The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Генезисът на ДОН „Буда“: “Чичо Скрудж”-Алексей Петров-джипа на Цветелина-...

България » Клоаката на България

Генезисът на ДОН „Буда“: “Чичо Скрудж”-Алексей Петров-джипа на Цветелина-... Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 09 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 12565 пъти
Image "...недей ми задава въпроси ти казвам, маани съ оттука!"

Оказва се, че министър-председателят Бойко Борисов бил забелязан още през 1997 година. Това става ясно от собствените му думи в интервю за вестник "Преса". Не се разбира обаче кой точно го е забелязал преди 16 години.

"Едва ли през февруари 1997-а някой е знаел, че вие ще станете премиер",

пита известната медийна фелационистка на толкоз "величия" Валерия Велева, която води разговора с него, посветен на документите от делото за оперативно наблюдение (ДОН) "Буда“.

"Хайде бе... Разбира се. Още тогава те виждаха, че аз имам огромен потенциал. И тези хора, които работят с мен, видяха оперативни интереси",

отвръща Борисов

След това си заключение, следва ново:

"Те са се опитвали да ми правят зло, не разбирате ли? Те могат да ви плюят както искат....Виждате, рано или късно, тези материали изтичат. Нито една от тези информации нито е доказана, нито е вярна. Колко години преди мен бяха на власт? Ако е имало нещо вярно, да са ме размазали... Хората около Алексей Петров са организирали това срещу мен... И един месец след като този Спас Спасов, както му викаха, чичо Скрудж, отиде при Алексей Петров и взривиха джипа на Цветелина",

дообяснява Борисов.
Всичко това  в интервюто на Валерия Велева за вестник "Преса".


Но на другия ден, на 7 февруари 2013 г., Бойко Борисов коментира ”Будагейт” чак от Брюксел, където е на среща на Върха по бюджета на ЕвроСъюза, като продължава:

“Не знам за такива документи, не чета и не се интересувам. Явно е, че това е целенасочена кампания, както и че са чакали човекът, който е забъркал цялата каша, да умре преди месец. Сега сме 2013 година, те говорят за 1996 година. БСП и ДПС са били толкова пъти на власт. Ако са знаели, тези хора са били живи, защо не са го казали. Най-големите доказани полицейски служби в света не само са ме награждавали с ордени и медали, а в последните дни дори всички аплодират действията на службите, които реално ръководя или съм ръководил преди пет години, посочи премиерът. Във всичко, което се тиражира, ако имаше 0,00001 процент (???-учудването мое) истина, отдавна да са ме размазали при тази ярост, с която виждате какви комбинации непрекъснато използват. Чакаха Спас Спасов да умре, за да може да няма виновен. Какви ги е забъркал ще си отнесе тайните в гроба.”,

коментира Борисов.


Алексей Петров (Асан Омеров) или т.н. “Октопод” е пределно ясен на всички ни. 


Но кой е “Чичо Скрудж”?


“Чичо Скрудж” (както казва Б.Б. – “Какви ги е забъркал ще си отнесе тайните в гроба”, макар че вече ги е отнесъл) е Спас Мирчов Спасов, а както по името личи, е син на Тодор Живковия сатрап Мирчо Спасов. А което е прелюбопитна информация за размишление относно връзката на старата ДС, чийто бос беше старият генерал Спасов и новите „агенти под прикритие” при демокрацията. Както и другият Мирчо Спасов син – Румен,който беше центърът на октопода, наречен “Орион” по времето на Виденов, а неговата съпруга Веска Меджидиева заплете един от най-големите скандали и гешефти на прехода. Става дума за изчезналите милиони на Майкъл Чорни в незаработилата банка на Спасови.


Този Чичо Скрудж е и същия “легендарен шеф” на “Вътрешен терор” в ЦСБОП и началник на сектор “НБ” в ЦСБОП (подполковник Спас Спасов). Това е и единственото име с подпис в документа. "Бивол“ отбеляза, че тук трябва да се припомни кадровият потенциал на ЦСБОП . Службата наследява голяма част от Шесто управление на бившата Държавна сигурност.  Подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП на 48-годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината и тук е подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях.

Така че:

И двамата офицери, които са участвали във вербуването на Бойко Борисов получават апетитни предложения за работа в частния бизнес. Първият Младен Георгиев (бивш електротехник в Седмо управление на бившата Държавна сигурност, а сега главен секретар на ДАНС) е назначен за директор на “ИПОН”, а другият Спас Мирчов Спасов - в управата на “Спартак Секюрити”, която е контролирана от Алексей Петров. Подполковник Спас Мирчов Спасов, разкрит с решение на Комисията по досиетата от 20.07.2010. След промените кадровият разузнавач от Шесто управление на ДС работи в МВР като началник на сектор от 26.03.1990 г. до 04.03.1997 г., после като началник на направление от 04.03.1997 г. до 19.11.1997 г. Освободен е от ЦСБОП в началото на 1998 г. на 48 годишна възраст от тогавашния директор Кирил Радев. Причината: подпомагане на групировките и теч на информация от службата към тях, посочва сайта за разследваща журналистика Биволь.

От март 2000 г. Спас Мирчов Спасов работи в управата на фирма свързвана с Алексей Петров – “Спартак Секюрити” (предишни имена “Виктория Инс” и “Спартак Живот”), става ясно от Търговския регистър. Съсобственик във фирмата и неин прокурист в периода 2007-2009 г. е бил Антон Петров – Хамстера, считан за дясната ръка на Алексей Петров и обвиняем за отвличания по делото “Наглите”. От 2005 г. Спасов е и в управителния съвет на Спартак Интер Холдинг – С.И.Х., където мажоритарен акционер е “Лев Корпорация” (продадена от Алексей Петров и сега собственост на еврейски граждани).


Още ли да се чудим за подобен генезис, пръкнал се от "мозъчния" център на Конгломерата у нас?

От междупартийният Конгломерат в България:

БСП/СДС/ДСБ/ДПС/Атака/РЗС/ГЕРБ,

едно яко ядро от компоненти на БКП.

ГЕНЕЗИС, та чак с усукана ДНК на БКП-модифициран ГЕНОМ.плевен онлайн портал/

Автор: д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:79 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).