The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България«-»ЕС » Корупционни схеми » Кристиан Вулф, президент на Германия подаде оставка! А Боко Тиквата, кога?

България-ЕС » Корупционни схеми

Кристиан Вулф, президент на Германия подаде оставка! А Боко Тиквата, кога? Изпрати E-mail
България-ЕС - Корупционни схеми
Дата на публикуване: 18 Февруари 2012
Публикацията е прочетена: 10902 пъти
  •  
  • Президентът на Германия Кристиан Вулф обяви оставката си в специално обръщение
  • Докато бил премиер на провинция Долна Саксония, е приемал услуги от заможни приятели
  • А Боко Тиквата – кога?
  • .......................................


Президентът на Германия Кристиан Вулф подаде оставка вчера, 17 февруари 2012, ден след като прокурори поискаха да бъде свален имунитета му. Това той направи в извънредно изявление, направено в присъствието на съпругата му Бетина, предаде “Евронюз”.

"Събитията през последните дни и седмици показаха, че доверието на германския народ, а следователно и моята ефективност, бяха сериозно нарушени. Поради това за мен вече не е възможно да упражнявам функциите си на президент у дома и в чужбина, така, както се изисква. Днес обявявам, че подавам оставка като федерален президент, за да освободя бързо пътя за предшественика си", заяви Вулф в изявление от двореца Белвю, предавано по телевизията.
„Допускал съм грешки, но винаги съм бил честен”,

допълни Вулф.

В четвъртък прокуратурата в Хановер предприе безпрецедентна стъпка и поиска Вулф да бъде лишен от съдебен имунитет заради твърденията, че докато бил премиер на провинция Долна Саксония, е приемал услуги от заможни приятели.

 

А Боко Тиквата – кога?

Станал, нестанал прайм-министЪ, той прие услугата от заможния си приятел и шеф на “ЛУКойл” Валентин Златев.

Фирмите на “Агрохолд са Тера тур сервиз” ЕООД, ОС “Агробилд” АД, “Агроинженеринг 90” ЕООД, “Университетски недвижими имоти Правец” АД (в управата е Румен Гунински, чийто син бе отвлечен), “СБР Св. Влас Слънчев бряг” АД, “Агрокар” ЕООД, “Хорнит” ООД, “Езтур” АД (и тук управител е бил Гунински) – все компании, за които се смята, че де факто принадлежат на Валентин Златев.

Бизнесът на Валентин Златев обаче явно цъфти, защото той е сред малцината инвеститори в страната, които продължават да развиват нови проекти дори и при кризата. "Тера тур сервиз" в момента строи голф игрище, ваканционно селище и хотел в Правец. 

В началото на септември 2009 пък се понесоха слухове, че Златев е купил курорта Слънчев ден от червения олигарх Георги Гергов за 30 милиона евро плюс 10 милиона поемане на дългове. Сделката би го направила и акционер в Международен панаир – Пловдив. (Слънчев ден е собственик там чрез 2 фирми.) Златев има богато портфолио от туристически обекти из страната. Първият четиризвезден хотел на „Агрохолд“ е „Хелиос бийч Обзор“, а вторият - „Хелиос палас“ в Слънчев бряг. В двата общо има 1124 легла. В Обзор фирмата построи и хотел „Хелиос бей”, в който през август 2009 г. две вечери преспа новоизбраният премиер Бойко Борисов. Този факт стана повод недоброжелатели на министър-председателя да твърдят, че е ходил там на инструктаж. Според тях Валентин Златев години наред е фактическият управник на държавата от времето на Жан Виденов до наши дни. Някои медии дори писаха, че на власт е дошъл кръгът „Хелиос” – по името на хотелската верига на Златеви.

 

 

Като кмет, Бойко Борисов наруши дори собствена си заповед, заради сватбата на Златев


Шефът на "Лукойл България" Валентин Златев се ожени като арабски шейх. Тържеството се състоя на 28 април 2007 г. на обяд в Националния исторически музей. Кум на сватбата бе собственикът на руската компания “Вим-Бил-Дан” Гавриил Юшваев - номер 77 в световната класация на богаташите с капитал 700 милиона евро.


Бойко Борисов прекрачи думата си, за да бракосъчетае Вальо Златев и Люба


Бракосъчетанието извърши лично кметът Бойко Борисов. Заради ВИП-сватбата генералът наруши собствената си заповед да не се изнася печатът от Ритуалната зала и го положи в резиденция „Бояна”. Огромна шатра бе разпъната под открито небе в двора на резиденцията. За наема й Валентин Златев платил 21 000 лева. 150 000 евро му струва булчинският тоалет, поръчан в Париж и обсипан със 700 кристала "Сваровски", а сватбеният му подарък за Люба бе яхта "Ферети" за 3 милиона лева. 

"Е, и?"-

зашлеви тогава журналистите, мълчащи вече 2 г. и кусур, откакто Тиквата е на власт.


Както и

"К'во от т'ва? Аз не чета Уикилийкс!"-

Секретният доклад от 05.09.2006 г. на Американското посолство в София до Държавния департамент на САЩ, в който се сочат обвинения в миналото за връзки на Бойко Борисов със сериозна контрабанда на метаамфетамини...


Така е.

Както пише журналистката Ива Николова: Кръстева и Пеевски наричаха Бойко Боко Тиквата, а сега му правят свирки...

Да не говорим за журналистическите мохикани Тошо Тошев и Валерия Велева: Няма грешка, нито умора при старите медийни пушки Тошо Тошев и Валерия Велева!

Тогава?

Оставки у нас? Глупости!/плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров


Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:358 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).