The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Онлайн запознанства

България » Сатанисти и предатели на България

Терористични организации заседават тайно в Правец... Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 30 Май 2012
Публикацията е прочетена: 4726 пъти

... начело на ционисткия национален предател и вътрешна пета колона на Цион в България!

Автор: samvoin

България влиза във война със Сирия!Image Българският външен министър Николай Младенов по време на посещението си в Израел (29 юни)

a_18924f


Младенов събра сирийската опозиция в Правец 

Лично българският външен министър Николай Младенов е домакинствал историческа среща на сирийската опозиция край София, която е първа по рода си. Тайната среща, за която "Сега" съобщи по-рано днес се е провела при изключителни мерки за сигурност в Правец.
На разговорите са участвали около 40 представители на сирийската опозиция от Сирийския национален съвет, Кюрдския национален съвет и Националния блок на сирийските племена, съобщиха от пресцентъра ни на външното ведомство.
Те са обединени от общата цел да подобрят координацията помежду си, което да доведе до край на кръвопролитията и смяна на режима в Сирия. Срещата в София е първото подобно събитие, което събира на едно място трите основни опозиционни групи.
На фона на случилото се в Хула, днес трябва да направим възможното да убедим международната общност да бъде по-активна за спирането на насилието, е заявил Младенов в обръщението си към участниците в срещата.
Представителите на сирийската опозиция са приели обща декларация, в която се казва, че "осъдителните декларации на международната общност вече не са достатъчни за защита на сирийския народ", която призовава Съвета за сигурност на ООН да поеме своята отговорност чрез решителни и недвусмислени резолюции по глава седма.
В декларацията участниците се обръщат към Лигата на арабските държави и Организацията за ислямско сътрудничество да окажат хуманитарна помощ. Трите организации потвърждават необходимостта от цялостното премахване на режима.

Уейнан Ал Джабра Асси от Националния блок на сирийските племена е изтъкнал, че тази среща изпраща силно послание към Башар Асад - "че се обединяваме и че този режим ще падне".

От своя страна председателят на Сирийския национален съвет Бурхан Галиун е подчертал, че ако Съветът за сигурност не поеме своята отговорност, надеждата е това да бъде направено от групата "Приятели на Сирия".

Обединението на опозицията е гаранция за успеха на революцията, обобщил от своя страна Абдулхаким Башар от Кюрдския национален съвет.


Обявиха награда от $450 000 за главата на Башар Асад


А тук можете да видите, за каква "опозиция" точно иде реч: www.youtube.com/user/SyriaTruthNetworkEN

Опазил Бог прости - Сирия и света, от такива "опозиционери" и "борци за промяна".
У нас вече сме ги понасяли...;)
Изрода - ционист и национален предател, веднъж вече подкрепи един терористичен - безпрецедентен акт, в открито море - срещи ХУМАНИТАРНИ
 кораби на ООН, а сега подкрепя за втори път кървави терористи и масови убийци - престъпници срещу човечеството!
Само че този път, с тази разлика, че от България ще тръгне призива за мръсната война и от наше име, а това няма да се размине, без съответните последици за нас!


www.mfa.bg/bg/news/view/32902 «От министерството на ционистката гнида, потвърдиха официално - с гордост за терористичното сборище на наша територия!

И още един позорен акт, с който вече България е практически въвлечена в планираната война със Сирия(ЧЕСТИТО!):

Временно управляващият на посолството на Сирия ще трябва да напусне България до 72 часа

29.05.2012 17:11 - Временно управляващият посолството на Сирийската арабска република в София Салах Сукар ще бъде  уведомен днес с нота от МВнР, че трябва да напусне България в следващите 72 часа. Тази мярка се предприема в отговор на зверското убийство в Хула на повече от 100  души, извършено от режима в Дамаск, и продължаващото насилие срещу цивилни граждани в арабската държава. Заедно с временно управляващия, България ще трябва да напуснат и други двама дипломати от посолството.
Успоредно с това МВнР взе решение за оттегляне на дипломатическия персонал от посолството ни в Дамаск и временно преустановява дейността на българското дипломатическо представителство в сирийската столица.
(www.mfa.bg/bg/news/view/32916)‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:429 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).