The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Възходът на един масон: От чирак в ложата "Слънцето на Тракия" до министър на МИЕТ

България » Сатанисти и предатели на България

Възходът на един масон: От чирак в ложата "Слънцето на Тракия" до министър на МИЕТ Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 06 Април 2012
Публикацията е прочетена: 7883 пъти
"Новият министър на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) Делян Добрев е масон в ложата "Слънцето на Тракия", патентен номер 036, Ориент Хасково. Поради крехката си възраст той все още е чирак, няма степен и отговорности пред братството на зидарите.",
разкрива Биволъ, базирайки се на Уикилийкс.

Novus Ordo Seclorum Δ - New World Order - Нов Световен Ред.

Как и защо Делян Добрев бе посочен за министър, та Боко Тиквата* го назначи чак от Катар?

                     Δ
NOVUS ORDO SECLORUM -
Този масонски лозунг може да се прочете на банкнотите от един US долар, заедно с масонския символ, който е изобразен на тях - пирамидата с всевиждащото око на "Великия архитект на Вселената" на Илюминатите, поставен на върха й.Novus Ordo Seclorum, New World Order или Нов Световен Ред (НСР), като понятие е замислен в САЩ през миналия век и се въвежда по света с помощта на тайните общества. Поставят се доверени посветени на най-възлови позиции в банковото дело, бизнеса, политиката, медиите, армията, медицината и на привидно несвързани една с друга организации и институции, които обаче служат на същите хора.
А останалите в йерархията под тях често нямат никаква представа за планът, на който несъзнателно стават проводници.

Много хора се учудиха на нелепото отстраняване на Трайчо Трайков от МИЕТ и то чак от Катар и къде Боко Тиквата* бръкна, та при него из невиделица се пръкна "онова момченце" - Делян Добрев със съмнителна диплома от Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ и стана министър на МИЕТ!

Чиракът-масон в ложата "Слънцето на Тракия" изстрелян до министерски пост


Световното невидимо и неизборно правителство управлява и налага своята воля чрез различни институции като Кръглата маса, Трилатералната комисия (Петър Стоянов е член), Билдербергския клуб (Николай Камов - член), Римския клуб (Тодор Вълчев - член), СТО, Световната банка (Симеон Дянков и Кристалина Георгиева - лобирани у нас), МВФ, ГАТТ, НАФТА, и други структури обслужващи интересите на транснационални корпорации и банки.

Римският клуб например пропагандира, че ако светът не бъде управляван само от едно световно правителство, ще настъпи страхотен хаос.

МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ са един от начините чрез които действат Илюминатите или самопровъзгласилия се "елит", за да налагат своя план за глобализация и НСР. Под благовидния лозунг "свобода, равенство, братство" (още от "великата" френска революция от 1779 г.) и в името на "високоблагородни цели" използвайки също и честни, но наивни хора като параван в тях, последните два века масонските ложи са били в основата на всички революции, военни, политически и икономически трусове връхлетели човечеството. За да създаде благоприятни условия за разпространението си и за постигане на тъмните си цели, "елитът" привлича в масонството както държавни глави, така и много влиятелни, активни и изглеждащи "благонадеждни" политически и обществени дейци.

Разследващият журналист Григор Лилов съобщава на страницата си във Facebook, че новоназначеният министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев не присъства в регистрите на завършилите Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът.

В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерския съвет, пише, че се е дипломирал като икономист в Wesleyan University. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.

”Единственият българин с списъка обаче е Donchev, Dilyan, завършил през 2002 година, който през 2009 година получава магистърска степен в Харвард. Впоследствие той започва работа в Световната финансова корпорация, показва проучването на Лилов.

В нито един от 19-те ВУЗ-а в САЩ с такива имена (всички са създадени от методистки и др. църкви) няма нито един българин с данните на Делян Добрев.

Според Григор Лилов специализацията в авторитетния Лондонски университет по икономика и политика също е спорна, понеже по същото време Добрев е в Хасково като общински служител и технически подпомага немската правителствена програма GTC и това е отбелязано в техните документи.

Но да оставим US дипломата му на страна. По-важното е, че в САЩ той дългогодишно е обучаван за масонска тухла в масонския градеж на ложите в България.Ето какво публикува Биволъ:


Министър Делян Добрев е масон

Слънцето на Тракия огря в МИЕТ

Майстор на стола в "Слънцето на Тракия" е брат Иван Андреев, който е избран и за Велик Церемониалмайстор. Брат·Христо Щерев е Първи Надзирател в ложата. Секретар е брат Радослав Вълчев, а ковчежник е брат Илчо Илчев. Сред членовете на "Слънцето на Тракия" се числят и Огнян Ангелов, Михаил Инджов и Йордан Вълчев.


slunceto_na_trakia

"Слънцето на Тракия" съществува и в правния мир като сдружение, регистрирано през 2006 г., а Делян Добрев е в управителния съвет заедно с Иван Андреев и Христо Щерев.

 

Capture_decran_2012-03-24_a_23.27.07

Заседание на великите сановници: Иван Андреев е велик церемониалмайстор

 

Capture_decran_2012-03-24_a_23.45.16

Общо събрание на масоните: Иван Андреев предлага Христо Щерев за член на Комисията по изборите


В Министерски съвет брат Делян Добрев не е единствения зидар, но със сигурност е най-младият и със сигурност е ангажиран с енергетиката и други критични за държавата дела като преговорите за АЕЦ "Белене", където създаването на масонско огнище предстои.

Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди месец в Болканлийкс изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".

Този брат обаче не е Делян Добрев, макар че поне номинално енергетиката е негов ресор в държавата. Както Биволъ вече писа, има информация, че "братът за енергетиката" е с инициали Р. Овч.

В крайна сметка борбата за разпалването на огнището в Белене е спечелена от ложа "Зора". През септември 2011 г. съветът на великите сановници решава, че отговорник на новото огнище ще е брат Владимир Христов от ложа "Зора".

Цитираните документи, както и десетки други масонски писания, свидетелстващи за вътрешните борби и закононарушенията, извършени от братя в ложата, могат да бъдат видяни на сайта Болканлийкс, следвайки линка за Великия масонски теч.

 

Решението на великите сановници за Белене

Писмото на братята от ложа Сговор за създаване на огнище в Белене

 


В МС брат Делян Добрев не е единствения масон, но е сред най-младите и със сигурност е ангажиран с енергетиката и други критични за държавата дела като преговорите за АЕЦ "Белене", където създаването на масонско огнище предстои, коментира още Биволъ.

Сайтът припомня, че Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди месец в Balkanleaks изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".


Подозрението е, че сред масоните от един месец има разкол "за" и "против" проекта "Белене". Борбата е между проруските лобисти и проамериканските, които бяха посетени миналото лято от "братята" им от САЩ. Заради инициалите "Р.Овч" се смята, че отговаящ специално за енергийната политика на масоните в България е ексминистърът на икономиката и енергетиката в кабинета "Станишев" Румен Овчаров. Потърсен от LiveBiz, той обаче отрече - според думите му, никога не членувал в подобни организации, а публикациите по темата били "глупости". От пресцентъра на МИЕТ обаче все още не излязоха с официално становище, както бе миналата седмица във връзка с дипломите му за образование и сертификати за квалификация.


Ето защо "масонската тухла" е обучаван и ангажиран вече явно - с назначението му от 16 март като министър на МИЕТ  - с енергетиката и други критични за държавата дела... Чрез тъпата "фатка" на Боко Тиквата* чак от Катар.


Би трябвало вече да не се учудваме къде и как дръпнаха конците на марионетката Боко Тиквата*, наречен от първия му тренер по джудо "Пунта Мара" - най-жалката и страхлива марионетка до сега в българската история !
Иначе си вярва, че конците са божествени, та божествени:

"Аз моята история съм я написал, та написал... От мен зависи да направя председател на парламента, премиер. Под нулата съм тръгнал. Това никой не може да ми го вземе. Гледах днес от балкона на парламента и отчетох, че самичък съм направил толкова много. Самичък. Цяла партия. Апарат огромен." (От "24 часа", 15 юли 2011)

Някой да помни масонът-марионетка Стоян Данев, министър-председател на България в 33-тото (1913) правителство, взело решението на 16 юни 1913 за обявяване на Междусъюзническата война – една от най-черните дати в историята на хилядолетна България !

 

 

плевен онлайн портал/

д-р инж. Никола Тодоров                                                                                                                                   

---

кратка официална справка:

Делян Добрев е роден на 14 май 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.

Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп - София, България.

След завръщането си в България Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд - Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Назначен е за заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма на 18 май 2011 г.

---

пояснение:

* прозвището Боко Тиквата не е моя приумица - така го знаят вече у нас, по света и блоговете из нета!
*Още:

Цветан Цветанов: Казвайте на Бойко "Тиква", а на Божидар - Кардам?

Ива Николова: Кръстева и Пеевски наричаха Бойко Боко Тиквата, а сега му правят свирки!

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:481 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).