The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!

България » Сатанисти и предатели на България

Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков! Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 26 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 12912 пъти

Цял свят видя рухването на България от глупостта на една клика, но той продължава.

И продължава:

Днес Симеон Дянков съобщи пред журналисти на влизане в президентството, че ще представи на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност доклад, от който ще стане ясно, че държавата не е фалирала.

"Към 25 февруари 2013 г. фискалният резерв е в размер на 4 010,2 млн. лв. Във фискалния резерв към днешна дата има 4,1 млрд. лева плюс 600 милиона, които са авансови плащания и Брюксел ги дължи на България, така че фискалният резерв е 4,7 милиарда към днешна дата. В момента България е една от най-стабилните финансово страни в Европа!",

обясни човечето Симеон Дянков, единствен от ГЕРБ, имащ пълното доверие от кукловодите Зад Океана.


Човечето ограбило Здравната Каса и НОИ с над 2 млрд. лв. и депозирало парите в Световната банка и МВФ още през септември 2009 г. (Вж. по-долу)

 


От финансовата му стабилност, днес медиите съобщиха за трети случай от началото на месеца на самозапалил се човек, този път в община Раднево, Старозагорско. След случаите във Варна и Велико Търново, днес 53 г. мъж заявявайки на кмета на Раднево, че го прави от финансова безнадежност и отчаяние си драснал клечката.

 

Image


Ако не сме добре забравили, на 31 Август 2009 г. Дянков извади от резервите на НОИ и Здравната каса над 1 млрд. $ и ги подари на юдо - хазарските банкери, които именно за това го пратиха тук.

Мургавото "МУПИ"* купи тогава с тези наши пари т.н. СПТ-та  - Специални Права за Тираж (в ориг. по амер. финансова терминология - SDRs **) - или никому ненужни хартийки на МВФ. С тези наши пари юдо-хазарските америкатски банкери щели да ни отпуснат заем, но с много благоприятна лихва...

Ето как коментира още тогава money.bg:

Дянков, кой управлява България - българското правителство, или МВФ?! 
Дата: 08-09-2009 17:27
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите. ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези на които сте ги дали. (б.а. – Е, не след няколко месеца Здравната каса и НОИ останаха без резерви, а това го обявиха в края на 2012, т.е., мно-о-о-го благоприятната лихва "дойде")
Г-Н ДЯНКОВ, По подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени ”специални права на тираж (СПЖ)”.  
При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса.  
ПОДКРЕПАТА КОЯТО НАПРАВИХТЕ ЗА БАНКРУТИРАЛАТА АМЕРИКАНСКА ФИНАНСОВА СИСТЕМА Е ЗА СМЕТКА НА ОРЯЗВАНЕ НА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПЕНСИИ.
Кой губи и кой печели от тази операция, Дянков? Обяснете на българския народ кое породи необходимостта да купувате такова огромно за страната ни количество от тези никому ненужни хартийки наречени СПТ. Единственото за което може да ги ползвате е да ги върнете обратно на емитента (МВф), който не само ще ви ги оформи като заем, но и ще ви наложи начина на тяхното ползване....
Като участник в Холанската група на тази банкрутирала взаимоспомагателна каса наречена МВФ, на България и се дава възможност да увеличи с левовата равностойност на заема паричната маса, която е в обръщение. По този начин МВФ регулира не само паричната маса , но и темпа на инфлация. Заема от МВФ ползва единствено и само Холандия и Израел, които като представители на Холандската група единствени получават обратно средствата във валута.  
ЦЯЛОТО ТОВА БЕЗУМИЕ, ДЯНКОВ, Е ЕДНА ПОРОЧНА ПРАКТИКА ЗАЛОЖЕНА В ЗАКОНА ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД. Не е ли безумие това да притежаваш валута, да я дадеш на някой и този някой след време ако прецени да ти я преоформи като заем с абсолютно неизгодни за тебе условия. ДЯНКОВ, КАТО ОБИКНОВЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ПИТАМ: КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ – БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ МВФ???
Мисля си, че с тази финансова операция Вие се представяте като чиновник на Световната банка и МВФ, а не като български министър на финансите.
ЩЕ БЪДЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО КОГАТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОБЯВИТЕ, ЧЕ ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ СА ОСТАНАЛИ БЕЗ РЕЗЕРВИ. Тогава със сигурност ще Ви пратим да вземете парите на касата от тези, на които сте ги дали. БЪЛГАРИЯ, ДЯНКОВ, НЕ МОЖЕ И НЕ БИВА ДА БЪДЕ ДОНОР НА БАНКРУТИРАЛИ ФИНАНСОВИ СИСТЕМИ! НЯМАТЕ ПРАВО ДА БАРАТЕ РЕЗЕРВИТЕ НА ЗДРАВНАТА КАСА И НОИ ! ТАКЪВ СЛУГИНАЖ ЗА САЩ, МВФ И СБ НИКОЕ ДО СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРАВИЛО”.


Коментар от money.bg

Апел на председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов, отправен чрез ruse-news.com:

"Призовавам всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г. досега.",

заяви на 22 Януари 2013  в Русе председателят на Българския лекарски съюз (БЛС) д-р Цветан Райчинов.

Самият Райчинов също ще заведе дело срещу Дянков, но не в качеството си на шеф на БЛС или лекар, а като обикновен гражданин.

"Като гражданин възнамерявам да съдя финансовия министър Симеон Дянков за това, че е ограбил здравните ми осигуровки",

уточни пак тогава председателят на БЛС пред ruse-news.com.

По думите му, през последните две години от бюджета на Здравната каса са взети близо 2 милиарда лева, които са били насочени към държавния бюджет. Само през миналата година неправомерно взетата сума е била около 90 милиона лева.

"Парите обаче не са отишли за здраве...",

категоричен бе Райчинов.

"За първи път тази година държавата не дава стотинка за инвитро процедури, а всички пари за тях идват от здравните вноски на хората!",

сподели още Цветан Райчинов.

Той изрази възмущението си от това, че ежедневно се втълпява на хората, че се дават много пари, за да имаме най-доброто здравеопазване, а реално средствата са ограничени.

По думите на шефа на БЛС болниците са на ниво 19 век, а се иска от лекарите "да правят чудеса". Той бе категоричен, че не е далеч времето, когато добрите специалисти ще напуснат страната и ще търсят реализация навън.

"Националния рамков договор между лекарите с касата не е подписан и няма да бъде подписан, още повече, че сроковете за това са изтекли."

подчерта д-р Райчинов.


Сега,

Да допуснем, че:

1. Симеон Дянков не е идиот;

2. Американски гражданин е;

3. Minister of United States Department of the Treasury е;

4. Още втория месец от номинацията си като министър ИЗТЕГЛИ без знанието на конгреса 10 млрд. долара от американската здравната каса и ги внесе в БНБ, като закупи с тях някави български книжа;

5. Мълчи пред нацията за тази операция цели 4 г.

Какво би се случило:

1. От 1776 до 1864 г. щеше да бъде вързан в чувал и хвърлен в река Потомак, без значение от левия или десния бряг;

2. От 1866 до 1963 г. - гръмнат от някой (предварително и докрай известен) gunman, както Линкълн, Кенеди, и прочее;

3. От 1964 до 1983 г. - треснат също от gunman  като Рейгън, напр.;

4. От 1985 до 2013 г. – при всички случаи и всякакви средства – в отвъдния свят.

 

Прав е доктора от Българския лекарски съюз за призива: "...всички българи да съдят финансовия министър Симеон Дянков за откраднатите 2 млрд.лв. от здравноосигурителните вноски от 2009 г."

Ето защо трябва:

Да върне мупито на МВФ хартийките SDRs;

Да прибере от американските банки тези 2 млрд.лв. за българското здравеопазване;

Да възстави лихвите и върне неговите комисионни;

Да бъде съден!

Затова:

Никаква милост към финансовия идиот Симеон Дянков!

С Идиот до дупка – Съд до дупка!/за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

* MUPPIE - "Middle-aged Urban Professional", от англ. професионалист на средна възраст - б.а.

** SDRs - (Special Drawing Rights) - Специалните права за тираж (СПТ) са международни резервни активи в чуждестранна валута. Разпределени по нации от Международния валутен фонд (МВФ), едни СПТ представляват вземания в чуждестранни валути (!!!), които могат да бъдат обменяни в моменти на нужда. (вж. напр.: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Drawing_Rights) - б.а.

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:169 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).