The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Рушители на България » Е, и как...? Ереинът Барозу срещу евреина Камерън?

България » Рушители на България

Е, и как...? Ереинът Барозу срещу евреина Камерън? Изпрати E-mail
България - Рушители на България
Дата на публикуване: 02 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 9475 пъти

Вчера на 1 февруари 2013 Ивайло Калфин и Каталин Иван, лидери на българската и на румънската делегация в Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент, подписаха писмо до президента на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу по повод достъпа до пазара на труда във Великобритания за работници от България и Румъния. Писмото е подкрепено с подписа на председателя на парламентарната група на социалистите в Европейския парламент Ханес Свобода.

"Изправени сме пред опасността, гражданите на най-новите страни членки да не бъдат в състояние свободно да упражняват правата си, гарантирани им от европейските договори. Нещо повече, смятаме, че вълната от враждебни изказвания, от началото на годината, цели стигматизирането на тези граждани като втора категория европейци, които представляват заплаха за социалните системи, просто защото искат да използват основните си права на свободно предвижване и работа. Вярваме, че вълната враждебни изявления от началото на годината има за цел да заклейми тези граждани като второкласни европейци, които представляват заплаха за социалните системи, само защото искат да упражнят своето основно право на свободно движение.",

това пишат евродепутатите в писмото до Барозу.


Във Великобритания, една от най-популярните за емигрантите дестинации, пресата предупреди, че от Румъния и България ще се стече „тълпа” от имигранти в Обединеното кралство. Лобистка група оценява, че 50 000 българи и румънци ще се преселват във Великобритания ежегодно през първите пет години след падането на ограниченията.
Дори се заговори за комуникационна кампания, която ще разубеждава потенциални имигранти българи и румънци.

Временните ограничения за двете най-нови и най-бедни страни-членки на ЕС ще бъдат премахнати в началото на 2014 година, което дава на техните граждани право да живеят и работят навсякъде в 27-членния блок.
.

В-к „Гардиън”: Българите са втрещени от британската антиимиграционна кампания


Сега ще се "втрещят" от евреина Ивайло Калфин тези:


Жозе Мануел Барозу, Председател, ЕВРЕИН

Катрин Аштън, Заместник-председател, ЕВРЕЙКА, Върховен представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност

Вивиан Рединг, Заместник-председател, ЕВРЕЙКА, Правосъдие, основни права и гражданство


Същата Вивиан Рединг, която извади от гардероба идеята на Ленин, КАТО предложи да бъдат създадени Съединени европейски щати (СЕЩ).

 

Зам.-председателят на ЕК и комисар по правосъдието и основните права Вивиан Рединг ОТ интервю за предаването на БНР „12+3”:


Репортер: В момент, в който Великобритания преосмисля членството си в ЕС и националния егоизъм расте, в редица страни, вие лансирате идеи за още повече интеграция, която да прерасне в Съединени европейски щати. Не сте изцяло срещу течението?
Вивиан Рединг: Не, според мен ... И ако наистина искаме следващите поколения европейци да имат думата за световната политика и икономика, трябва да създадем Съединени европейски щати. Не го казвам само, защото аз вярвам в това. ...
Репортер: Очаквате ли все пак сегашния ЕС постепенно да изчезне и да бъде заменен от по-фрагментирана общност с Еврозоната, като ядро, и всички останали, които гравитират около нея със собствена скорост?

Вивиан Рединг: Ясно е, че Еврозоната е центърът на това, което изграждаме. Но модела, по който е замислена и конструирана Европа не е модел на изключване, не е модел на едните и другите. Почти всички страни-членки, включително и България, имат за цел да приемат общата валута. Кога ще стане, е отделен въпрос. Целта обаче е поставена и посоката е ясна. Не можем да правим ЕС за тези, които използват еврото и друг отделен за останалите. Трябва да работим заедно и точно това имам предвид, когато казвам, че трябва да създадем Съединени европейски щати, че тези, които искат и трябва да са част от семейството са с равни права и отговорности. Това ще трябва да обясним и на хората в настоящата година на гражданите – накъде вървим и какво ни предстои. Ще трябва да им кажем, че например на следващите избори освен за национални ще гласуват и за европейски партии, с ясни платформи, и че скоро ще има европейско правителство, което се отчита директно на ЕП. Ще трябва да укрепим и договорите. И предполагам, че часа на истината ще дойде през 2018 или 2020 година. Тогава ще попитаме гражданите дали искат да са част от Съединените европейски щати. Тези, които отговорят с „да” ще са част от всичко това не само от отделни елементи от него.


Е, и?

Ереинът Ивайло Калфин, чрез евреина Свобода, срещу евреина Барозу и той срещу евреина Камерън?

И евреинът Камерън...

"Правителството не е ВЕЛИКО Британия. Срам ни е от него. Добре дошли, румънци и българи"

Както евреина Чърчил или евреина Дизраели!

Ако помним близката си 130 годишна, от 1300 годишната българска история!/плевен онлайн портал,

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:142 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).