The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Как евреите от векове, а САЩ от 1990 убиват България

България » Сатанисти и предатели на България

Как евреите от векове, а САЩ от 1990 убиват България Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 09 Април 2012
Публикацията е прочетена: 4006 пъти

   Автор: kolevm38КАК ЕВРЕИТЕ ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРИЯ

 • Като говоря за евреите имам в предвид онази високопоставена, олигархична прослойка от еврейския народ, еврейската мафия, която управлява най-мощните финансови институции по света способни да създават финансови катаклизми, предизвикват финансови кризи в световен мащаб. Дори съм склонен да вярвам, че и настоящата финансова криза е тяхно деяние.
 • Първо малко факти за този "праведен" народ и какво евреите направиха на България ?
 • "Талмудът" учи евреите, че всички останали друговерци и особено християните са "ГОИ", т. е. Говеда за клане, а не хора.
 • С други думи десетте божи заповеди не важат спрямо "ГОИТЕ" и те могат да бъдат подлагани на всякакви мъчения, робска експлоатация и безмилостно изтребление.
 • Ето ви някои цитати от "Талмуд":
     1. Не общувайте с не евреи, те проливат кръв !
     2. Християните са мръсни защото не са от Синайската планина.
     3. Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
     4. Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
     5. Позволено е да измамиш християнин.
     6. Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
 • Нека видим какво стори на България този "богоизбран народ" !
 1. Евреите от фамилия Ашкенази заличиха стара Велика България и подложиха на геноцид останалите там българи в перода 7 – 9 век. Гръцки и френски литературни източници свидетелствуват, че цар Иван Александър е бил женен за еврейката Сара – дъщеря на един венециански банкер – евреин и че този брак е бил устроен от евреите с единствената цел да отслаби християнската вяра в България, населението, на която е било напълно предано.
 2. Сара е била таен агент на СИНЕДРИОНА и постепенно подготвяла България за турското робство.
 3. Цар Иван Александър бил безсилен да предприеме каквото и да било против жена си, понеже зад гърба и стояла злата и могъща сила – Синедриона.
 4. Станало е нужда дори той да се примери с разделянето на държавата си на три области, което безспорно го е унищожавало, но което е било дело на тъмните сили, решили да разложат държавата.
 5. Тогава венецианските банкери – евреи упражнили политически и финансов натиск върху отоманската империя и за да не допуснат България да се развива по-нататък снабдили Турция с материали и средства да води война за да разори православната държава. Османската империя се възползвала и започнала експанзията си срещу България. От 1349 г. Започнали набезите на Турция срещу християнската държава, които продължили десетки години. Дошло ред и на столицата Велико Търново. Защитниците на Търновград се били храбро и турците не можели да го превземат с месеци наред. Това не се харесало на евреите – членове на Синедриона, които по това време били в Бургас. Дали заповед да се организира предателство възможно най-бързо. Намерили един, когото снабдили с всички нужни за тази цел средства, включително и копие от султанска заповед за отстъпление. Това бил евреинът ЛАЗАР КОЕН . Той подлъгал защитниците на Търново, че турската войска е обхваната от епидемия и е в ръцете на настъпващата армия на Ивам Шишман. За доказателство показал копието от заповедта за отстъпление с което го снабдили от синедриона. Лъжливата новина създала в града радостно оживление. Предателя откраднал и ключовете на градската порта, предал ги на помощника си евреин – Хасок, който пък ги предал на турците. Вечерта Коен завел турците до стените на Търновград и те нахлули вътре, като подложили града на грабеж, насилие и го опожарили.
 6. От Венеция бил командирован най-жестокия садист евреина Челеби Нафталион със щаба му състоящ се от трима евреи ; Рахамин Асеов, Хаим Иерохам и Давид Леви. Пристигайки във Велико Търново Нафталион заповядъл незабавно да отведат изтъкнатите търновци, начело с Патриарх Евтимий и да ги заведат в монастира „ Света Троица „. Когато заповедта му била изпълнена евреина Нафталион отива в монастира и лично ръководи избиването им.
 7. Всички българи християни заклани пред иконата на Спасителя. На всеки доведен на ешафоти Нафталион, повтарял подигравателно една и съща фраза ; „ Помоли своя бог , може би той ще те спаси. „ Така България пада под турско робство, бладодарение на еврейското предателство от членове на еврейските фамилии „ Коен „, „ Леви „ и „ Ашкенази „,които и сега имат потомство в България.
 8. Евреите тогава не можели да търпят такава могъща славянска държава граничеща с четири морета и с хитрост, предоставена на турския завоевател я унищожават.
 9. Сюлейман паша, отговорник за старозагорското, баташкото, както и много други кланета той също е ислямизиран евреин. Истинското му име е Соломон Леви Явиш.
 10. Априлското възстание бива жестоко потушено с масови кланета, опожаряване на села и насилие сред млади и стари. Но един човек оправда всички тези зверства и масови убийства извършени от турците.
 11. Евреинът – Бенджамин Дизраели – министър председател на Англия по това време.
 12. В края на освободителната война /1877 – 1878 / г. Българските опълченци и руските богатири настъпваст устремно към Цариград и Турция е пред тотален погром, но Дизраели изпраща английстата военна флота в „Дарданелите, за да спре настъплението и превземането на Цариград. По негово искане след освобождението беше свикан Берлинският конгрес, който откъсна от България големи територии и много българи останаха извън пределите на страната ни. Той е главен виновник Санстефанска България да бъде разкъсана и разделена на две.
 • Известни евреи продължават да съсипват България.
 • Карл Маркс и Фридрих Енгелс са също евреи. Те създадоха теорията на комунизма, който през 1944/ 1945 г. погуби 300000 българи интелектуалци.
 • Дори след като рухна комунистическия режим, евреи продължиха да съсипват България. Опитаха се да ни разорят и унищожат, като създадоха плана Ран – ЪТ за мирния преход от социализма към капитализъм с пазарна икономика, но се провалиха заради силния български дух. Въпреки това последиците от демокрацията се усещат все повече.
 • През 1990 г. Българските икономисти в лицето на Андрей Луканов, Иван Костов, Венцеслав Димитров и още 27 икономисти от България предлагат на националната търговска палата на САЩ да изработят този план. В самото начало нашите депутати са знаели всичко, което ще последва от нея.Представители на търговската палата в САЩ са евреите Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят проекта за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм. И до сега всички правителства работят по тази програма. На нея няма да се спирам, защото от предходните постинги има специален постинг- "Как САЩ разруши България", в който се разглежда този проект. Той е приет от Великото народно събрание с ръкопляскания, но неговата секретна част не е четена пред депутатите, а тя описва каква е цената на този преход. Затова в предходния постинг бях предложил комисията по досиетата да разсекрети тази част от програмата, за да разбере целият български народ какво са им приготвили господата евреи в този план. Все още нито едно правителство не е посегнало на тази част от плана да я разсекрети за да видите какви ужасии предвиждат за малка България. През 2000 година Георги Тамбуев-шеф на комисията по досиетата по това време помества малка част от този секретен материал в статия във в. Труд, но мисля, че правителството трябва да разсекрети секретната част на този проект и да я помести в някой ежедневник и интернет. Правителството на Бойко Борисов едва ли ще посегне на това. Та и той работи по този план за ликвидация на българската нация. Това е геноцид срещу собствения си народ упражняван от всички правителства от 1990 г. насам. Народа трябва да знае какво му готвят неговите управляващи. Повече за този план Ран – ЪТ има в един от последните постинги, и който се интерисува може да го прочете.
 • Господа управляващи спрете този геноцид, погледнете се на кого слугувате, нито вашите господари от САЩ , на които слугувате повече от тези на ЕС, нито Англия, Германия или Франция ще спрат Турция да ни подсигури нови 1000 години турско робство. Но да продължим с евреите. Видяхме каква работа свърши и Соломон Паси. Искам да се спра и на още един евреин смъкнал милиони по целият свят включително и в България. Това е унгарският евреин и американски милиардер Джордж Сорос. Той идва в България веднага след 1989г. И създава фондация "Отворено общество". Такива фондации е създал на всякъде по света. Идвайки в България той предлага на управляващите да открие фондация "Отворено общество", която да се занимава с разнородна дейност, да не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание някой се изказва, че това не е редно и Жан Виденов отсича "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната". Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва. Това е първият човек отказал на Сорос да го приеме, докато навсякъде му постилат червен килим при приемите. Сорос решава да му отмъсти като помогне да бъде свален от власт. Той раздава 6-7 милиона лева на футболни агитки, наркомани и др. с помоща на Дарик радио се организира митинга пред народното събрание. Стълкновенията довеждат до падането от власт на правителството на Жан Виденов. Сорос също е проводник на плана "Ран-ЪТ".
 • Стигаме до други евреи. Това е фирмата "Шеврон", която иска да прави проучване и добив на шистов газ в България.
 • Българският народ е против проучването и добива на шистов газ в България. Настоящото правителство всячески се стреми да наложи проучването и добива на шистов газ и да не се вслуша в интересите на народа.
 • Исканията на народа са :
 1. Пълен мораториум върху технологията-хидрофраминг.
 2. Прекратяване на договорите за проучване и добив с когото и да е .
 3. Законова забрана на технологията на територията на България.
 • Ето тук пак опираме до евреи. Самото име на фирмата "Шеврон" е еврейско. Отново евреи мислят да унищожат флората и фауната на България, да замърсят почвата и подпочвените води на България
 • На 16 юни 2011 г. Министерският съвет даде разрешение за проучване на добив на нефт и газ в Нови Пазар на американската компания "Шеврон". В българския закон не фигурира думата "Шистов газ". Шистовият газ е природен газ, но технологията на неговото добиване "Хидравличен удар" е пагубна за природата и здравето на хората и при проучването и при добива на шистовия газ трябва да се направи предварителна оценка за въздействието върху околната среда и върху хората. Единствената цел на "Шеврон" е да замърси безвъзвратно водите и почвите на България. Това е част от плана "Ран-ЪТ" за унищожението на България.
 • Реномето на компанията "Шеврон" е изключително лошо. Те замърсиха безвъзвратно водите и почвите на амазонската част на Еквадор. "Шеврон" трябва да плаща 8 милиарда долара за нанесени екологични щети на Еквадор. Бразилското правителство глоби 28 милиона долара "Шеврон" заради петролен разлив край бреговете на Рио де Жанейро.
 • Правителството ще подпише договор против интересите на БЪЛГАРИЯ. Използват се над 600 химикала, много от тях са токсични и канцерогенни, за които фирмата не дава конкретна информация за техния състав. В страните: Франция, Англия, Германия, Швейцария, Канада, ЮАР, Австралия, САЩ и др. добивът на шистов газ е забранен със закон. Нима нашето правителство е по-умно от правителствата на изброените страни. Хилари Клинтън, Джеймс Уорлик са лобисти на "Шеврон" и съучастници в унищожението на България.
 • Наглостта на Бойко Борисов спрямо протестиращите граждани срещу шистовия газ в Добрич, като каза : "Продължавайте така и на края мога да подпиша на инат договора". Абсолютно недопостимо изказване на премиера. Наглостта и лъжите на Трайчо Трайков – бивш министър на енергетиката, също лобист на "Шеврон" той нагло каза, че би запалил свещ да се намери шистов газ в неговия край. Тази свещ ще я запалят хилядите българи, ако това, което са намислили Бойко Борисов и компания се превърне в реалност. Проучването и добива са опасни, а Вие г-н Трайков лъжете от телевизия БТВ целият български народ и Вие с право си заминахте от министерството, но трябва още много да го последват.
 • Екоминистърът Нона Караджова също лъже за шистовия газ. Тя също е лобист на фирмата. Не се знае колко милиона са насипали на Бойко Борисов и осталите за да превърнат Добруджа от житница на България в пустиня. Борисов нарежда миналата година на Трайков и Караджова да изготвят доклад. Къде по света е имало проблеми с проучването и добива на шистов газ. Доклада трябваше да е готов на 28.09.2011 г. но и до сега не е направен, защото вредите са много повече от ползите. Цял институт на БАН по биоразнообразие се обяви против проучването и добива на шистов газ.
 • Не мога да разбера това правителство и герберите. Много сме щели да спечелим от този газ, но какво много, много повече болни от рак и белодробни заболявания.
 • Тези евреи се месят на всякъде по света и мисля, че и за тази среща те са виновни и за нея.
 • Господа управляващи вие да не сте евреи или разчитате на милионите, които ще ви дадат за да заличите от картата на света майка БЪЛГАРИЯ.
 • Все още не мога да си обясня начина на мислене и действие на евреите. Всички сегашни евреи добре знаят как българските управници от преди 9 септември 1944 г. спасиха българските евреи от газовите камери на смъртта в Освиенцим, Дахау и др., а те продължават да закопават България и след 1990 г. Това го няма никъде по света и започнах да си мисля Хитлер дали не е виждал в тях потенциални врагове и хора, които желаят да управляват света. Евреите са тези, които се готвят да разпалят и трета световна война подпомагани от световни еврейски компании. И в САЩ управляват евреи. Династията Рокфелер е еврейска. Не мога да се начудя и на САЩ, които искат война с Иран,за да не и позволи да поизведе атомна бомба, а за един Израел, който е толкова малък, той може да има атомна бомба. Как ги решавате господа тези неща, кой да има и кой да няма атомна бомба. Който е с вас може и трябва да има атомна бомба, който не е с вас на него не се полага. Еврейската мафия е една от богатите.Тя е разпростряла пипалата си в основния сектор на икономиката, финансовия сектор и не само там.
 • И помнете господа евреи, че вие не сте богопомазани за каквито се мислите, защото не е далеч времето, когато ще се роди някой по зъл и от Хитлер и тогава и на вас няма да има кой да помогне защото Бог забавя но не забравя и тогава и вие да се молите на вашия бог да ви помогне. Едва ли ще успее.
 • Не предизвиквайте трета световна война, защото сами ще се удавите в собствената си кръв.
 • Господа управляващи, колкото повече стоите, толкова сте по вредни за България. Не виждате ли, че вие подготвяте почвата България да бъде присъединена към Турция. Как може на такива продажници като вас да ви гласуват доверие да управлявате България.
 • На България не ни трябва нито ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и всички останали защото както казва Алеко Константинов - "всичките са маскари".
 • Българи, дайте да издигнем млади хора да управляват, необременени с далечното и по-близкото минало, но да са истински патриоти да милеят за България, а Бойко Борисов и компания да отиват да си садят картофите защото сега му е времето.
 • Бойко Бописов все ни плаши с Гърция.
 • Г-н Борисов на Гърция дадоха безвъзмездно стотици милиарди ЕВРО и знаете ли сега за Великден на всеки безработен дадоха по 300 ЕВРО, на пенсионерите горница по една пенсия и на работници и служители по една заплата допълнително Така ще бъде и за коледа уверен съм в това, а вие, които много ви хвалят, че България е много добре. Да, според плана "Ран-ЪТ", много сме добре, защото ни доведохте до ръба на биологичното съществуване. Акцизи, цени и други гледате да ги изравните с тези на ЕС, но първо трябва да изравните заплатите с техните и всичко останало ще си дойде на мястото. Вие мислите как вие да се облагодетелствате, а народа да умира.
 • Май е време "Арсенал" в Казанлък да започва да раздава автомати "Калашников" на народа, защото няма кой да ни освободи, ако не се вземем в свои ръце.
 • СЪБОДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ
 • БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ


КАК САЩ РАЗРУШИ БЪЛГАРИЯ
 • Преди 20 години България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия.
 • Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него :
 • Проект „Ран – Ът“: - 1990 г.
 • Това е практическия план, по който се провежда разоряването на България от всички правителства от 1990 г. до днес . Без да е запознат с този фундаментален документ българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 1989 г. от националната търговска палата на САЩ в тайна от целият български народ.
 • Още през Март – Август 1990 г. с този документ се предопределиха всички бъдещи процеси в икономическия и обществен живот у нас. От самото начало новите управляващи са знаели всичко, което ще последва у нас. Това е най-стриктно спазвания документ у нас от 1990 г. до днес.
 • След избухването на демокрацията, правителството на Андрей Луканов кани екип от 22 специалисти от фондацията на националната камара на САЩ с Ричард Ран – Роналд – Ът, за да разработят „Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм“. Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. Това е практическата програма по която се изменя обществения строй в България. В нея са залегнали стопанското, културното и духовното съсипване на страната. Интересно е да се знае, че докладът по "Проекта – Ран-Ът" е приет от Народното събрание с ръкопляскания, а по един екземпляр от него е получил всеки депутат. В него има и специална -поверителна част за, която малцина знаят. Това е разделът за цената на прехода.
 • Вестник „Труд“ от 9 Декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата "Ран – Ът" в съгласие с което започва българският мирен преход към гробищата.
 • Георги Тамбуев:  "...чета я и косите ми настръхват. Все едно чета „Откровението на Йоан“ или „Предсказанието на Нострадамус „ за Апокалипсиса...".
 • Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. Най-уязвимата част от населението – децата и възрасните ще получават телесни хипотрофични увреждания от системно недохранване. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите. Покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигне нивото нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработицата. Предвижда се нивото и да стигне до един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести. Всички тези „благини“ могат да породят силни обществени сътресения. За това трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета – това предлага поверителната част от плана "Ран – Ът."
 • Да работиш за осъществяването на този план значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъсне кола нямаше да ме разтърси така, като ужасяващата картина на прехода .
 • Американските специалисти и българските експерти ми казват в очите какво ни чака, намаляване на българите до 5 милиона. На 117 страница на поверителната част на програмата се казва, че българската икономика и условията на пазарен принцип е предназначена да изхранва 5 милиона души. От тогава, началото на 90-те години се прогнозира появата на цигари - менте, алкохол – менте, хора, които ще ровят в кофите за боклук. Къде изгубват 3-те милиона българи според плана ? Гоним ли ги ? Това аз не можах да разбера.Най-вероятно е предвидено разселване по света и измиране, стопяване на нацията Какво се случва в момента със собствеността на тия три милиона, в чий ръце отива. Собствеността на хората отива в други ръце. Какво следва от загубването на собствеността ? Следва ново робство. В тъй наречения бял свят, обикновените хора работят, за да изплащат ! Цял живот се работи за заемите, А у нас все още твърде много хора имат собственост, апартаменти, вили и това ги прави относително независими.“ През този период не може да се мисли за запазване на досегашното жизнено равнище – пише в явната част на доклада, то жизненото ще спада, каквито и мерки да се вземат „..
 • Последователно бяха ликвидирани селското стопанство, промишлеността, транспорта / речен , морски и въздушен /, военно-промишления комплекс, телекомуникациите и атомната енергетика. От 1990 до сега жертвите на плана "Ран – Ът" се изчисляват на повече от един милион души. Тези хора или са умрели или са се изселили от държавата български граждани.
 • Резултатите се наричат : Винетки, здравни осигуровки въвеждането на различни и нови данъци и такси, не прекъснато покачване на цените на най-важните консумативи, ток вода, отопление.
 • Излиза, че за българския управленчески елит му се плаща за прилагането на една геноцидна схема за изтребление на населението на държавата по икономически път.
 • Някои от 29 членски български екип взел участие в подготвянето на плана „Ран – Ът“ вече получи своята награда. Те се превърнаха във водещи фигури в обществения живот.
 • През 2003 год. Симеон Сакскобурготски имаше среща с Ричард Ран – единият от двамата бащи на програмата./ Същата година беше премахнато взаимно-спомагателното здравноосигуряване, при , което работещият съпруг осигурява безработната жена и в резултат на това днес около 1200000 български граждани са с прекъснати здравни права.
 • Предвижда се на мястото на изтребените български пенсионери да дойдат възрастните хора от ЕС за сега, а може би и от САЩ. В страните от ЕС възрастните са определени като консумиращо не продуктивно население : Те ще бъдат заети от азиатски или други емигранти- ниско платена работна ръка, която цена ще вливат с труда си огромни пари в икономиката на ЕС и САЩ. Какво ще се случи след оптималната реализация на програмата „Ран – Ът“: Благата в държавата ще запазят постоянното си ниво, но ще се разпределят между по-малко хора и делът на всеки един ще е по-голям. По този начин ще дойде и прословутото повишаване на жизнения стандарт. То ще е за сметка на изключването от „системата „ консумиращото население.
 • Някои изказвания по програмата "Ран – Ът" :
 • През 1992 год. Държавния секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив. Тя целеше такава реформа, която да стопи българския народ до 4 милиона души, чрез убийствена социална политика. С безочлива откровеност тази политика бе подкрипена и от бившата посланичка на САЩ у нас Боулън. На семинар в Боровец преди години самонадеяната дама заяви без угризения : "Вие не ни трябвате повече от 4 милиона!".
 • „Библията на нашите неолиберали наречена „Програмата Ран – Ът „ - т. е. На всички парламентарно представени сили днес...Всичките осъществиха „масови“, „касови“ и всякакъв вид приватизации при краен резултат връщане на държавата България с един век назад.
 • През последните 17 години САЩ възпроизведе собствената си мафиотска държава в България.
 • Планът за реформи вече 15 години се изпълнява безпрекословно В съответствие с него България е единствена в света извършила разрушителна преватизация. Реформите в България се осъщетвяваха строго по плана "Ран – Ът": Планът беше изготвен от около 20 Божии икономисти в началото на 1990 г.после същите се разделиха на две групи. Набутаха ги във Великото народно събрание. Едната група седна при червените, другата при сините. Ето имената на тримата основни българи участвували в групата: Андрей Луканов, Иван Костов, Венцислав Димитров и още 26 лица.
 • Масово трябваше да сме разпродали жилищата, имотите, собствеността си на безценица, за да оцелеем. След като инфлациите ни унищожиха спестяванията, трябваше да се озовем в положението на западняците, които водят луксозен живот под наем и на заеми, които ще изплащат и внуците им. Само „луксозната част „на нас не ни беше предложена . Тя е предложена само на десетина народи по света за реклама, а на всички останали се обяснява , как трябва да си сложат тенжера на главата и да се набират на нея, за да ги „ настигнат „. Още преди 10 години у нас не трябваше да има независими хора, трябваше масово да задлъжнеем на банките до живот, пак подобно на западняците без /луксозната част/.
 • Това също не се случи – мнозинството хора не си сложиха това въже на връта, а много от тези, които теглят заеми от банките го правят пак за ново жилище или за независим бизнес. Въпреки трудните условия българинът в момента, в който успее малко да си вдигне главата, отново започва да търси начини как да оцелее и как да пробие напред.
 • По някакъв ирационален начин, ние масово оцеляваме, като харчим повече от колкото изкарваме, без да задлъжняваме. На никого никой математик не може да обясни как може разходите да надвишават приходите без да се влиза в дългове. Фактът е, че българите масово го правят, как го правят това е необясниума загадка за нашите противници.
 • Отговорът се крие някъде в нашия балкански манталитет, който ни е запазил през вековете. За авторите на Програмата за прехода той очевидно е напълно разбираем и от там идват проблемите им с нас.
 • Преди 1327 години хан Аспарух е казал: Тук ще е БЪЛГАРИЯ.
 • Така, че ето за всички вас българомразци по един среден пръст !!!!!!!.
 • Уважаеми господа управляващи какво ще кажете, нали и вие работите по „ Планът Ран – Ът“. Виждате ли какво мислят за нас вашите кукловоди. Когато взимахте властта се клехте, че ще служите на майка България, а вие служите на шепа евреи от САЩ На кого вие се подчинявате и какво мислят те за вас. Ето защо всички обикаляте щатите, ходите на инструктаж да ви учат как да доразсипите майка България.. И то го правите доста успешно. Вие за това сте призвани и за това медиите постоянно Ви ласкаят и ви захвалят.
 • Уважаеми г-н главен прокурор самосезирайте се. Вижте този план „Ран – Ът“, който абсолютно точно прилагат всички правителства след 1990 г. Доведе и подължава да се стоварва, като дамоклев меч върху всички българи. Прочетете този план, заедно и 120 секретни страници към него и да видите за какво става дума, става дума за чист геноцъд над целокупния българси народ.
 • Българската група икономисти, която е участвала в разработките на този смъртоносен план за ликвидиране на българската нация да бъдат съдени за плануван от тях геноцид и с този план предизвикал смърта на хиляди измрели. Тук става въпрос за хиляди умрели, които са повече от убитите от Радко Младич в Сърбия албанци. Те заслужават да бъдат дадени на международния трибунал. Депутатите от Великото народно събрание да бъдат публично порицани пред целия български народ и бъдат заставени да му се извинят. Комисията икономисти създала този план, към нея да се приложи с най-голяма строгост закона, а Иван Костов и Венцислав Димитров като ръководители на групата те заслужават двойно по-големи наказания.
 • Уважаеми г-н Първанов Венци Димитров Ви беше икономически съветник, ясно ми е как Ви е съветвал и Вие да участвате в разсипването на България.
 • Г-н Костов, ега ти дебелоочието, как не Ви е срам да се появявате пред хората и пред телевизията. Вие проведохте най-хищническата приватизация, ликвидирахте всичко и ограбихте милиарди от приватизацията и ако има господ той ще Ви накаже, колкото прегрешения имате към българският народ, че душицата Ви няма да излезе.
 • Всички предходни правителства също да понесат наказанието си защото всичките са прилагали геноцид.
 • Г-н Борисов Вие също имате не по-малка вина защото геноцида при вашето управление се превърна  в начин на поветение. Ето защо наричате своя народ материал, защото много добре сте знаели този план и вие сте го прилагал.
 • Като не можете да управлявате отивайте си, а не да ходите постоянно в щатите да Ви учат как да довършите собствения си народ.
 • Вие сте вредни за България и колкото повече оставате в управлението и толкова повече я закопавате.
 • Вън американците от нашите бази и летища, те ще ни вкарат в трета световна война.
 • СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ДО КАТО НЕ СА НИ ДОВЪРШИЛИ/плевен онлайн портал


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:100 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).