The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Рушители на България » БРИТАНСКИ ПЕСОВЕ

България » Рушители на България

БРИТАНСКИ ПЕСОВЕ Изпрати E-mail
България - Рушители на България
Дата на публикуване: 02 Февруари 2013
Публикацията е прочетена: 9638 пъти
“Единственото нещо, което е по- лошо от война с англосаксонците, е приятелство с тях.“

Историята е доказала многократно негативното отношение на британците спрямо един от най-древните народи населяващи Европа.

Англо-саксонците не един път са причинявали злини на българският род. Като започнем от подлия туркофил, масон, евреин и премиер на Англия Дизраели, преминем през Чърчил и стигнем до Камерън (евреи и тримата- б.р.), подковани с омразата на различните медийни манипулации на острова, пропит от алкохолизъм и кръвосмешение.


Безбожника Бенджамин Дизраели е един от главните виновници за неосъществяването на „Санстефанска“ България. Същия “жид” както го нарича великия Вазов, изпитва патологична омраза към България, негови са  и думите:

„На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси“.

Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика  в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация.


И идва ред за думите и действията на охранения тлъст котарак Чърчил и неговата омраза към народа ни. Под въздействието на много уиски, в типично нагъл британски стил Уинстън Чърчил заявява в прав текст:

„Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба.“

...
„Тия, дето си казват „честита баня“ – те ли са ни обявили война?“

по отношение на България, след като е научил, че е обявила война на Великобритания и САЩ.

„Държава на име България не трябва да съществува.“ – на Парижката мирна конференция.

...

„За да падне България трябва да падне само София.Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините и да се засеят картофи.“

Идват и бомбардировките над София, под флага на Англия и САЩ.

Гнусната англосаксонска паплач хвърля бомби прикрити в детски играчки, за да откъсват детски ръчички.

Бомбандират ценъра на София, мирно население с цел да го избият, деца, майки, старици. Не атакуват военни обекти, Чърчил ликува отнемайки животи на невинни. И нито един войник български преди този терористичен акт не е изстрелял и патрон срещу британец, американец или руснак! Нито един не е паднал посечен от българска ръка, а омразата британска е безкрайна. И тези отрепки, никога не са ни мислили доброто, те винаги са били долни и лукави спрямо нас – през цялата ни история ние сме видели само лошо от тях. И не се надявайте, че за в бъдеще нещо се промени в тази насока.

 

И днес излиза поредния българофоб, в лицето на Дейвид Камерън и не иска българи на острова, търси начин да ги изгони, търси законови механизми да не ги допусне. Това ли е модерното европейско семейство?

Това ли е ЕС? Какво се е променило в отношението на британците спрямо България. Взели ли са си поука от миналото? Мисля, че не, и същите тия лумпенизирани и дрогирани песове продължават да се държат без уважение към нас.

Ако това е европейското семейство, то ние явно нямаме място в него, заедно рамо до рамо с британските пияни помияри, които нямат уважение към нас.

И явно всичко в ЕС е бутафория и двуличие, като се започне от Шенген и свободното преминаване на хора и стоки, и се стигне до субсидирането на една армия от тлъсти еврочиновници и комисари. Просто защото нито една държава членка не защити правото на България в този случай.

От ЕС просто мълчат!


Автор: coyote

_плевен онлайн портал
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:120 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).