The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България«-»ЕС » Стратегии » Колко прав е барон Давид де Ротшилд - 1 трилион US $ за развод с едното Є

България-ЕС » Стратегии

Колко прав е барон Давид де Ротшилд - 1 трилион US $ за развод с едното Є Изпрати E-mail
България-ЕС - Стратегии
Дата на публикуване: 18 Май 2012
Публикацията е прочетена: 12531 пъти


На колосалните 1 000 000 000 000 U.S. $ (1 трилион = 1 000 млрд.) се оценява евентуалното излизане на Гърция от ЕС и/или паричния съюз. Ситуацията се следи с тревога по целия свят, като прогнозите са, че ако след месец (17 юни) не се сформира реформаторско правителство, което да приложи тежките мерки за стабилизиране на икономиката на страната, ще се стигне до краен вариант.

 

Остава ли Гърция в еврозоната За да остане Гърция в еврозоната, политическите лидери трябва да покажат решимост. Управляващата директорка на Международния валутен фонд Кристин Лагард заяви, че Атина трябва да спазва условията по финансовия спасителен план, предава Ройтерс.

"Смятам, че трябва да гледаме към оптималния сценарий, в който страната има политическата решимост да спазва ангажиментите си, да изпълнява задълженията си, да остане в еврозоната, каквото изглежда е желанието (??? - б.а.) на населението",

заяви Лагард в интервю за холандската телевизия.


Лагард изтъкна също, че за да запазят €-рото като национална валута, каквото е желанието на 80% (??? - б.а.) от гърците, те трябва да положат усилия за спазване на програмата, съгласно която партньорите от еврозоната се съгласиха да помогнат на страната.

Излизане на югозападната ни съседка от еврозоната "би било изключително скъпоструващо и тежко, и то не само за Гърция", посочи Лагард.


Британският в-к "Гардиън" вече описа как би изглеждал гръцкият "развод с €-рото" в 5 стъпки:

Първо, Политическата ситуация в Гърция ще достигне до пълна (??? - б.а.) парализа - невъзможност за съставяне на правителство, което е способно да наложи мерките за сурови икономии. В резултат спасителните пакети от ЕС и МВФ ще секнат и парите в страната ще свършат.

Второ, Властта няма да може да плаща пенсии и заплати (??? - б.а.) и ще се стигне до банкова паника.

Трето, Гърция ще обяви банкрут (??? - б.а.), ще започне да печата нова своя валута и ако фалират трезори, вероятно ще се създадат нови държавни банки по примера на Исландия.

Четвърто, Тежката икономическа и социална ситуация в Гърция ще доведе до масова емиграция. Германските власти вече обявиха, че през м. г. гръцките (??? - б.а.) имигранти са се увеличили с 90%.

Пето, В еврозоната и ЕС като цяло ще настане още по-дълбока криза. Еврото (??? - б.а.) ще се обезцени, което ще отключи инфлацията (!!! - б.а.) .

Но какво е казал барон Давид де Ротшилд, шеф на банката на Ротшилд, още през 2008 г. (ако достатъчно добре сте забравили – тогава започва втората световна икономическа криза, след първата от 1929-1934 г.):

"Ние предоставяме съвети на двете страни на баланса и ние го правим в световен мащаб. Не е дебат, че Ротшилд е еврейско семейство, но ние сме горди да бъдем в този регион. Въпреки това, това отнема време, за да се разработи един глобален отпечатък. "


david_rothschild Барон Давид де Ротшилд, 2008 г.


Или в оригинал:

“We provide advice on both sides of the balance sheet, and we do it globally. There is no debate that Rothschild is a Jewish family, but we are proud to be in this region. However, it takes time to develop a global footprint.“

Или:

"Имахме 250 години участие на семейството във финансовия бизнес. Ние предоставяме съвети на двете страни на баланса и ние го правим в световен мащаб.",

казва баронът през (забележете!) ноември 2008 г.

 

Е, сега какво ще иска и какво ще каже Мерколанд?

Меркози го няма вече.

А у нас какво ще каже едногънковият пожарникар ББ (при условие да не плаши българите с гърците, а да им пожелае същото, защото "Ние предоставяме съвети на двете страни на баланса и ние го правим в световен мащаб")?


Кой знае знай ли се?

Но се знае..., баронът го е казал вече, още през 2008-а!/плевен онлайн портал:

Доц. д-р инж. Никола Тодоров

Related:

The Coming One-World currency

Rothschilds Move To Bankrupt European Farmers

(б.а. - подчертаното мое)

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:626 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).