The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България«-»ЕС » Евроценности » Дейвид Камерън - един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки

България-ЕС » Евроценности

Дейвид Камерън - един лъснат образ и предци с вековни нечистоплътни връзки Изпрати E-mail
България-ЕС - Евроценности
Дата на публикуване: 18 Май 2012
Публикацията е прочетена: 12613 пъти


Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите)


 

Стефан Неделчев, Лондон, публикува показателен материал за пошлостта в английската политика:


ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК

Накратко: ЛЪСНАХА НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ  ВРЪЗКИ НА БРИТАНСКИТЕ  ПОЛИТИЦИ С МЕДИЙНАТА ИМПЕРИЯ НА РУПЪРТ МЪРДОК Image Архив SMS-ите на премиера Камерън с Ребека Брукс завършват с LOL (с много любов). А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

 

Ребека Брукс, бившата шефка на Нюз Интернешънъл, дясна ръка на магната Рупърт Мърдок в Лондон ,е заплашена от 5 години затвор за умишлено укриване на доказателства за тежки криминални престъпления

               Дни след като излязоха наяве нейните интимни  имейли и sms-и с премиера Камерън ,  Ребека Брукс бе официално обвинена от кралската прокуратура и за умишлено укриване на криминални доказателства подвеждане на следствието.

               Обвинение, за което се предвижда от 5 до 10 години затвор. Атрактивната Брукс, любимка на стария Мърдок, на 31 години става главен редактор на скандалния „Нюз ъф дъ Уърълд”, след това на „Сън”, а през 2009 г. оглавявя  Нюз Интернешънъл, британското подразделение на медийната империя.

               По нейно време и с нейно знание журналисти и специално наети частни агенти са извършвали подслушване на мобилни телефони и гласова поща на „оперативно” интересни персони. Наред  с популярни лица от шоубизнеса и спорта са „хаквани” и политици, както и придворни на кралицата. Скандалните репортажи от Бъкингам, предизвикват през 2007 г. следствие и присъди за частен детектив и за  дворцовия репортер на „Нюз ъф дъ Уърълд”.  Съмнително бързо Скотланд  Ярд претупва и потулва останалите случаи.

               В същото време със санкцията на мениджмънта на Нюз Интернешънъл  са изплатени на  суми от по 200-300 хил. паунда на няколко популярни звезди, за да се избегнат шумни процеси.  Големият скандал избухна в първите месеци на 2011 г. , когато след поредица публикации на вестник „Гардиън”, полицията  поднови следствието и най-после отвори кутията на Пандора. Оказа се, че репортерите и наети от „Нюз ъф дъ Уърълд”, детективи  са подслушвали телефоните на близки на отвлечено и след това убито момиче, на роднините на убити в Афганистан войници, на роднините и лекарите на умиращото от тежка болест дете на премиера Гордън Браун.

               Ужасяващите  разкрития предизвикаха  спирането на вестника, както и вълна от оставки: от върховния шеф на Скотланд Ярд, през говорителя на премиера Камерън Анди Калсън /бивш редактор на вестника/, до изпълнителния директор на Нюз Интернешънъл Ребека Брукс . Именно в дните, когато се подготвя нейната оставка, тя изнася голям брой документи и  нарежда да се прочисти паметта на компютрите от  уличаващи материали. 

               Поведението на управляващите консерватори по време на скандала  е направо трагикомично. Материалите на следствието показват, че през цялото време е продължавала топлата връзка на  Дейвид Камерън с Ребека Брукс. Те са комшии по имения в Бъкингамшиър и са си гостували многократно през последните години.  Камерън и неговата дясна ръка, канцлерът  Джордж Озбърн, са вечеряли, обядвали и купонясвали с Ребека Брукс, с Рупърт Мърдок и с неговия син -Джеймс. Тези контакти не спират и по време на скандала с  „Нюз ъф дъ Уърълд”. Сведения на следствието показват, че тесен кръг около Камерън и хора на Нюз Интернешънъл  са обсъждали стратегия как да потушат скандала с подслушването, за да не навреди на сделката за изкупуване  на  британския медиен и  телекомуникационнен  гигант Скай, за която  Мърдок    бе приготвил 8 млрд. паунда.

               Особено старателно за империята Мърдок се оказва, че е лобирал  министърът на културата и спорта Джереми Хънт, назначен не случайно от Дейвид  Камерън, да направи доклад за обществения интерес от тази  концентрация на медии. Почти будоарно прозвучаха имейлите и  sms-те между премиера  и Ребека Брукс,  разкрити тези дни пред следствената комисия на върховния съдия Левисън. Те всичките завършват с LOL /С много любов/. А в деня на нейната оставка той и пожелава да вдигне гордо глава.

               Или както пише един блогър  на вестник „Индипендънт”, медиите на Мърдок начело с „Таймс” се потрудиха много за победата на консерваторите през 2010 г. Сега е време Камерън да  върне жеста и да прави компания на клана Мърдок, докато плуват  в  езерото с  отпадни води.

 ---


Дейвид Камерън и еврейските му корени в банкирането и търговията с опиум

               Този материал публикувахме своевременно в превод още тогава, препечатваме го и тук.


От Брайън Акира, 27-ми Май,2010

 

               Британският премиер Дейвид Камерън е потомък на член на юдео-сатанинска-култово-масонска тайна група (Илюминатите), които тайно управляват Англия и голямата част от света. Той е пример за действащи илюминати от смесените бракове между масоните евреи и видни езичници-масони. По време на предизборната кампания, той каза, че ще "даде възможности " нa UK евреите. 

               Предците на Дейвид Камерън имат дълга история във финансовата рекет. Неговият пра-пра дядо, Emile Levita, немски евреин, е бил свързан с немско-еврейското банково семейство Goldsmid и получава британско гражданство през 1871. Той е директор на Chartered банка на Индия, Австралия и Китай. 

               Chartered банката на Индия, Австралия и Китай е основана в Лондон през 1851 г. след предоставянето на кралски декрет от кралица Виктория. Тя открива първите си клонове през 1858 г. в Калкута и Бомбай и след това в Шанхай. Клонът на банката в Шанхай експертно започна работа през август 1858. Първоначално дейността на банката е в голям обем намаления и повторно сконтиране на сметки на опиум и памук. 

               Въпреки, че отглеждането на опиум в Китай постепенно се увеличава, опиум вносът се увеличива с повече от 50% между 1863 и 1888. Сделките в търговията с опиум, генерират значителни печалби за Chartered банка, както и на евреите и масоните, които го контролират. 

               По-късно експертите на банката също се превръщат в един от основните емитиращи институции за чуждестранни банкноти,  напр. в Шанхай. През 1862 година, банката е оправомощена да издава банкноти в Хонг Конг, привилегия тя продължава да носи и до днес. През следващите десетилетия тя има отпечатани банкноти в Китай и Малазия. 

               С откриването на "Ротшилдовия " Суецки канал през 1869 г. (еврейски министър-председател Бенджамин Дизраели е обвинен в подкопаване конституционната система на Великобритания, поради липсата на съгласие от парламента за придобиване на акции с финансиране от Ротшилдовите евреи), Chartered банката  е в добра позиция да разшири и развие дрога-доставките и други организирани мошеничества. 

               Освен с лихви, емисии, банката също търгува с памук от Бомбай, с индиго и чай от Калкута, с ориз от Бирма, със захар от Ява, с тютюн от Суматра, с коноп от Манила и с коприна от Йокохама. 

               През 1912 г. Chartered банка стана първата чуждестранна банка получила лиценз за работа в Ню Йорк. 

               През 1927 г. банката, придобива 75% от P&O банка, чиито офиси са в Коломбо, Шанхай, Хонг Конг, Сингапур и Кантон. P & O банката също притежава и банка Allahabad. 

               През 1957 г. Chartered банка придобива Eastern банката, която има мрежа от клонове в Аден, Бахрейн, Бейрут, Ливан, Катар и ОАЕ. Тя също така купи клоновете на Йонийската банка в Кипър. 

               Chartered Банката се обедини със Standard банката на Южна Африка през 1969 г., като общата банка стана Standard Chartered банка. Мотото е: "тук за добро", като че ли, навсякъде е зло. 

               Директорът на Chartered банка, Emile Levita се жени за Catherine Plumridge Rée, дъщеря на  Hermann Philipp Rée (от един виден датско-еврейски корен). Техните деца са Arthur Levita, Cecil Levita и Enit Levita. Arthur Levita и борсовите посредници на Panmure Gordon, заедно със сър Ewen Камерън (Лондонския управител на Хохгконг и Шанхай банкаите и член на Съвета на външните облигационери и Комитета по китайски облигационери) играе ключова роля в организирането на заеми от синдиката Ротшилд, включително и Яков Шиф, и на японски централни банкери (по-късно министър-председател) Такахаши Korekiyo за финансиране на японската война срещу православната християнска Русия през 1905 година. 

               Cecil Levita е бил председател на Съвета на графство Лондон.

               Еврейката Enit Levita е женена за сина на Сър Ewen Камерън. 

               Enit Levita е бащина баба на Дейвид Камерън. Баща му, Ян Камерън, е успешен борсов посредник, партньор в Panmure Gordon, като баща си и дядо си. 


Източник

 

Свързани:

"Еврейска аристокрация на Англия"... 

За възхода на NWO марионетката  Дейвид Камерън ... 

 

 

Превод: Доц. д-р инж. Никола Тодоров

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:102 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).