The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Онлайн запознанства

България » Клоаката на България

Според Цецо Конецо*, Брендо бил работел поне от 5 години с Румен Петков и Сергей Станишев Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 29 Май 2012
Публикацията е прочетена: 4920 пъти


Цецо Конецо* слуша ДЕА


Цветан Цветанов, по К3, 28 май 2012, коментира на обща пресконференция с дошли у нас агенти  на Европол и Интерпол:

"Станишев и Румен Петков трябва да отговарят защо престижа на България в очите на международните служби е бил години наред мачкан и принизяван по време на тяхното управление. И Европол, и Интерпол не искаха да работят с българските си колеги заради изтичане на информация към престъпни босове. Такъв е бил и случаят с Ивелин Банев-Брендо. Още през 2007-2008 година към Брендо е изтичала целенасочена информация за подготвени акции на българската правоохранителна система с международните служби.

Преди 10 дни, когато Банев е задържан на път към морето, в автомобилът му е намерен и секретен документ, с който е бил предупреден през 2008 за готвена информация. Тогава за нея са знаели само хора от МВР и съда. Брендо е бил толериран от държавата, политическата класа и съдебната система през целия преход. Именно заради това европейските и световните служби не искаха да работят с нас, нямаха ни никакво доверие. Шефът на италианските карабинери не искаше даже да разговаряме по телефона за тези неща (б.а.- ???-подчертаното мое)."

Image  Image


А иначе, според него, бизнесът на Банев започва в далечната 1993 година, като изгражда трасета през океана за транспортиране на кокаин (б.а.- къде са били тогава агентите на ДЕА е друг въпрос). Така пратките стигат до огромните размери от 40 тона кока. Цветанов смята, че Брендо е мафиот от европейска величина, а в България – той е на върха на пирамидата на кокаиновата мафия.

Вътрешният министър разкри още, че за последната операция на МВР срещу Банев и замесените в групата за трафик на кокаин, до последно никой не е знаел. 

Той изрази надежда, че ако Банев бъде екстрадиран в Швейцария или Италия (б.а.- ???-подчертаното мое) там поне съдебната система няма да се мотае пет години, за да го осъди.


Цветанов припомни, че дело срещу Брендо за пране на пари в особено големи размери вече пет години се мотае из съдебните зали и то без резултат. Той бе категоричен, че по време на управлението на последните правителства, много лица от престъпния свят са били облечени с власт и са заемали важни постове, но не за да борят престъпността,  а за да бранят своите позиции в криминалните среди. Според него такъв е бил случаят с назначаването на висок пост в ДАНС на Алексей Петров от кабинета на Станишев. Цветанов смята, че връзките на Трактора с политическата система датират още от управлението на СДС, когато Алексей Петров Image бил в близки отношения с Надежда Михайлова Image.


Подобен бил случаят и с Иван Тодоров – Доктора, който бе засечен да пие на яхта с депутатите и министри от НДСВ. Но скандалът бе заметен от царското управление.


Но да припомним Италианско-българска връзка


 Милен Велчев, Мирослав Севлиевски и Петър Петров-Амигоса играят карти на яхтата на Спас Русев

Снимки: Архив "Сега"

Май 2002 г. На яхтата на бизнесмена Спас Русев в Монако се събират тогавашните министри на финансите Милен Велчев и на транспорта и телекомуникациите Пламен Петров, депутатът Мирослав Севлиевски, бизнесмените Иван Тодоров-Доктора (застрелян няколко години по-късно) и Петър Петров-Амигоса (в момента подсъдим за пране на пари). Снимките излизат по вестниците след взрива срещу Доктора в центъра на столицата година по-късно и водят до 2 оставки - на Милен Велчев и на тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов. След кратък размисъл премиерът Симеон Сакскобургготски не ги приема.

 

 2006 Иван Тодоров-Доктора вече застрелян


А къде беше тогава Цецо Конецо и какво правеше?

А, да , създаваше в сянка ГЕРБ, за да стане по-късно неин "формален лидер" (на първо време)...


Вътрешният министър отбеляза още, че спонсорът на БСП Марио Николов, за европейски измами, все още не може да бъде окончателно осъден, а партньорите му в престъплението от Германия вече излежават присъди.

Цветан Цветанов бе категоричен, че имиджа на България не се лъска (б.а.- ???-подчертаното мое) с раздаване на милиони на лобисти, както е правил Станишев, а с къртовска работа, ефективна битка срещу престъпността, която връща доверието на партньорите (б.а.- ???-подчертаното мое).


Както прави той сега, самият Цецо Конецо*!


пояснение: *Цецо Конецо* - прякор даден от колегите му, когато през 80-те е работил в 7-мо главно на ДС и отговарял в научна разработка как технически да се закрепват картите на ДС-агентите към дрехите им - с връв, конец или синджирче.../плевен онлайн портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:389 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).