The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Отново за гроба на Левски: Баща и син-масон-тамплиер Овчарови срещу Хайтов. Каква идиотска Гнусота!

България » Сатанисти и предатели на България

Отново за гроба на Левски: Баща и син-масон-тамплиер Овчарови срещу Хайтов. Каква идиотска Гнусота! Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 04 Март 2013
Публикацията е прочетена: 9935 пъти
През месец януари 2013 г., издателска къща Гутенберг пусна книгата «Науката срещу агресивното невежество. Погребан ли е Апостола на свободата в църквата “Св. Петка Самарджийска”?»

 


С автори - 82 годишния археолог проф. Димитър Овчаров и някой си инж. Петър Вълев. 


И то когато страната се готвеше тържествено да отбележи 140 годишнината от кончината на най-великия син на България, Дякона Васил Левски.

АНТИТЕЗА:

НАГЛАТА ПСЕВДОНАУКА

СРЕЩУ

ПОЧТЕНОСТТА НА ЕДИН РОДОЛЮБЕЦ

Според покойния академик Николай Хайтов (сериозен изследовател за гроба на Левски; с две книги по въпроса), лицето Нико (Нисим) Мойсей Яхиел (1919-2001 г). в качеството си на личен секретар и съветник на палача Тодор Живков е разпоредил да се изхвърлят в един чувал в река Искър костите на Васил Левски, открити при строежа на ЦУМ в олтара на църквата "Св. Петка Самарджийска" (в подлеза пред ЦУМ!).

 "Главния" естествено е бил в течение на тази свинщина (Хайтов е поискал лична среща с него по този въпрос, но Живков е отклонил темата в друга посока и не е позволил да се дискутира). Вероятното обяснение за тази отвратителна антибългарска постъпка е хората да нямат място за поклонение на гроба на националния герой, а да продължават да носят венци пред съществуващия тогава паметник на болшевишкия касапин Ленин (евреин по майка с фамилия Бланк) от другата страна на улицата (сега заместен умишлено и не случайно от масонски паметник наречен от някой богохулно "Св. София", построен с настояване то като кмет на друг скрит евреин и масон Стефан Софиянски). След като диктатора Тодор Живков пада от власт през 1989 г., Нико Яхиел в типичен подъл еврейски стил веднага пише книга срещу тоталитаризма и статии в чуждия печат срещу Тодор Живков (“Тодор Живков и личната власт”, 1997 г). и обкръжението му, в което е бил главна и водеща фигура. След това си урежда и предвидливо заминава за Израел, където получава неизвестно за какво пенсия от 2000 щатски долара; до смъртта си през 2001 г. Така завършва живота си този изключителен подлец, гад и политически престъпник, 70 години работил срещу България, прилагайки изпитаната юдейска стратегия "Да убиеш с чужд нож"! На неговата съвест тежат стотици хиляди почернени човешки съдби и затрити българи.


Какво би трябвало да бъде наказанието на този "човек" – академик Яхиел според вас? Само заради костите на Дякона, да вземем!

Каквото ти наказание!

Когато умря в Израел, беше погребан с почести като национален герой в правителствения парцел на грабището на Тел Авив, а монументалния му паметник е в близост до израелските президенти.


Един явен евреин като Нико Яхиел, дългогодишен съветник (1947-1989) на Тодор Живков,

СЕГА

бива защитаван от баща и син-масон-тамплиер Овчарови!продължава...
/За Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:262 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).