици под носа на днешните ни държавни мъже, без те дори да се усетят.


ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации от юни 2012:

·         Разследват Иван Драшков от ДАНС – изнасял секретна информация на Брендо!  

·         Брендо спонсорирал опозиционната кампания срещу Бойко Борисов на Избори 2011  

·         Брендо се спасява от италианския пандиз с минимална присъда в България  

·         Брендо прехвърля собствеността си за да не я конфискува държавата  
/плевен онлайн портал


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:181 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).