The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Стратегии за световно управление » ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНАТА: Какъв 1 май, какъв Ден на труда и то Международен?

Светът - теми, политика, личности » Стратегии за световно управление

ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНАТА: Какъв 1 май, какъв Ден на труда и то Международен? Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Стратегии за световно управление
Дата на публикуване: 28 Април 2012
Публикацията е прочетена: 6711 пъти

Вече 126 години по света не спира един и същ рефрен, юдео-масонския рефрен за Първи май и Международния ден на Труда...
На 1 Май Адам Вайсхаупт (1 май 1776 г.) просто е поставил началото на тайните ложи на илюминатите!
И Те го празнуваха, празнуват това и днес!От Уикипедия, свободната енциклопедия, четем:

«... Историята на празника се свързва с международното социалистическо движение през 19 век и работническите протести за зачитане на елементарните социални права. Началото се поставя на 1 май 1886 година в САЩ, когато профсъюзите провеждат неофициална национална стачка, в която вземат участие над 300 000 работници от цялата страна с искане за въвеждане на официален 8-часов работен ден. След тридневни протести в Чикаго полицията и частните охранители разпръсват протестиращите, раняват около 200 души и убиват поне четирима. На 4 май по време на последвалия протест срещу полицейското насилие сред полицията е хвърлена бомба, при която загива един полицай и шестима са ранени. Набързо са осъдени и екзекутирани седем анархисти, впоследствие оправдани като невинни.
През 1889 учредителният конгрес на Втория интернационал, проведен в Париж, призовава за международни демонстрации в знак на солидарност към протестите в Чикаго. През 1904 година Международната конференция на социалистите в Амстердам призовава "всички социалдемократически партии и профсъюзи от всички страни да демонстрират енергично на Първи май за официалното признаване на 8-часовия работен ден, за световен мир." Тъй като най-ефективният начин за демонстрации е стачката, конгресът решава, че е "задължително за всички пролетарски организации от всички страни да спрат да работят на 1 май, навсякъде, където е възможно без негативни последици за работниците."
...
В социалистическите и комунистическите страни на честването на Първи май се отдава голямо значение, в съгласие с идеологията и демагогското твърдение, че тези страни се управляват от работническата класа.»

1886 година -1 май, САЩ, Чикаго, 1889 - Втори интернационал, 1904 - Международна конференция на социалистите в Амстердам, работническата класа, социализъм, комунизъм...!!! И прочее...

И прочее, та до днес!

Като че ли тогава не е имало Европа. И днес я има, но вече с 1 май - Европейски ден на труда:

«Европа ви очаква. Това е посланието за студенти, млади специалисти, изследователи и професори в Università Politecnica delle Marche in Ancona, Италия, когато EURES, заедно с университета, Centro Alti Studi Europei и представителството на Комисията в Италия организираха Европейски ден на труда в областта...»

126 години вече не спира един и същ рефрен по света – юдео-масонския рефрен...

Пак от Уикипедия, свободната енциклопедия, четем:

«Илюминати (от латински: illuminati — просветлени, озарени) е общото наименование на няколко тайни групи, съвременни или исторически, реално съществували или измислени, разкрити или предполагаеми. Основано от Адам Вайсхаупт на 1 май 1776 г. . Под илюминати обикновено се разбират баварските илюминати, най-голямото и най-могъщото от всички тайни общества в света. Целта им е да установят контрол над хората, световните ресурси и да променят из основи съществуващия ред.
... С баварските илюминати и останалите тайни общества се свързват многобройни теории на конспирациите. Най-често като техни цели се сочат желание за световно господство и/или пълен контрол над човешките, научните и финансовите ресурси. През 1797 г. свещеникът Огюстин де Барюел публикува в Хамбург своя роман с продължение "Спомени, които да послужат за историята на якобинството", описващ глобален заговор с участието на многобройни тайни групи, координирани от илюминатите, в резултат на което е проведена Френската революция. Според де Барюел следващата им цел е унищожаването на християнството, държавата и обществото като такива. Сред участници той споменава розенкройцерите, тамплиерите и якобинците. Де Барюел характеризира Вайсхаупт като "отвратителна приумица на природата" и го смята за главния виновник за действията на тайните общества. По същото време, независимо от него, Джон Робисън, шотландски професор и бивш масон, започва да публикува книгата си "Доказателства за тайния заговор срещу всички религии и правителства на Европа". Той прочита книгата на де Барюел, и започва да го цитира в своя трактат. Робисън цели да докаже съществуването на заговор, който има за цел да заменени всички религии с хуманизма и да създаде единно световно правителство.


Обратната страна (гръб) на държавния печат на САЩ

Привържениците на теорията на конспираците обръщат внимание и на влиянието на илюминатите върху революцията през 1917 г. в Русия. Много изследователи на масонството разглеждат баварските илюминати, които се стремят към разрушаване на нациите и дестабилизация на държавата, като вдъхновители не само на анархизма на Бакунин, но и на самия марксизъм. Отбелязват също и съвпадението на празника 1 май с датата на основаване на Ордена. Лансира се и версията, че много от бащите на нацията на САЩ, са не само масони, но и илюминати. На обратната страна (реверса) на държавния печат на САЩ е изобразена недостроена пирамида с Всевиждащото око, символът на илюминатите, над нея. Около пирамидата има надписи "Начинанието е успешно" и "Нов ред на епохите". Аналогично изображение има и върху еднодоларовата банкнота. »
Така че каква 1886 година, какъв 1 май, какъв САЩ, какво Чикаго, какъв Втори интернационал - 1889, каква Международна конференция на социалистите в Амстердам - 1904, каква работническата класа, какъв социализъм, какъв комунизъм...!!!

На 1 Май Адам Вайсхаупт (1 май 1776 г.) просто е поставил началото на тайните ложи на илюминатите!

И Те го празнуваха, празнуват това и днес!


А Човечеството просто, макар и бавно, разбира това все по-ясно вече.
Благодарение на световната мрежа, разкриваща все повече и повече тайни документи, непознати от векове досега./плевен онлайн портал

Д-р инж. Никола Тодоров

допълнение 1:
   ОТНОСНО АДАМ ВАЙСХАУПТ, ИЛЮМИНАТИТЕ, БАВАРСКИТЕ ИЛЮМИНАТИ И ИЗТОЧНИКА НА ТЯХНАТА ИДЕОЛОГИЯ
Ако стане дума за нещо, където е разкрита идеологията на илюминатите на Вайсхаупт, нужно е да се разгледа един документ станал известен под заглавието “Новият Завет на Сатана”, който се пази от Баварските илюминати като съвършено секретен. В настоящата книга този документ е цитиран доколкото съществуват съмнения за достоверността на “Протоколите на Ционските мъдреци”.
За много от читателите вероятно ще бъде по-лесно да разберат Плана и принципите на произтичащите от него събития, ако думата “евреи” не се използва. За широката общественост този документ става достъпен едва през 1875 г., когато куриер на Баварските илюминати бива убит от мълния по пътя от Франкфурт за Париж. И от тогава, тази част от информацията за Заговора във всемирен мащаб става достъпна.

И така нека хвърлим поглед към онова, което предлага “Новият Завет на Сатаната”:

 1. - Първата тайна в хода на управлението на хората, това е овладяване на общественото мнение, при което е необходимо да се посяват раздори, съмнения, както и да се насаждат противоречия между хората едни към други по повод техните възгледи, и така докато не загубят окончателно ориентация за външното вмешателство, докато самите те не се объркат и не решат, че най-добре е когато по политически въпроси въобще нямат собствено мнение. Необходимо е да се възбужда народно недоволство, да се разпространява бездуховна, “нечиста”, “жълта” и въобще противна литература. А след всичко това по-нататък, задача на пресата е да доказва неспособността на не-илюминатите (всички, които не са илюминати) в управлението на държавния и религиозен живот.
 2. - Втората тайна се състои в това, че начело се изкарват слабостите на хората, всички техни глупави привички, предизвикващи достойно съжаление, всички грешки – дотогава докато хората не престанат да се разбират един с друг.
  Преди всичко е нужно да се борите със силата на отделната личност, защото няма нищо по-опасно от нея. Ако тази силна личност притежава творческа духовна енергия, тя би била в състояние да достигне до милиони хора.
 3. - Посредством завистта, ненавистта, раздорите и войната, чрез лишения, глад и разпространение на зараза /напр. СПИН/ всички народи трябва да бъдат доведени до ситуацията, когато те не ще могат да видят никакъв изход, освен този който им се предлага - да се предадат в пълно подчинение на илюминатите.
 4. - Ако някоя държава е разяждана от вероятност за революция или вследствие на гражданска война е изправена пред опасността от нападение от външен враг, то това се явява като благоприятен ход за събитията и всичко това работи в наша (на илюминатите) полза.
 5. - Нужно е да се приучат хората към използването на квитанции като действителни монети, да се задоволяват с външната страна в гонитба на удоволствия и непрекъснато търсене на нещо ново, оплитайки се накрая в паяжината му и така да следват илюминатите – всичко това може да бъде постигнато чрез добро възнаграждение на масата срещу нейното подчинение, само по този начин може да се привлече нейното внимание.
 6. - Нужно е да се приучат хората към използването на квитанции като действителни монети, да се задоволяват с външната страна в гонитба на удоволствия и непрекъснато търсене на нещо ново, оплитайки се накрая в паяжината му и така да следват илюминатите – всичко това може да бъде постигнато чрез добро възнаграждение на масата срещу нейното подчинение, само по този начин може да се привлече нейното внимание.
 7. - Посредством развращаване на обществото, хората ще бъдат лишени от всякаква вяра в Бога.
 8. - Чрез последователна обработка на словото, устно и писмено, а също така и чрез специално разработени форми за измама, хората ще бъдат накарани да се подчиняват на волята на илюминатите.
 9. - Способността да се мисли самостоятелно, трябва да бъде ликвидирана чрез внедряване преподаване на готови възгледи. Духовните сили на хората трябва да бъдат подкопани чрез използване на куха демагогия. Свободните мисли, издигани от партиите трябва да бъдат обезсилени и “провлачени” от ораторите на илюминатите, докато у хората се създаде умора от слушането им. И така да се изработи сред народа отвращение към ораторите с подобна ориентация. В замяна на това, държавно възприетото учение на илюминатите трябва да се поднася на гражданите в лека форма, така че да могат да го възприемат спокойно.
 10. - Масите трябва да останат слепи, неразумни, лишени от собствено мнение, за да не бъдат в състояние да дискутират на тема държавното устройство. Трябва да ги управлява справедлива, но неуморима сила, на принципа на безусловното подчинение.
 11. - Световното господство може да се постигне само по заобиколни пътища чрез целенасочено подриване действителните свободи – законодателство, организация и ред на изборите, преса, свобода на личността, а преди всичко система на възпитание и образование на народа – както и при строго съблюдаване тайната за всички мероприятия.
 12. - Чрез целенасочено разбиване на държавното устройство, съответното правителство трябва да бъде принудено да се мъчи до тогава, докато само не осъзнае готовността си да предаде цялата си власт на илюминатите, в името на запазването на мира.
 13. - В Европа е нужно тепърва да се възбужда неразбирателство между хората и народа, расова и религиозна ненавист, за да се появят непреодолими раздори, които ни една християнска държава не ще може да превъзмогне, нито да намери поддръжка от съседните, защото по начало всички страни ще се боят, а в същото време всички съюзи против илюминатите ще се окажат безсмислени.
 14. - В другите части на света трябва да се сеят раздори, безпорядък, враждебност, за да се приучат държавите към страх, както и да се стъпче всяка една възможност за оказване на съпротивление.
 15. - По метода и пътя за делегиране права на президента - да обявява военно положение чрез цялата военна мощ, дадена му в ръцете, всичко това всъщност се оказва в ръцете на илюминатите.
 16. - Т. нар. “непросветени държавници” следва да се отстраняват от власт чрез дворцови преврати и операции на агентурата, не позволяващи им повече да се занимават с държавни дела.
 17. - Чрез създаване на продажност сред висшите държавни длъжности, правителствата трябва да бъдат поставяни в кредиторска задлъжнялост пред самите илюминати, след предоставянето им на поредица от заеми, което съществено да увеличи държавния дълг.
 18. - Посредством специално режисирани икономически кризи в хода на които достъпните парични средства биват изземани от оборота и по този начин се предизвиква срив в паричното стопанство на съответната държава. Но това не се отнася за илюминатите (тъй като те са предупредени и са взели мерки).
  - Силата на парите трябва да стане единствена сила, движеща търговията и производството, за да може посредством парите, бизнесмените да получават политическа власт. Редом с илюминатите в категорията на привилегированите би трябвало да попаднат и зависещите от Илюминатския елит милионери. А полицията и армията трябва да останат вън от кръга на имащите.
 19. - Чрез въвеждане на всеобщ равен избирателен глас трябва да бъде установено господство на болшинството, което не дели хората помежду им. Чрез приучване уж на самостоятелност, се води до унищожаване на семейството и неговата възпитателна сила. Чрез образованието основано на фалшиви данни и лъжеучение, младежта трябва да бъде обезверена, отначало изведена на страна и после развратена.
 20. - Във връзка с вече съществуващите, както и сега основани Нови ложи на Свободните зидари (масони и ротарианци), продължава делото по максималното посяване и разсейване на тези организации, докато се достигне до желаната цел. Всъщност никой не ги знае тези цели и още по-малко пък глупците из редовете на не-илюминатите, които ще се стремят към членство в откритите ложи на свободните зидари и само за това очите им ще бъдат успешно посипани с пясък.

  • Чрез всички тези мероприятия народите трябва да бъдат настройвани към съответното мислене, че след време да се доверят и поканят илюминатите в ролята им на Световно правителство. Новото Световно правителство трябва да се представя от ръководители, които са от типа на благотворители или доброволци (виж служителите на ООН, бел. от авт.).
  • Ако някоя отделна държава възразява против това Световно правителство, тогава нейните съседи ще започнат война с нея. Създаването на такова правителство от този аспект изисква организация на световни войни. (Коралф, “Майтрея – Мировият Учител на бъдещето”, изд. Конни-Ферлаг, 1991).

допълнение 2:
Евреите тенденциозно от векове омаловажават денят на пророк Еремия – Първи май не случайно. Идеята на Адам Вайсхаупт им е била "манна небесна". Пророк Еремия, живял около 600 години пр. Хр. бил страстен изобличител на на юдейските "пророци" на своите съвременници и дълбок прорицател за идващите събития през вековете. Неговата „Книга на пророк Еремия” е включена в Стария завет. Той предсказвал, че вавилонският цар Навуходоносор ще завладее и съсипе Йеросалим, а народът му ще бъде пръснат по света, за да изстрада в робство свойте грехове. Преселил се в Египет, предсказвал идващата гибел и завладяването на Египет. Бил убит с камъни.
В бита на българите срещу празника на свети пророк Еремия става гоненето на змии и гущери. Съществува поверие, че змия влезе ли в къщата, някой ще умре. Деца и възрастни жени бият по тенекия с желязна пръчка и нареждат
:
Бягайте, змии и гущери,
утре е Еремия,
ще ви връзва с ремъци,
ще ви стяга с конопци.
или
Еремия по поле,
а вси змии у море...
На много места в страната ни, рано преди изгрев слънце на Еремия, бездетни и болни жени излизали на полето и се търкаляли голи по тревата. Момите също се търкаляли, като пеят и наричат за омъжване. Също преди изгрев в полето отивали стари и млади и оставяли по храсталаците червени конци или парцалчета от дрехите си за здраве и сбъдване на желанията им. Събирали цветя и билки, потапяли ги във вода да престоят една нощ и после с нея миели косите си, за да не ги боли главата или против косопад. Също правели „майосана ракия”, като в бутилка ракия поставяли листа от различни билки и след това пиели
.

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:507 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).