The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Сатанинсти по Света » Брейвик, норвежкото клане и израелската връзка

Светът - теми, политика, личности » Сатанинсти по Света

Брейвик, норвежкото клане и израелската връзка Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Сатанинсти по Света
Дата на публикуване: 15 Май 2012
Публикацията е прочетена: 6679 пъти


Шведски професор намекна за ЕВРЕЙСКА връзка в клането...


---------------------------------1

Роденият в Швеция, проф. Ola Tunander се занимава с научно-изследователска работа в Изследователският институт на света в Осло (PRIO), една научна институция, в която е минала голяма част от кариерата му, след като получава докторска степен от университета в Линкьопинг през 1989 година.

Обаче, наскоро публикуваната му статия, в която той се опитва да разбере какво може да мотивира Breivik да взриви миниран автомобил в близост до сградата на правителството на Норвегия, да зстреля 69 души в младежки летен лагер и да е поддръжник на Партията на труда, накара ръководителя на PRIO да се дистанцира от неговата работа.

Директорът на PRIO, Кристиан Берг Харлвикен съобщава пред норвежкото списание "Минерва", че статията оставила у него чувство за "голяма неловкост".

Харпвикен също е объркан от това, което той смята, че е сериозен спад в нивото на компетентност от страна на мултидисциплинарното списание, рецензията на Nytt Norsk Tidsskrift, което е довело до неговото съгласие за публикуването на спорните текстове в последния си брой.

В статията си Tunander заключава, че терористични актове от такъв мащаб са рядкст и не са възможни без участието на правителствени сили,

"...и ние не можем да изключим, че ситуацията е такава и в този случай."

В центъра на мрежата от алтернативни теории, Tunander очертава една "проста хронология" подробно описваща непростите дипломатически отношения между Норвегия и Израел, в месеца преди клането, в които, Осло очерта намеренията си за признаване на палестинската държава.

Tunander обръща внимание на многозначителността на избора на дата за терористичните атаки във връзка с изминалите две събития.

Първо той се връща към  22 юли 1973 г., когато бяха арестувани членове на израелската разузнавателна служба Мосад, след като те се провалиха в норвежката операция, като ликвидираха погрешка негрешния човек.

Той също така припомня експлозията в хотел "Цар Давид" в Ерусалим, извършена от ционистката полувоенна група "Иргун" 22 юли 1946г.

"Ние разгледахме дясната екстремистка израелска и юдео-християнска страна на мрежата Breivik, интересът на Израел да накаже Норвегия, както и честването на бомбените атентати в Израел. В тази връзка, атаката на Breivik  изглежда като ново нападение на хотел "Цар Давид" от 22 юли "- пише той.

Тунандер казва пред норвежката NTB информационна агенция, че е грешно да се приписват на него съгласно статията - както, например, направи норвежкият писател Eyvind Strømmen, в желанието си да свърже Израел с най-ужасните зверство в следвоенната история на Норвегия.

"Защо той иска да се тълкува историята по този начин - това е въпрос, на който той ще се стреми да отговори на себе си" - казва Tunander.

Strømmen пише в "Минерва", че относно намеренията на 63-годишния научен деятел има някои съмнения.

"Дали инсинуацията от негова страна е да се предположи, че Израел стои зад събитията от 22 юли или те са били замесени по някакъв друг начин? Отговорът, за съжаление, е да "- пише той.

Автор: Захарида

---------------------------------2

Това е пълен цитат от еврейски сайт:

"Религиозен диктат

Религиозните фанатици в Израел настояват религиозния закон да стои по високо от светския и служителите на религиозния култ  да не са подсъдни за своите деяния от светския съд.

Превръщането на Израел в държава на Галаха/1/ е равносилно на кастрация на неговата демократична система: страната ще се превърне във втори Иран, управлявана от аятоласите на юдаизма.

Равин от Цфат, държавен служител, издава постановление за забрана за даване под наем на квартири на арабски студенти, учещи в медицинския колеж в града. Група интелектуалци подават жалба до генералния прокурор, но той половина година не намира време да разгледа  жалбата и няма прокурорско решение.

Тази неделя бе арестуван равин Дов Лиор. Началото на този скандал бе издадената преди година книга на равина Ицхак Шапира «Царска Тора», където автора препоръчва убийства на гоите/  невреи /. В ситуация на непрекъснати войни и противопоставяния с арабите, евреите са в постоянна опасност и им се разрешава да лишават от живот, всички, които не са евреи. Според авторът, не само се «разрешава», но и се «препоръчва» да се убиват не само вражеските войни, но и тези, които го поддържат или «вдъхновяват».Религиозната препоръка е да се лишават от живот и мирни жители, ако така се получи превъзходство във войната. Но истинска буря предизвика абзац от книгата, в който се казва, че могат да се убиват и деца, ако е известно, че когато пораснат могат да причинят вреда !!!!!

Всяка написана от равин книга трябва да получи одобрение от четири други религиозни авторитети. Този «шедьовър» получава одобрение и сред тях е равин Лиор. Полицията започва разследване и на многоброийните покани равин Лиор не се явява, следва арест. Стотици религиозни заселници на палестинската земя устройват демонстрации и погроми в защита на равина, плюят на закона, затварят пьтища и се сражават с полицията.

Въховният съд не намира време да разгледа жалбите и да усмири протестите, но намира време да се произнесе за събаряне на палестински домове като «възмездие за терористична дейност», да разреши «умерени насилни средства» при разследване на полицията,разрешава строежа на «разделителната стена между палестинци и евреи»!!! Понякога, под давлението на привържениците на мира и левите сили издава разрешения за събаряне на «незаконни строежи от израелски граждани на окупираните територии», забранява «ликвидацията на терористи, ако има опасност за живота на мирното население» и други. Всяко едно такова решение се посреща на нож от десните, но за този антагонизъм има по- дълбока причина.

За разлика от съвременното християнство, но почти като в исляма, юдейската религия е не просто отношения на човек и Бог, но и човек с човек. Юдейският закон обхваща всички сфери на обществения и частния живот, поради което за правоверния юдей, европейските принципи на отделянето на религията от държавата е анатема.

Но когато юдейският закон, по подобие на Шариата, влиза в противоречие с израелския светски закон, кой от тях е главния? Дали демократичният закон, приет от Кнесета, който може да бъде изменен по волята на народа или закона, даден от Всевишният на планината Синай за вечни времена и не може да бъде изменен?/освен да се тълкува по разному/

Религиозният фанатизъм държи религиозния закон да стои по-  високо от светския и религиозните служители да не могат да се подчиняват на светски съд. И вече много години, когато Върховния съд произнася противно на религиозните постулати решение, равините събират многохилядни демонстрации на протест. Дълго време религиозните представители в Кнесета, техните професори и политици подкопават добросъвестността, независимостта и правомощията на Върховния съд на Израел!

В това е проблемът! Генералният прокурор счита книгата призив за убийства и насилие, а равините, вмешателство в дебатите по въпросите на вярата. Между двете позиции не може да има никакъв компромис.

1 -Галаха – юдейско право,закони на юдаизма,регламентиращи религиозния,семейния и обществения живот."

---------------------------------3

Масон трета степен в 10-степенната масонска йерархия е терориста в Норвегия 

Масовият убиец в Осло и остров Утьоя е "християнски фундаменталист" и масон

По неокончателни официални данни избитите с автоматична стрелба младежи са 84, с което броят на загиналите е общо 91

Андерс Беринг Брейвик [Anders Behring Breivik] (32) е арестуван след атентатите в Осло и остров Утьоя [Utøya] - (По aftenposten.no...)


Остров Утьоя [Utøya]/за плевен онлайн портал:

д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:404 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).