The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » НСР, Verichip, ГЕРБ и чип-имплантирането на българите

България » Сатанисти и предатели на България

НСР, Verichip, ГЕРБ и чип-имплантирането на българите Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 14 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 7947 пъти

Новия Световен Ред (НСР),Verichip Corp и нейния RFID микрочип

ГЕРБ е заложил чип-имплантирането на българското стадо, по подобие на американското!

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.
До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 г.


Ще започна с  това, което публикува сайта Светът днес в началото на месеца. И то 1:1.

Всеки българин – с микро чип!

01.02.2013 · by Светът днес · 

2010-04-18T171306Z_1555784139_GM1E64J03CE01_RTRMADP_3_BRAIN_4ab3a884a9 България се кани да приеме аналогичен на американския закон, приет от кабинета на Барак Обама, според който всеки човек ще има вграден в тялото микро-чип. Очакванията са това да се случи с гражданите на България през 2013 г.


Валери Борисов, зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа съобщи по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма “Административен капацитет”, че започва работа по изграждане на система за електронно идентифициране на българските граждани.

Гражданите, които откажат да бъдат микро чипирани, няма да имат достъп до редица услуги или ще бъде затруднено ползването на същите от тях. Чипираните българи ще получат “бонуси”, а това означавало, че болшинството граждани щели да приемат радиочестотния чип (RFID), сподели Валери Борисов.

00003xdh “Светът днес” припомня, че на 28 май 2012 г. Валери Борисов, зам.-министър на Транспорта, ИТ и съобщенията заяви по време на форума BizTech 2012, че “в момента се изгражда система за електронна идентификация на българския гражданин. Това ще бъде уникален идентификатор, подобен на личната карта”, – добави тогава Борисов.


1167_02 “Светът днес” припомня, че това е само прелюдия към т.нар. микро-чип, наричан още “Дигитален Ангел”, който е с големина на оризово зърно. Предназначението му е да зазамени всички налични документи за самоличност, а така също и всички банкоматни и кредитни карти. Импантацията на Дигиталния Ангел се извършвала върху дясната ръка или челото. Той заменял необходимостта от плащане на пари в брой, като всякакъв вид плащания ще се извършват по електронен път. Ръководителите на всички развити страни са взели решение за повсеместно въвеждане и имплантиране на Дигиталния Ангел на цялото население по света, което трябвало да се осъществи в най-кратки срокове.


2006-03-30_-_hands Дигиталният Ангел съдържа идентифицираща преносителя си информация и постоянно излъчва идентификационен код-номер за всеки човек, ретланслиращ се от GPS-сателити. Идеята за имплантирането е да предотврати изгубването на който и да е човек, постоянна наличност на личните му документи, удостоверяващи самоличността, образованието, криминалното минало, здравното осигуряване, финансовия статус и пр,


bigstock_Technology_Mind_With_Pull_Swit_16045913 Така се увеличавала сигурността на хората срещу отвличане, защото местонахождението на всеки човек се следи непрекъснато от GPS-сателити. Финансовите злоупотреби също били изключени, защото при изваждане на изпланта от тялото на човека, той спира да функционира, а към глобалния компютър се изпраща съобщение, че той е вън от тялото му.


bruce-dale-extreme-close-up-of-a-microchip-on-a-fingertip Дигиталният Ангел осигурявал също откриването изгубени хора, свързвал пациентите с компютъра на личния му лекар, изпращал информация за здравословното състояние (кръвно налягане, сърдечен пулс, кръвна захар и др.).


Какви са заплахите от микро-чиповете в тялото ни?
-    Без наличието на Дигиталните Ангели вие няма да можете да продавате, т.е. да осъществявате бизнес, няма да можете да купувате, защото всеки друг метод за разплащане ще бъде изключен и по същество ще бъде излишен.
-    В Дигиталния Ангел е вложена технология, позволяваща ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛ над хората и убежденията им.
-    Информацията за всяка банкова сметка, с която боравите чрез кредитните и банковите ви карти, ще се съхранява и обработва от Мегакомпютъра.
-    При повреда на Дигиталния Ангел, ще получите силно болезнени и обезпокояващи симптоми.
-    Чрез Дигиталния Ангел вие ще се превърнете в биоробот, ще бъдете под постоянен психически контрол.


ipill-01-h Био-чипът е с размери 7 мм дължина и 0.075 мм широчина. Той се състои от транспондер (система за запазване и възпроизвеждане на информация за микрочипове) и презареждаща се литиева батерия. Батерията се презарежда от термодиод, който произвежда електричество, съответстващо на промените на телесната температура. Прочитането на информацията се излъчва чрез лъчение, както при дистанционното.

Смисълът на био-чипизацията откриваме в документ на Европейския съюз, приет през март 2005 г. (от Европейската групи по етика в науката и новите технологии, раздел 5): “Съвременното общество застана лице в лице с промените, които са в състояние да променят човешката същност…”
През юни 2008 г., на заседание на елитната международна организация “Билдербергски клуб”, е обсъден въпроса за широкомащабната имплантация на подкожни микрочипове, под предлог с борбата срещу тероризма и необходимостта да се гарантира на лекарите достъп до информация за състоянието на болните в извънредни ситуации.


mdf28859 Предполага се, че на първо време процесът по микро-чипирането ще бъде доброволен, но след първия етап ще последва задължителна процедура, става ясно от съобщението от Центъра “Франклин” по изучаване на законодателството, а именно: “след запознаване с процедурата и всички преимущества, може да се пристъпи към задължителна имплантация”.

По непотвърдени данни MOTOROLА е фирмата, която ще произведе био-чиповете.

Ако чипът бъде отстранен чрез хирургическа намеса, малката капсула ще се спука, човекът ще бъде заразен от лития и микробактериите, а глобалната система ще засече, че чипът е бил отстранен и ще осведоми съответните власти.

Анализирайки представената информация, можем да направим следните изводи: чип-имплантирането е сериозен процес, резултат от добре финансирани изследвания. Настоящите му възможности са много по-огромни, отколкото се декларират официално.
http://worldtodaybg.files.wordpress.com/2013/02/d0b1d0b5d0b7-d0b8d0bcd0b5d0bd-mm-d0b8-1.jpg?w=294&h=300 До края на юли тази година теоретично трябва да приключи избора на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, да бъде факт в средата на 2013 година, смята Борисов.

От 23 март 2013 г. всички жители на САЩ ще трябва да си поставят микрочип или медицински чип на ръката си.

Като електронен инженер, отдавна следящ темата в световен мащаб за имплантите в човека - особено имплантираните биомедицинските чипове - мога да допълня няколко щриха.Електронни имплантанти

Image

Компанията VeriChip вече произвежда толкова малки микрочипове, че могат да бъдат вкарвани в тялото ви със спринцовка, без да го разберете

В тази връзка: (11 ноември 2009 г.) VeriChip, компанията, която произвежда микрочипове за имплантиране, съдържащи база данни за здравословното състояние на всеки пациент с такъв имплант, е закупила Steel Vault – компания за контрол и защита на личната финансова информация. След сключването на сделката двете обединени компанни ще работят под името PositiveID.


Ментален контрол по физически път
IBM 2020 Невро Импланти Проект
Източник: Проект "Феникс"
Д-р Ал Овърхолд, цитати от “THE CALIFORNIA SUN
от Хърб Дорси, февруари 1997 г.
Д-р Хосе Делгадо  е назначен от CIA /ЦРУ/ да експериментира с миниатюрен електронен имплантат. В реч, записана на 24.02.1974 г. издание на CONGRESSIONAL RECORD № 26 vol. 118, д-р Делгадо заявява:

“Ние се нуждаем от програма за психическа хирургия, за осъществяване на политически контрол върху обществото.”

Целта е: Контрол върху ума постигнат по физически път. Всеки, който се отклонява от установените норми, може да бъде коригиран с подобни хирургически средства.

"Индивидите могат да мислят, че най-важната цел и реалност представлява собственото им съществуване, но това е само тяхната лична гледна точка. Няма историческа перспектива в този начин на мислене. Човекът няма правото да развива сам своя ум. Този вид на либерална ориентация има широк отзвук. Ние трябва по електронен път да контролираме мозъка. Ще дойде ден, когато армиите и генералите ще бъдат контролирани чрез електрическо стимулиране на мозъка.”

Традиционно мислещите биха могли да смятат, че това звучи като фантастика, но информацията от месец май, 17, 1965 г. издание, притурка към НюЙорк Таймс, гласи че д-р Делгадо последователно с успех осъществява връзка на електронния имплантат към двигателната нервна система на бик и може да управлява действията на бика чрез радиоконтрол. В друг свой доклад д-р Делгадо заявява, че хирургически е имплантирал котка с електронен имплантат, който предава всичко онова, което котката вижда и чува, върху поставен наблизо в обсег телевизионен монитор. Кой би могъл да допусне, че котката се явява един вид устройство за следене и наблюдение?

Съобразно бурните темпове на развитие на технологиите, електронните имплантати излязоха на дневен ред през 60 – те години.

Някои електронни имплантати са по-малки от оризово зърно и могат да бъдат инжектирани кожно с игла. Съществуващият закон допуска изгубените домашни любимци да могат да бъдат инжектирани с подобен телеметричен имплантат преди да бъдат свободно разхождани . Тези телеметрични имплантати са елктромагнетично свързани към GPS (глобално позициониран сателит), система, която функционира така,че ако домашният любимец бъде изгубен, той би могъл да бъде засечен посредством GPS монитора. Подобни имплантати могат да бъдат поставени и в току що родени деца в различни болници. Оправданието пред техните родители би могло да бъде, че децата могат лесно да бъдат открити, ако те някога бъдат загубени.

Роналд Кейн, вицепрезидент на CUBIC Corp., главен производител на имплантирани чипове, докато наблюдава

ефикасността на тяхното имплантиране, заявява:” Ако имахме широко разгърната магистрала, ние бихме могли да

имплантираме чипа зад ухото на детето още в след родилния период.”

По подобен начин могат да бъдат имплантирани телеметрични чипове върху стадата поради пустинните бури и така би могло да се знае постоянно тяхното местонахождение и така да се спестяват средства от т.нар. спасителни операции.

IBM 2020 Невро Имплант

Но все пак, с оглед на ранните разработки на д-р Делгадо по поръчка на CIA /ЦРУ/ би могло да се зададе въпрос за какво друго може да се използват електронните имплантати. Отделна представа можем да придобием, когато изследваме някои извлечения от поверителните доклади получени през октомври,1995 г.: ”Интелигентната връзка”, Секция за сигурност на IBM 1200 Progress Way, Armong, New York 11204 “Поверително, ограничено разпространение само, 9 степен на комуникация, 2020 Неврочип имплантат…”

Федералните служби все още не позволяват да се тества имплантата върху затворници, но ние все пак направихме първоначални тестове на нашия продукт. Бе постигнат значителен успех при прилагането им в частни санаториуми за имплантат-технологии… В Калифорния няколко затворника бяха разпознати като членове на групата за сигурност, EME, или т. нар. Мексиканска мафия.

Те били вербувани към здравните служби, намиращи се в залива Пеликан.

Процедурата по поставянето на имплантата трае около 60-90 мин., в зависимост от опитността на техническото лице. Ние наблюдавахме екип, който свеждаше това време до по-малко от 60% от посоченото. Резултатите от имплантираните 8 затворника биха могли да се обобщят: имплантатите служат като система за осъществяване на мониторинг върху групи от хора, чиято активност може да застраши обществото. Универсалната страна на ефекта получен в проведените 8 теста, показва, че когато имплантатът е поставен при честота 116 MH, субектите изпадат в летаргия и спят по 18-20 часа на ден.

Субектите отказват рекреационен период от 14 дни в продължение на това тестуване със 116 MH.

“Всеки субект е наблюдаван от аспекта на неговата агресивна активност по време на тестувания период. Всеки субект няма познания за имплантата по време на тествания период и всеки имплантат се поставя под формата на медицинско лечение. Службите за сигурност сега знаят няколко начина, при които с помощта на EME се извършва пренасяне на дрога по нелегален път, както и оръжия. В Масачузетс вече са навлезли в използването на “невро чип имплантати” за нуждите по отстраняване на похитители, обезпокояващи обществото.” 


Ролята на масмедиите: Примитивизиране и примативизиране на обществата
От книгата на Ян Ван Хелсинг - "Не пипай тази книга"

Разговор с той

(Той е американски илюминат и с него разговаря самият автор на книгата Ян Ван Хелсинг - б.р.)
Той:

"Вие сам виждате, че Новият световен ред сам по себе си вече е тук. Джордж Буш старши го провъзгласи официално през 1990 г. Целият свят го разбра чрез телевизията. Той дори вече не е тайна. Но и преди това целенасочено се правеха усилия за него."

...
Той:

"В техните очи народите на Африка например са само „безполезни лапачи", които не произвеждат нищо, а само вземат, и при това продължават „да се множат като зайци" (изразът е на илюмината)."

 ...

 

"Той разглеждаше народните маси като животни, защото и поведението им било такова. На човечеството трябвало да се гледа като на стадо и отношението към него да е като към стадо.А какво се прави с добитъка?", ме попита той.Маркира се!" Затова хората в бъдеще ще носят подкожен чип - такава бе неговата аргументация."

 

А масмедиите умишлено затъпяват и „примитивизират" хората?

Той отговори: 

„Със сигурност. Но всеки сам може да избира коя програма да гледа. От нас идват не само порно-каналите, които изяждат духа, но и тези за театри и концерти. Смятате ли, че аз гледам talk-show? Подобни неща са за най-долните от долните. Ние занимаваме народната сган, за да не прави други глупости. След НЯКОЛКО години всички те ще имат чип под кожата си и повече няма да могат да правят бели. Смятате ли, че моите деца и децата на останалите семейства се развиват със същите средства, както останалите младежи? В никакъв случай. Нашите деца са спретнати и елегантни, посещават елитни училища, говорят няколко езика и разсъждават глобално. Това са бъдещите водачи. Виждате как изглежда днешното поколение, някои дори не се поглеждат в очите, камо ли да си стиснат нормално ръцете или да проведат разумен разговор. Признавам: ние ги объркваме. Но всеки сам решава дали ще се остави да го объркат и сам носи отговорността за това." 

Аз възразих:

"Да, но това е заложено и в телевизионните ви програми и хората днес са бомбардирани с лъжи и исторически изопачения - и то чрез Вашите медии..."

„Грешка, млади приятелю. Вие самият не открихте ли истината! Не открихте ли всички книги и текстове, които търсехте? Не получихте ли потвърждение на предчувствията си? Не открихте ли много световни тайни? Който търси, намира! Но повечето хора не искат изобщо да търсят. Ето затова ние не ги различаваме от животните, защото те също нищо не търсят. Ясно? Този, който не използва ума си и не се бори за свободата си, не усеща липсата й. Знанието е пред очите ни! То е навсякъде. Който не иска да види, не вижда нищо. Вие знаете, че ние не се крием. Всъщност никога не сме се крили. Нашата символика е открита - тя е във всички фирмени знаци и емблеми; заявяваме на хората чрез вестниците и телевизията, че се стремим към надзорническа държава, а те не се защитават. Признавам, че дълго време ги успивахме, но въпреки това - теоретично съществуваше шанс за промяна. От друга страна, не можехме да допуснем, че нещо ще застане на пътя ни, това не трябваше да става."

 ...

Б.р. - За България ролята не се ли свежда до опростачване и омаймуняване на обществото?

Б.р. - Вж. също Лорд Монктън: Вашият маркиращ чип е готов!)
/плевен онлайн портал

Подготвил и редактирал:

д-р инж. Никола И. Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:171 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).