The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Идиоти под командата на мастията Веселина Томова от афера.бг...

България » Клоаката на България

Идиоти под командата на мастията Веселина Томова от афера.бг... Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 01 Май 2012
Публикацията е прочетена: 4609 пъти

публикуваха следното:
(представено тет-а-тет, заедно с коментарите)

---------------------------------1

Очерк на един англичанин за България : “Няма по-прост народ от българския”

Публикувано на от afera - http://afera.bg/pozitsia/22675.html

kuki622Трябва да си много прост, да работиш за хора които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе. И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже, всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш – “Ми аз, какво мога да направя?”

 Огромен популярност сред англичаните придоби очерк на техния сънародник Едуард Стърнс касаещ България. Под заглавието “Няма по-прост народ от българския” той публикува своите впечатления, опит и разочарование от грешката, да си купи имот в нашата държава:

” Напоследък сред нас британците, стана мода да си купуваме имоти в България. От една страна наистина красивата природа, за каквато ние тук можем само да мечтаем и от друга ниските цени на селските къщи, както и примамливите оферти на имоти в затворени комплекси, накланяха везните в полза на решението за една такава на пръв поглед изгодна сделка. Но приятели, не правете тази грешка, която аз направих, не си купувайте имот в България, не стъпвайте там, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи. Защото от другата страна на везната натежава неумолимо простотията на българския народ. Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща . . .!

Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на земята. Няма по-прост народ от българския и тука аз бих искал да направя едно разяснение. Под прост народ аз нямам предвид, народ неграмотен, неук и необразован. Не! Те са грамотни, но са тъпанари.

Те са образовани, но са кухи. Те са интелигентни, но са прости. Защото неук е народ, който не е имал възможност да се ползва от съвременното образование, от достъпа до информация и от възможността да обменя идеи с народите от целия свят. Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво макар и примитивно общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите напротив, те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува. Аз използвам думата народ в техният случай, воден единствено от някакво благоприличие, но ако трябва да съм откровен бих ги нарекъл сбирщина от идиоти, идиоти в гръцкият смисъл на думата. Аз дори се съмнявам, че българският народ днес съществува. За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава, не те дори не са тълпа. Не, те са случайно попаднали на едно място различни хора, с различни цели, впримчени в географското положение което по една случайност населяват и обременени с историята на хората населявали някога това място, за чиито наследници по-незнайно каква логика се смятат.

Какви българи са те? Как тази сбирщина си позволява да петни името на този древен и велик народ? Нима е възможно това което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на народ, като българския?

Долу лапите простаци от името българи. Вие не сте и не би могло да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България.

Но как така, -  ще попитате вие – Нима няма нещо, което да обединява тези хора, населяващи тази територия наречена България? Има разбира се, те имат общи черти, но те не ги правят общност, не ги правят народ – те са продажници, завистници и крадци. Те не се стремят да подобрят своето житие – за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите около тях, а ако случайно не виждат по-нещастен от себе си, то това ги прави нещастни. Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за глупак, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко, тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.

Но защо – ще попитате вие – казваш, че са прости? Защото те имат всичко, което е необходимо на един човек за да осъзнае, къде греши. Цялата необходима информация относно собственото си положение като нация, относно причините да са в това незавидно положение, относно мерките които трябва  и могат да предприемат за да се избавят от това положение, но въпреки това, те се надяват да ги оправят именно тези, които са ги докарали до това положение. Те протестират срещу тези които ги мамят, грабят, използват и потискат и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. Те недоволстват, когато станат обект на измама, но злорадстват, когато измаменият е някой друг.

Българите смятат себе си за тарикати, това е дума която трудно бих могъл да преведа на нашият език. Но най-общо казано тарикатът е мошеник на дребно и на едро,  но страхлив мошеник, плах, уплашен, постоянно озъртащ се, но все пак горд, че е мошеник. Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Какъв, ако не прост, трябва да си за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него.

Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили  и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самия. Трябва да си много прост за да се гордееш, че познаваш престъпници и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш. Трябва да си много прост за да вярваш, че тези които нарушават закона, а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти, че те ще въведат законност.

Трябва да си много прост за да се радваш, че гърците щели да станат толкова зле колкото теб и да не разбираш че ти продължаваш безропотно да потъваш, докато те продължават неумолимо да се борят. Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са в пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

Трябва да си много прост, да работиш за хора които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самият тебе.

И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже, всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен свидетел, мислейки, че ги не виждаш, ти просто да свиеш рамене и да кажеш – “Ми аз, какво мога да направя?”

Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш, от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг, трябва да поведе някой друг, за да оправи твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен.

Трябва да си много прост за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея, в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг. Трябва да си много прост за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

Трябва да си много прост, да живееш в земен рай и да го унищожаваш. Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости.“

http://neverojatno.wordpress.com


 Бележка на АФЕРА: За всички онези, които не вникват в съдържанието на материала, а се вторачват в това, че сайта “Невероятно” се бъзикал и е  измислил материала с англичанина, ще кажем, че го препечатваме, тъй като това е истината за българина. Без значение дали е творческа интерпретация, или не.

 ---

Вашият коментар през Facebook

23 коментара по Очерк на един англичанин за България : “Няма по-прост народ от българския”


1.                               КК каза:

01.05.2012 в 11:25

Наскоро бе публикувано едно псевдоинтервю на Камерън за България с горе-долу същите оценки. Предполагам авторът е един и същ българин! Всичко казано в дваете поубликации го има в България днес. Не че тези социални нагласи не съществувха и в миналото! Просто в годините на демокрацията те избуяха като плевелите и намериха блгодатна почва сред масата от индивиди, които нищо освен бедата не може да сплоти, за да станат нация! Основната задача на “прехода” – деструктурирането на българското общество може да се счита за изпълнена! Следва окончателното ни затриване през следващите 25 години.

Отговор

2.                              АВРАМ каза:

01.05.2012 в 1:28

ОПИТА МИ ИЗЛЕЗЕ НЕУСПЕШЕН – СТАТИЯТЯ НАПИСАНА ОТ АНГЛИЧАНИН ИЛИ БЪЛГАРИН Е МНОГО ТОЧНА.

Отговор

3.                              АВРАМ каза:

01.05.2012 в 1:22

АВТОРЪТ НА СТАТИЯТА, АНГЛИЧАНИН ИЛИ БЪЛГАРИН, Е НАИСТИНА МНОГО ТОЧЕН В ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА НАШИЯ НАРОДЕЦ – ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА / е казал някой /. ТОВА Е ИСТИНАТА И НЕ СЕ ЛИ ОСЪЗНАЕ ТОЗИ НАШ НАРОДЕЦ НА ПЪРВО МЯСТО ДА СПРЕ ДА ГЛАСУВА ЗА ПАРТИЯТА МАЙКА, КОЯТО ГО ДОКАРА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ИЛИ И НЕ ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА/най напред в софия, а след това и в провинцията/ И НЕ ЗАСТАВИ УПРАВНИЦИТЕ ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ ЗА “ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ” НОВА КОНСТУЦИЯ, В КОЯТО ВОДЕЩО ДА Е – ЗА ВСЕКИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА, ДА ИМА УСТЕН /казано по нарадно му – да боцка вола, когато не върви в пътя/ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

Отговор

4.                              Да им е*а майката,тъпа английска...! каза:

01.05.2012 в 0:18

Aми да им е*а майката,тъпа английска!През 2002-2003год.във връзка с предстоящото присъединяване на България към ЕС,в цяла Европа бяха премахнати визите за българи в рамките на 90-дневен престой,само англичаните запазиха визите за български граждани и то чак до 01.01.2007год.!После въведоха какви ли не измислени преходни периоди без право на работа за българи(очаква се уж да бъдат премахнати след 01.01.2014год.).Тия британски кавали да има един начин да удължат тия забрани чак до 3014год.!Спомням си как през далечната 1999год.ме арестуваха на летището в Гетуик,Англия щото им се видях съмнителен като потенциален емигрант!А аз само летях транзитно през Великобритания на път за Сингапур тъй като работех там!Накрая с 300 зора ми върнаха паспорта но отидох на летище Хийтроу с голямо закъснение и си изпуснах самолета!
А в същото време навсякъде наоколо буквално гъмжеше от всевъзможни негри,чернилки,араби,пакистанци и какви ли още не!Ама тях обикновено англичаните много си ги кльопат и не ги закачат за нищо!Точно тия негри,пакистанци,индийци и всякаква подобна сволоч им спретнаха вандалските изстъпления в Лондон през лятото на 2011год.!
Като цяло англичаните са абсолютни малоумници-дебили на N-та степен!Малоумни но пък с чудовищно високо самочувствие!Тъй че по-добре да не се изказват неподготвени за нас българите!
В интерес на истината обаче без значение е дали въпросната “статия” е написана от англичанин,англичанка или извънземен!По-важното е това,че всичко казано е абсолютно вярно!За съжаление…!

Отговор

5.                               Ivan Ivanov каза:

30.04.2012 в 14:36

Още от заглавието става ясно, че е измислица, защото едва ли някой англичанин, пък бил той и жертва на бг реалността, ще се изрази толкова агресивно и обобщаващо. Но… но това не означава, че написаното не е вярно, тъкмо обратното, за съжаление е самата действителност! С едно изключение може би, че сме били “грамотни” и “образовани” – ей това не е вярно.

Отговор

6.                              Емил Атанасов каза:

30.04.2012 в 14:09

Странно. Очевадно е че това е дружеска или недружеска самокритика, написана от българин за българите. Не я четох след първите 10 реда и не мога да преценя, доколко са казани верни неща. Подразни ме, че се публикува сякаш някой англичанин или мома англичанка са го писали.
Тревожи ме, че коментаторите под текста (пак казвам – не знам доколко е правдив или не ) са се хванали на въдицата и си говорят за англичани с все сърце.
Е, не знам колко е прост българският народ, но със сигурност е наивен, щом толкова лесно се хващате, приятели. Моля ви, помъдрейте малко, че ми омръзна да ви лъжат като малки деца на всички избори досега.

Отговор

7.                              мариам каза:

30.04.2012 в 13:03

Тази статия не е писана от британец,а от разочарован българин.Жалко,че авторът се крие зад чуждо име.Иначе има вярни моменти в жлъчния коментар за държавата ни.

Отговор

8.                              rir88 каза:

30.04.2012 в 10:06

Евала коментарите подкрепят статията. Спомнете си какво каза ББ по ТЕЛЕВИЗОРА за казана. А англичанина бил винове. ДЕРЗАЙТЕ.

Отговор

9.                              plamen каза:

29.04.2012 в 21:41

Ясно е че очерка е писан от БЪЛГАРИН, не е никакъв англичанин.Това се вижда с просто око.Този номер с чужденеца вече са ни го правили.Но пък е ефектно защото в БГ вярваме на всичко поднесено от вън.Истините казани така са по-лесно смилаеми от нас. АМИН!!!

Отговор

10.                           tarra каза:

29.04.2012 в 15:12

Независимо кой е писал статията, е до болка прав и това голяма част от пишещите в този форум го доказват. Защо англичаните да учат друг език, след като техния език вече е международен и навсякъде, където отидеш и не знаеш английски, гледат на теб като неук и необразован човек.След като са се наложили почти над целия свят, са доказали, че са велика нация, а ние българите където и да отидем, ще бъдем не второ, а последно качество хора.Една нация, която има поговорка “Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле”, за нищо не става. Наистина е по – добре да изчезнем като нация и да освободим това прекрасно географско място на хора, които го заслужават, защото ние ще направим от рая пустиня.И много се стараем това да се случи.

Отговор

11.                           петров каза:

29.04.2012 в 13:59

Не бих искал да се съглася с коментара за българския народ, имайки предвид, че властта в България се дава свише. Не търсете вината за страданието на българския народ в него, други са “факторите”, които допринасят за това. Ако щете вярвайте!

Отговор

12.                           простак каза:

29.04.2012 в 7:28

яд ме е щото е истина

Отговор

13.                           GG каза:

29.04.2012 в 4:20

То пък англичаните с х.. да ги сочиш !

Отговор

14.                           abdvb каза:

28.04.2012 в 19:15

Този автор е описал собствените си страдания и преживявания в автобиографичния си материал и е намерил начин да го публикуват в собствената му държава, прекръствайки го от английски на български. По принцип никак не е далеч от истината, но не може да я възприеме цялостно и конкретно, понеже е зслепен от нещастието, до което са го дакарали там от където е дошъл да си го търси при нас.
Обиколил съм много страни и съм видял много народи. Всичките си приличат и всичките реагират на дадени обстоятелства по един и същи начин. А ако авторът на този материал не е успял да разбере кой е докарал хората по земята на този хал, бадева си е харчил парите за образование.
По-простичко казано, този е побеснял от яд, не само защото не му се е отворил парашута у нас, ами защото се оказва тройно прецакан. Един път, че са го изгонили елегантно от там където е бил, втори път, че не е успял да се покаже по-умен при нас, понеже нашите не се оставят да бъдат лъгани от дребни рибки като него, и трето понеже като се е върнал обратно с по-празни джобове се е почуствал още по-прост и още по-нещастен от преди да тръгне.

Отговор

o                                                        ник каза:

29.04.2012 в 2:29

вникни малко бе//////////това е вярна измислица.виж къде е публикувано и какво пише в дясно от него

Отговор

15.                           Праведния каза:

28.04.2012 в 16:41

Защо в България простаците са на власт си има на пръв поглед съвсем естествен отговор: Защото ги избират простаци!
А простаците, както и глупаците, невежите, слабограмотните, лековерните, неосведомените, плиткоумните, некадърните и нахалните, както се знае, в България са мнозинство. И все пак? Защо простакът би трябвало да избира простак за свой водач ? Защо невежият и необразованият човек трябва да избира невеж и необразован човек за свой представител ? Защо глупавият човек трябва предпочита да бъде ръководен от глупак ? Щото за службата дават пари без да работиш. И можеш да крадеш без да се опасяваш от наказание. Поне докато нашите са на власт.
Свободните хора избират, пробват, грешат, успяват и вървят напред. Робите си кютат и чакат някой да ги оправи. Малко хора са се питали защо свободата и демокрацията като начин на управление в България не сработват още в началото. А тези, които са се питали не са стигали по-далеч от детинското и наложило се някак обяснение за лошите чичковци – торбалановци – управниците тоест, които правят гадости на иначе свободолюбивия, трудолюбив, добър и мъдър български народ.
А то, истинското обяснение, макар и никога неказано е съвсем друго. Липса на ценности, колкото и отвлечено да звучи. На обществени, граждански и дори на лични ценности. Липсата на нравственост. Липса на духовно развитие.

Отговор

o                                                        AZ каза:

28.04.2012 в 22:55

BRAVO !!!!

Отговор

16.                           vasil каза:

28.04.2012 в 16:01

Почти съм съгласен с англичанина, но не съвсем. Да не би северокорейския народ да е прост, а южнокорейския умен. Един и същи народ, но поставен при различни условия показва различни резултати. И българите при други условия сме били шести по стандарт на живот в Европа. Помня времена когато къщите не се заключваха но кражби нямаше. Дори и циганите не крадяха, просеха да си изхранят децата, но не крадяха.

Отговор

o                                                        стансилав стамов каза:

29.04.2012 в 0:42

да , северно корейският народ няма информация за света, а ние имаме всичко но живеем като скотове, лъжейки се един -друг

Отговор

17.                           yani gen каза:

28.04.2012 в 15:38

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
– Дядо Славейков

Отговор

18.                           Георги каза:

28.04.2012 в 15:04

…и за да подрепя написаното по-долу от мен, ето условията за ползване на сайта, от който е препечатан материалът ;

Условия за ползване

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с дей- ствително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно. Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици. Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна. Всеки, който отказва да приеме написаните пра- вила трябва да напусне този блог незабавно.
Авторите на блога НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финасови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация. Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права. Използването на материали от този блог става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на блога ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица. Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторите на същата, изложени в горния текст.

Отговор

19.                           Perla каза:

28.04.2012 в 13:35

Комплименти за точната “диагноза”! Не зная, колко време е било необходимо на автора на статията за да я “постави”. До двадесетата си годишнина водих моята лична борба, с БГ-комунизма, след това с БГ-демокрация и много късно разбрах, че истинският проблем е народът /ако мога така а го нарека/. Теглих, една нашенска майна и емигрирах. Наричам се “МОРАЛЕН ЕМИГРАНТ”. Авторът на статията, описва какво имам в предвид.

Отговор

20.                          Йосич каза:

28.04.2012 в 13:11

И е прав, колкото и да не ми се иска… За съжаление е прав… И думите, казани с болка и отчаяние:”…не народ, а мърша…” са самата истина… И до кога истината ще е такава? никой не се запитва: Имат ли бъдеще децата ни, този живот ли ще им завещаем като тяхно бъдеще? Много въпроси поражда този материал… На които всеки трябва да си отговори сам, ако не е простак, разбира се… Но дълбоко се съмнявам. Докато откровени простаци и мутри се превръщат в еталон за подражание, на които им завиждат, че са се домогнали по този начин до богатството и властта, и никой не намира това за аморално и обидно, няма да можем да предложим на децата си достоен живот… За най-голямо съжаление…

---------------------------------2

ООН признаха българите за най древната нация на света!

Posted by chergar

На редовното заседание на ООН най-неочаквано българите бяха признати официално за най-древната нация в света. Както стана ясно признанието идва след като от ООН още преди 3 години са възложили на “National Geografic” да проучи коя е най-древната нация измежду съществуващите в момента на планетата Земя. Въпросното признание води след себе си много облаги от които ще могат занапред да се възползва всеки българин, стига преди това да си извади сертификат от представителството на “National Geografic”, че е истински 100% българин. Всеки чист българин, ще може да пътува безплатно по целия свят, да яде и пие на корем и да отсяда в който хотел си поиска, за колкото време си поиска, изцяло за сметка на останалите нации членуващи в ООН. Поради малобройността на българите към момента, българската нация е обявена за застрашен вид и за нейното оцеляване ще се полагат специални грижи. Българите са обявени за световно наследство и вселенско богатство и са освободени от необходимостта да се трудят.

Съвета на ООН  въвежда нови отличия с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата земя, а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството. Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то той става задължителен за изучаване в целия свят и единствен официален език на планетата Земя, който освен това ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации. Още повече, че според известни податки от изследванията на учените, има съмнения, че българите са всъщност първите извънземни на планетата и именно те са очовечили съществуващите по време на тяхното пристигане примитивни форми на разумен живот.

Учените от Националното Географско дружество достигнали до изненадващия извод, че най-древни измежду всички нации населяващи в момента Земята са българите, след задълбочени изследвания. Откритията които въпросните учени направили по-време на своите проучвания са потресаващи. Според тях българите са построили шест от седемте чудеса на света, изключение прави само Великата Китайска стена, но тя е била построена за защита от българите. Всички египетски фараони са били българи, както и Александър Македонски, Наполеон, Юлий Цезар, Ханибал, Аристотел, Сократ, Соломон и Исус Христос, а сега и Дилма Русеф. Господ също е българин. Българите не само са имали държава, която е граничела на три морета, но и по-времето когато са цивилизовали света са обиколили територии граничещи с четири океана. Всички цивилизации водят началото си от българите. Българите са и първите европейци в Европа. Българите създават най-точния календар на планетата, по който и в момента се сверяват всички атомни часовници в света. Българите са създали не само азбука, но и арабските и римските цифри.

След като въпросното признание бе сведено до знанието на българските управляващи от президента на ЕС Херман ван Ромпой, премиерът Борисов продължи да твори чутовната българска история. Той откри метрото, което откритие за малко щеше да бъде помрачено, тъй като не успя да открие пътя до него, но благодарение на древния български дух, тази малка пречка бе преодоляна с пренебрежение. Самият Ромпой остана впечатлен от продължаващите български постижения в сферата на архитектурата и инфраструктурата и призна, че откритите от българите магистрали са осмото чудо на света и нарече премиерът Борисов – “Българин на ента степен!” Бившият министър без портфейл Божидар Димитров се напи от радост, но преди това обяви, че от утре цените на билетите за посещение на всички български исторически забележителности се вдигат на 50 евро. В същото време президента на България г-н Росен Плевнелиев в ексклузивно интервю за CNN сензационно обяви, че в първия си живот е бил извънземен овчар на Алфа Кентавър, където е пасял Кентаври.

 ---

Вашият коментар през Facebook

1.      Tio said:

април 26, 2012 в 9:13

Трябва да благодарим на македонските учени за това признание . В Национално географско дружество като чели техните трудове ,че са по-древни и от древността и като знаят , че все пак са си чисти българи са си направили правилните изводи . Честито сънародници !

2.      Julianus said:

април 26, 2012 в 9:30

Смешно, но факт:))))

3.      Сателит said:

април 26, 2012 в 15:34

Майтапите ли се?С това майтап не се прави.С Родината и с отрудения ,изтрадъл и унизен български народ шега не бива!Бог да пази БЪЛГАРИЯ!

o        Анонимен said:

април 27, 2012 в 13:15

Моля ти се… научи се да пишеш правилно, а за изстрадалият и унизен народ – той сам си се унижава и сам се закопава. Никой не му е виновен на “вечно неразбраният, страдащ, трудолюбив и най-най-най… български народ”. 

o        Dani said:

април 28, 2012 в 13:37

много интересно къде ги видя тия изстрадали българи,да дойда да ги видя и аз

4.      Иво Иванов said:

април 26, 2012 в 20:04

Браво Чергар!
След последните няколко публикации бяха по-силна доза и сега навреме идва този смях. Както знаем, той е също лекарство.
Успех занапред!

5.      Жмуц said:

април 27, 2012 в 16:47

Че то си е така!

Няма нужда някой да ни го признава!

Още една статия от комплексар.

6.      светъл силует said:

април 27, 2012 в 16:49

Всичко написано в статията НЕ е вярно, и все пак е пълна истина!!!!Quantcast

o        светъл силует said:

април 27, 2012 в 17:4

ИлЮстрацията към статията също е в 10ката !!! Браво!

7.      Чалгар said:

април 27, 2012 в 18:42

Браво! А нещо за чалгата повече дали шЪ сЪ чуе скоро?

8.      България said:

април 27, 2012 в 21:40

Това сега наистина ли се е случило или някой просто се опитва да се гаври с нас ? Че сме най-старата нация с най-стрария език си е така но много се съмнявам да сме били признати защото ние българите винаги сме черната дупка според големите сили ?

o        tutankhamon661 said:

май 1, 2012 в 1:32

Прав си, братле. Светът започва и ще свърши с българин. Всичко опира до нас, но просто не ни оценяват.
Скоро чух за книга, в която говорят за българския произход на Исус, люлка на живота и т.н. Абе, родоначалниците на всички раси са тръгнали от нашата земя – явно тук им е харесвало да правят секс. Като се замисля, логично е. Аз харесвам българската природа, храсталаци, тревица. Що пък и другите да не я харесват?
Авторът на книгата има солиден източник – врачка, която контактува с Космически сили.
Да ти кажа честно, няма да ни признаят, тц.

9.      valeri nedelchev said:

април 28, 2012 в 1:24

ne se u4udvam za6toto balgarite sas sazdali 11 balgarii /dargavi vav istoriata isa pokorili kitai sa6to za kalendara sa6to e viarnoi sa edni ot parvite v evropa i azia koito sa stroili gradove

Quantcast

10.  valeri nedelchev said:

април 28, 2012 в 1:27

,moge bi vseki ot nas triabva da po4ete po ve4e istoria i fakti za bg ai sembiozata ot niakolko naciipo kasno sas traki i slaviani
a balgaria e sa6testvuvala 270 godini predi hrista

11.  Анонимен said:

април 28, 2012 в 11:55

Ето това е да си редактор….без работа

12.  Анонимен said:

април 29, 2012 в 0:41

хахаха много щеше да е хубаво, ако това беше вярно, но можем само да се посмеем с тази статия за съжаление !!!Quantcast

13.  Slavka said:

април 29, 2012 в 22:51

…pyrvite mi symneniq trygnaha ot izraza “…da piqt na korem…” , 4e to bylgarinyte naqjdane i naspivane ima, ama napivane – ne! Tova go e pisal nqkoi, na koito ne mu e stignala birata (ili rakiqta), spored men…

i

14.  Анонимен said:

април 30, 2012 в 5:10

Kakvi sa kriteriite za bylgari? Triabva li da sme takiva za da se gordeem 4e sme Bylgari? Imame li si dyrzava? Imame si. + tova v Evropai

Дай оценка

15.  tutankhamon661 said:

май 1, 2012 в 1:24

Знаех си, знаех си! Не може да сме обикновени като другите.
Всеки българин още от раждането си е специален.
Най-умни, най-добри, най-работливи. За секса да не говорим, че се сещам за Супермен
Абе, светът не ни разбира! идиотско, нали?

И по мастийски антибългарско!!!/плевен онлайн портал

Д-р инж. Никола Тодоров


 

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:356 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).