The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Към протестиращите лекари:Търсете от Дянков т.н. SDRs*–хартийки,купени с парите на ЗК и го осъдете !

България » Сатанисти и предатели на България

Към протестиращите лекари:Търсете от Дянков т.н. SDRs*–хартийки,купени с парите на ЗК и го осъдете ! Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 28 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 8922 пъти

Днес 28.02.2013 над 150 лекари и медицински работници протестираха половин ден пред Здравната каса под надслов:

"За здравето и оцеляването на нацията"

И с искане незабавно да се отменят всички методики за финансиране и разпределение на дейностите в касата, както и за оставката на шефа й Пламен Цеков.


Image 


Лекарите издигнаха транспаранти "Пламен Цеков е вреден за вашето здраве" и "Не на методиката, вкарваща корупция в здравеопазването".

Протести имаше и пред районните здравни каси.

В нито една голяма столична болница не са изплатени напълно средствата за януари.От тази година Здравната каса плаща на болниците по нова методика, която предвижда фиксиран брой пациенти по всяка клинична пътека. Директори на болници се оплакаха, че с новите им бюджети всъщност имат възможност да лекуват с 20% по-малко пациенти.

И да свалите Пламен Цеков няма да промените нищо в болниците, ЗК и личните лекари.

Не разбирате ли, че той е само буфер за протакане и отвличане на вниманието!

Парламента от утре вече го няма и няма кой да го свали!

Защото:

Човечето ограбило Здравната Каса и НОИ с над 2 млрд. лв. и депозирало парите в Световната банка и МВФ още през септември 2009 г. се казва Дянков, Симеон.

Потърсете го и му поискайте СМЕТКА, докато не е заминал за САЩ.

Безвъзратно като американски гражданин.

От него трябва да търсите парите, които търсите и ДНЕС, и от две години вече.

Image

Защо?

Както добре сте забравили, на 31 Август 2009 г. Дянков, станал финансов министър току-що, извади от резервите на НОИ и Здравната каса над 1 млрд. $ и ги подари на юдо - хазарските банкери, които именно за това го пратиха тук.


Мургавото МУПИ купи тогава с тези ваши и наши пари, т.н. СПТ-та  - Специални Права за Тираж (в ориг. по амер. финансова терминология - SDRs *) - или никому ненужни хартийки на МВФ. С тези наши пари юдо-хазарските американски банкери щели да ни отпуснат заем, но с много благоприятна лихва...

И нямаше кой да ви каже днес.

Ето как коментира още тогава money.bg:


Дянков, кой управлява България - българското правителство, или МВФ?! 
Дата: 08-09-2009 17:27
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите. ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези на които сте ги дали. (б.а. – Е, не след няколко месеца Здравната каса и НОИ останаха без резерви, а това го обявиха в края на 2012, т.е., мно-о-о-го благоприятната лихва "дойде")
Г-Н ДЯНКОВ, По подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени ”специални права на тираж (СПЖ)”.  
При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса.  
ПОДКРЕПАТА КОЯТО НАПРАВИХТЕ ЗА БАНКРУТИРАЛАТА АМЕРИКАНСКА ФИНАНСОВА СИСТЕМА Е ЗА СМЕТКА НА ОРЯЗВАНЕ НА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПЕНСИИ.
Кой губи и кой печели от тази операция, Дянков? Обяснете на българския народ кое породи необходимостта да купувате такова огромно за страната ни количество от тези никому ненужни хартийки наречени СПТ. Единственото за което може да ги ползвате е да ги върнете обратно на емитента (МВф), който не само ще ви ги оформи като заем, но и ще ви наложи начина на тяхното ползване....
Като участник в Холанската група на тази банкрутирала взаимоспомагателна каса наречена МВФ, на България и се дава възможност да увеличи с левовата равностойност на заема паричната маса, която е в обръщение. По този начин МВФ регулира не само паричната маса , но и темпа на инфлация. Заема от МВФ ползва единствено и само Холандия и Израел, които като представители на Холандската група единствени получават обратно средствата във валута.  
ЦЯЛОТО ТОВА БЕЗУМИЕ, ДЯНКОВ, Е ЕДНА ПОРОЧНА ПРАКТИКА ЗАЛОЖЕНА В ЗАКОНА ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД. Не е ли безумие това да притежаваш валута, да я дадеш на някой и този някой след време ако прецени да ти я преоформи като заем с абсолютно неизгодни за тебе условия. ДЯНКОВ, КАТО ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ПИТАМ: КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ – БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ МВФ???
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите.
ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези, на които сте ги дали. БЪЛГАРИЯ, ДЯНКОВ, НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА ДА БЪДЕ ДОНОР НА БАНКРУТИРАЛИ ФИНАНСОВИ СИСТЕМИ! НЯМАТЕ ПРАВО ДА БАРАТЕ РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ ! ТАКЪВ СЛУГИНАЖ ЗА САЩ, МВФ И СБ НИКОЕ ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРАВИЛО”.


Коментар от money.bg


Ето защо и вие като лекари, и ние като пациенти трябва да НАСТОЯВАМЕ:

  • Дянков, Симеон - Да върне на МВФ хартийките SDRs;
  • Дянков, Симеон - Да прибере от американските банки тези 2 млрд.лв. за българското здравеопазване;
  • Дянков, Симеон - Да възстави лихвите и върне неговите комисионни;
  • Дянков, Симеон - Да бъде съден!

 


/за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* SDRs - (Special Drawing Rights) - Специалните права за тираж (СПТ) са международни резервни активи в чуждестранна валута. Разпределени по нации от Международния валутен фонд (МВФ), едни СПТ представляват вземания в чуждестранни валути, които могат да бъдат обменяни в моменти на нужда. (вж. напр.: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Drawing_Rights) - б.а.

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:240 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).