The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Уеб таланти, бТВ и един псевдополитик с говорни дефекти и умствен лимит

България » Сатанисти и предатели на България

Уеб таланти, бТВ и един псевдополитик с говорни дефекти и умствен лимит Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 19 Април 2012
Публикацията е прочетена: 5549 пъти


Да наместиш гном!

Image Фъфлещия гном-безродник, когото от години го пъхат навсякъде в клоаката на антибългаризма
Проф. Крум Балтаджиев в статията си "Фалшификации и манипулации на българската история" пише следното за Любен Дилов-син:

«Наскоро във в."Дейли телеграф" една журналистка - Зенга Лонгмор написа следното - "Българите са етническа смес от славяни, турци и гърци. Думата "болгар" значи смесица и може би за това те са по-толерантни към външни хора. На тази провокация българската общественост реагира остро и бяха отправени искания за екстрадирането на Зенга Лонгмор* от страната и обявяването й за "персона нон грата" в България, както и британския вестник "Дейли телеграф" да бъде осъден за обида на нацията! Подобна клеветническа кампания беше подета и от един псевдополитик с говорни дефекти и умствен лимит - Любен Дилов-син, който в едно интервю за сп. "Мобиклуб" заяви следната "гениална" мисъл - "...Ние не сме нация. Нация има тогава, когато има съвкупност от различни народи, които се изживяват като нация. Ние сме народ, който е съвкупност от представители на различни нации - турци, арменци, евреи, българи, гърци. Безспорно това в голяма степен се дължи на несвободата - т.е. на неизвоюваната от само себе си свобода..." Като отбележим в какъв порядък Любен Дилов изброява "състава" на българския народ по значимост (с българите на четвърто място след турците, арменците и евреите), можем спокойно да заключим какъв еничарин е станал въпросният субект и да го попитаме дали въобще е българин и на чий господ се кланя!...»

Представяте ли си, ако в САЩ се появи идиот като Дилов-син, характеризиращ американската нация по подобен начин...какво би се случило?

А какво се случва в територията, наречена България?

Предаването „България търси талант” по бТВ е подновено от 2012 г. Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят, освен България. Първото издание в Англия е през 2007 година. Най-известният победител в предаването е 50-годишната Сюзан Бойл, чийто първи албум е продаден в повече от 2 милиона екземпляра и бързо се изкачва начело на класациите на Острова. Продуцент на „България търси талант” е бТВ, а изпълнителен продуцент – „Глобал филмс”.
Изявата на талантите по БТВ е пред жури в състав Хилда Казасян, Магърдич Халваджиян (заменен напоследъс с Краси Радков) и естествено пред субекта с говорни дефекти и умствен лимит, фъфлещия безродник - Любен Дилов-син.

Ето това се случва – един еничарин, който "дали въобще е българин и на чий господ се кланя", да журира талантите!
Защото ... "сме народ, който е съвкупност от представители на различни нации - турци, арменци, евреи, българи, гърци".
nbsp: Учудващо! Пропуснал е циганите...

Да беше поне като дъщерята на маестро Вили Казасян, която през смях сподели, че винаги е намирала за крайно неестетично жени диригентки и жени диджейки, но това нямало значение сега. И да покаже наред с оценките си и хубавите си зъби. Но политическият аутсайдер-гном дразни тотално с фъфлещите псевдохуморни оценки, а вече накичен и с папионка.


 

/Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:388 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).