The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Френският президент с имоти за 1.17 млн.Є, а българския с колко?

България » Клоаката на България

Френският президент с имоти за 1.17 млн.Є, а българския с колко? Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 12 Май 2012
Публикацията е прочетена: 6540 пъти

Новият френски президент има имоти за 1.17 млн. евро, съобщава в-к «СЕГА» 

Новоизбраният френски президент Франсоа Оланд пристига с Мазарин Панжо, извънбрачната дъщеря на бившия държавен глава Франсоа Митеран, на посещение в най-голямата библиотека в Париж, която носи името на Митеран.СНИМКА: ЕПА/БГНЕС


Новоизбраният френски президент Франсоа Оланд притежава недвижими имоти на стойност 1.17 милиона евро, но не и ценни книжа или колекции от различен характер, гласи данъчната му декларация, публикувана в държавен вестник, както изисква конституцията. Имотите включват къща в Мужен, в департамента Алп Маритим, на стойност 800 000 евро и два апартамента в Кан, съответно за 230 000 евро и 140 000 евро. Стойността на тези имоти е под границата от 1.3 милиона евро за облагането им. Освен това Оланд декларирал, че притежава "различни мебели" за 15 000 евро. Той съобщава и за три банкови сметки, както и застраховка "Живот", общо за около 10 000 евро. Оланд декларира също, че всеки месец изплаща 1500 евро банкови заеми.

Новоизбраният български президент - гномчето Бен Гън - Росен Плевнелиев (Бен Гън, наричан така от съучениците му в английската гимназия), е спало по паркинги като гастарбайтер в Германия, минало през... и заслужило доверието на германски инвеститори, станало министър, а на 4 септември 2011 номинирано за президент, ще се окаже много по-добър лъжец, обучен в позата да изглежда честен наивник.  

В експозето си Плевнелиев, когато лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов на пресконференция по К3 го номинира, най-напред каза кой е и от къде е дошъл. След това по 5-6 житейски факти започваше с “Аз бях...”, “Аз бях...”, “Аз бях...”. Включително и:

“Аз бях..., аз съм син на двама учители...”

Очевидно мисловната му моторика в стремежа си да се покаже като “достатъчно популярна личност у нас и в Европа” му изигра лоша шега – без малко да се откаже и той като Симеон Дянков от баща си. Пък може би и от майка си...


Очевидно Бен Гън е много по-добър лъжец от Франсоа Оланд!

И защо е много по-добър лъжец?

Защото в материал на в-к Десант се твърди, че "най-честният министър" построил в нарушение на законите "бяла спретната къщурка":

«Жители на град Черноморец, община Созопол се обадиха възмутени в редакцията, пише По материали на в-к Десант, за да съобщят, че от няколко дни се прокарва път през безлюдните поляни, водещ не към някое населено място или курортно образувание, а само и единствено към вилата на транспортния министър Росен Плевнелиев.»

Image

«Не искахме да вярваме на очите си, когато в четвъртък сутринта екипът ни се озова на мястото.

Оказа се, че Плевнелиев наистина е построил бяла спретната къщурка на три етажа, с барбекю, с басейн и лодка отпред.

При това не къде да е, а на самите скали между къмпинг „Черноморец“ и града.

Наоколо няма жива душа, нито друга сграда. 

Имот за богоизбран, който знае какво иска и как да го направи, когато има време за отмора.

До този имот в момента се строи път с дължина два километра (виж сн.2), който да го свърже директно с града Черноморец. Иначе до вилата си на скалите министърът трябва да пътува през черна прашна просека, покрай къмпинга и неурбанизираната зона, дълга повече от 3 км.

Заварихме насипания чакъл, подготвен за асфалтиране.»,

пише още в материала.

 

%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2 %D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 300x174 Лукс! Законна ли е вилата на Плевнелиев? (СНИМКИ)  Постройката незаконно (баш на брега) е кацнала на скалите - изключително държавна собственост!

Image 

„Пътят не може просто така да се прокара, трябва да има подробен устройствен план за тази зона, би трябвало да е предвиден, отказвам друг коментар, известно ми е че там сега се извършват някакви строителни дейности, но от частна фирма“,

каза кметът на Черноморец Добри Добрев.


Защото според декларацията до Сметната палата семейство Плевнелиеви притежават имоти, на които могат да завидят голяма част от родните богаташи. От петте им къщи 2 са в София, а другите в Разлог, Черноморец и Гърция, описани по-горе. Семейство Плевнелиеви се ширят в ежедневния си ритъм в луксозна къща в тузарския комплекс „Резиденшъл парк” до Околовръстно шосе, която купуват през 2010 г.

 

DSC04339 300x194 Вижте палата на Росен Плевнелиев и не питайте за парите!  Тук живее Юлияна с Бен Гън (Росен) - луксозна 2-етажна къща с басейн в баровския комплекс „Резиденшъл Парк София” (имота тук, според Григор Лилов, е 4 млн. лв. като специално строителство)

 

Защото и дума не каза за гръцкия замък на Плевнелиеви на полуостров Халкидики


6 Вилата 

2 Вилата от 1200 кв. м., къщите  за гости и 6-те дк. градина в Халкидики


Защото «най-честния министър» е вече осветен в частен план...

Защото семейството, т.е. жена му (вече първа дама Юлиана) е декларирала е 12 млн. лв. в банкови сметки.

Защото Росен Плевнелиев излиза все по на светло и в държавните дела...


Основната обаче разлика е де факто в старта - Франсоа Оланд тръгва като беден милионер, а Плевнелиев тръгва като супер милионер, за да стигне до супер милиардер.


Ето и видео, за да не бъда голословен: Колко богат е Бен Гънплевен онлайн портал/
д-р инж. Никола Тодоров


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:425 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).