The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България«-»ЕС » Стратегии » Най-слабият президент на Франция отново официално се кандидатира

България-ЕС » Стратегии

Най-слабият президент на Франция отново официално се кандидатира Изпрати E-mail
България-ЕС - Стратегии
Дата на публикуване: 16 Февруари 2012
Публикацията е прочетена: 12443 пъти

Или заговорът срещу Доминик Строс-Кан и нееднократните операции “Никола Саркози”


ImageПоследния напън на Сарко


Саркози официално обяви кандиатурата си за президентските избори през април и май.
Никола Саркози избра вечерните новини на популярен телевизонен канал снощи, за да обяви кандитатурата си. Той пристигна, придружен от съпругата си Карла Бруни Саркози, съобщи БНТ, днес.


Френският президент Никола Саркози обеща силна Франция, ако бъде преизбран за втори мандат.


Никола Саркози, президент на Франция:

"Да, кандидат съм за президентските избори....Представяте ли си капитан на кораб по време на буря за каже - не, не, уморен съм, отказвам се, дотук съм".

Никола Саркози може да говори всичко, но той иска да дойде на власт чрез заскулисни методи. И французите разбират това. Не случайно е считан за най-слабия президент на Франция.

Но ето и факти от световната общност.

Американски разследващ журналист Едуард Епщайн отдавна подхваща старата теза за заговор срещу Доминик Строс-Кан. Аргументите му не са съвсем убедителни, но затова пък се появиха на първите страници на авторитетни американски издания New York Review of Books и Financial Times.


  Доминик Строс-Кан


През май 2011, когато Доминик Строс-Кан беше изправен пред медиите в Ню Йорк с белезници на ръце, 57 процента от французите бяха на мнение, че той е жертва на заговор. На тогавашния директор на МВФ, обвинен в изнасилване на камериерка, не му остана нищо друго, освен да напусне поста си. Впоследствие известният френски социалист беше оправдан, но въпреки това трябваше да се откаже от плановете си да се изправи на президентските избори срещу Никола Саркози. А всъщност Строс-Кан имаше големи шансове да стане президент на Франция.

Конците дърпали хора на Саркози, пита Епщайн? Едуард Епщайн твърди, че Доминик Строс-Кан бил наистина жертва на заговор. Конците дърпали хора от партийния лагер на Саркози. Тезите на Епщайн се появиха не само в New York Review of Books, но и на първа страница във Financial Times.

 

Из миналото му на затворник Като  затворник


Какви са аргументите на Епщайн? Доминик Строс-Кан бил предупреден от своя приятелка, че хакери били "превзели" мобилния му телефон. Тя стигнала до това умозаключение, след като личен мейл на Строс-Кан до съпругата му попаднал в ръцете на хора от партията на Саркози. Според Епщайн този мобилен телефон на Строс-Кан бил изчезнал след обвиненията за изнасилване в нюйоркския хотел "Софител". Телефонът не е намерен и до днес, твърди още Епщайн. Освен това американският журналист описва съдържанието на триминутно видео, заснето от камера на охраната в хотел "Софител". На него се виждало как служители на хотела отпразнуват повдигането на обвинение срещу Строс-Кан.

Заговор - да, но не политически. В интервю за агенция Франс прес Епщайн казва, че никога не е говорил за политически заговор. Той обаче е убеден, че някой се е опитал да провали президентската кандидатура на Доминик Строс-Кан. Адвокатът на ДСК също предполага, че довереникът му е бил мишена на целенасочени атаки, които имали за цел да го съсипят като политик.

Каква ли е истината? Веднага след като американският журналист Едуард Епщайн публикува заговорническата си теория в защита на Доминик Строс-Кан, всички замесени в случая побързаха да я опровергаят. От управата на нюйоркския хотел "Софител" заявиха, че да, такова видео съществува, но то не продължавало три минути, а само осем секунди и нямало никаква връзка с аферата Строс-Кан. А от партията на Саркози окачествиха предположенията за организиран заговор като гротескни.

Друг факт

Саркози, като евреин и ционист, даже спасява от срив еврото, пише Бенджамин Фулфорд (Benjamin Fulford) на 11 април 2011- канадски журналист, живеещ в Япония:

«Този уикенд един френски агент е изпратен от Джордж Сорос, от френския президент Никола Саркози и от други високопоставени ционисти да преговаря с обществото «Белият дракон». Тема на разговорите, продължили два дни, са неубедителни. Въпреки това, агентът е бил на ясно, че от европейския клон на ционистите наистина се опасяваха от срив на еврото, а американските им колеги най-накрая започват да осъзнават, че може в действителност да се срине. В същото време, отношението им беше толкова надуто или го правиха да изглежда като високомерна форма на смирение. Те също така показаха много заплахи, но факт е, че те се изпълняват, уплашени или не - те се изпълняват в срок.
Агентът, който е от японски произход, но който говори френски и английски по-добре от японски, твърди, че е от супер-елит на японски евреи, които представляват 1% от населението на Япония. Той, що се отнася до "обикновените хора", е насочен с презрение, сякаш те не са хора, един малък вид, неструващ защита. Разбира се, че е лесно да се чувствате така, ако сте родени в един свят на милиарди долари, а служителите правят всичко за вас, включително да мислите.
Преговорите се проведоха по същото време, кагато Джордж Сорос събра куп от същите стари муцуни от Съвета по външни отношения и Bilderberg-гите за "Бритън Уудс II" конференцията, на която преговорите до голяма степен бяха игнорирани. Те са до голяма степен игнорирани, защото тази група се оказа, с техните грабителски действия през последните няколко десетилетия, че те не са достатъчно квалифицирани да ръководят международната финансова система.
Не само това, те са били използвали фалшиви документи, за да се оправдае контрола им върху световната финансова система. По принцип, ако ги попиташ кой им дава право да създават пари от нищото, те казват, че е Бог. Ако можете да ги помолите да се докаже, че Бог ги е подарил на тях, те изведнъж стават уклончиви и смутени. Бог е създал живота и вселената, но Бог не е създал Федералния резерв.

Те са един куп алчни олигарси.

В по-по-близък план делото за 100,000,000,0000 щатски долара на Нийл Кийнан най-накрая достига решаващ етап. Хора от всички краища на света са осигуряване на доказателства за престъпления от наказателната клика, която притежава Вашингтон с корпоративно управление. Постоянният поток от нови информация, предназначена извънсъдебни препаратки са били необходими и затова делото е висящо, за толкова дълго време.

В този смисъл хората стават нервни обаче. Миналата седмица Бил Клинтън, Карл Роув, Тим Гайтнър, Пол Волкър и председателят на Bilderberg-гите Eтиен Авиньон са сред най-големите светила, призовани за случая.
Основната причина за тяхното притеснение е, че ищците вече са придобили ръцете на една книга на кодове, както и снимки на екрана потвърждава валидността им, които се показват на всички големи финансови сделки от последните 30 години.
Това означава, че делото ще бъде в състояние да докажат, че такива неща като "Ал Кайда" и на Пентагона се финансират от същите хора.
Военните съюзници на Белия Дракон общество, от своя страна, сериозно обмислят пускането на 1.0 млн. американски сатанисти в лагерите FEMA, които са били подготвени за американски християни.
Гностиците, междувременно, който подгони на американските военни от Либия и Косово, казват, че сега отново засадени куфар ядрена бомба близо до централата на BIS в Швейцария. Те казват, че ако финансов елит се съгласяват да започнат meritocratic системата на управление на финансите, че те ще "до всичкото злато в швейцарски трезори в ядрените отпадъци." Тези хора са опасни, но ние потвърдиха от няколко източника разузнавателна агенция, че те са сериозни възможности.
Техните по-умерени фракция е в очакване на правилното време да предаде на Wikileaks набор от прихванати електронна поща, така взривоопасни, че "те ще свалят повечето западни правителства."
Това, което мегаломан финансов елит трябва да осъзнаят, е, че мъжете с пистолети и висшите държавни служители и други известни интелектуалци, които не са били част от самоопрашени елит са будни, съзнателни и ядосан. Те няма да бъдат успокоени да заспи отново този път.
Белият дракон общество и неговите съюзници са направили определени условия много ясно. На първо място мащабна кампания до края на бедността и да се спре разрушаването на околната среда трябва да бъдат изцяло и незабавно финансиране. На второ място, на монопол върху създаването и разпространението на тайната Fiat валута от самоопрашени, самостоятелно избрани елит, е до края. Трето, светът се нуждае от Южна Африка стил комисия за истина и помирение, за да се сложи край на плата от лъжи, която е била тъкани около голяма част от човечеството. Само тогава ще се предоставя амнистия и юбилейна (еднократно отстраняване на всички задължения, обществени и частни) да се състои.
На промитите мозъци, като част от човечеството, ще трябва да се каже истината в лесни за разбиране, подлежащи на проверка етапа. Тъй като много вече казах, в началото те ще се ядосат, но след това те ще бъдат във възторг.
След като това се е случило, рационално преговорите ще бъдат необходими, за да се преустроят напълно несправедливите международните правила и институции, създадени след Втората световна война.
Само тогава човечеството ще бъде свободно най-сетне да развие пълния си потенциал.».

(превод Н.Т.)

Трети факт – Сарко упорито крие еврейския си произход с корени от Пловдив

Кланът Саркози...Президентът не подозирал еврейската си жилка...дори, че прабаба му Рейна е родена в Пловдив 

Около френския президент Никола Саркози винаги има пикантни нотки. Независимо дали става дума за чили соса в хамбургерите, излапани от съпругата му Карла при визитата им САЩ, наздравиците с Путин или развода с бившата първа дама Сесилия. Не минава и седмица, без да изскочат забавни разкрития - как малкият Никола участвал в реклама за прах за пране или че германският канцлер Ангела Меркел се ужасявала от целувките му.Не само ежедневието на Сарко обаче ражда интересни новини. Любопитни случки се полюшват недотам дискретно и от родословното му дърво.

Солунската връзка с 1/2 пловдивски корен

Трима изследователи представиха преди две години книгата "Аз, внукът на грък", посветена на балканските корени на френския президент. Лично гръцкият външен министър Дора Бакояни пристигна във Франция, за да участва в премиерата на творбата, написана от Леон Нар, Георгиос Анастасиадис и Христос Раптис.

В началото на ХХ в. в Солун Мордекай Малла се жени за Рейна (еврейка родена в Пловдив, изселила се като момиче със семейството си в Солун през 1913 г. – бел. Н.Т.) и двамата създават седем деца. Едно от тях е Бенико - дядо на френския президент Никола Саркози. Според авторите произходът на семейството е от сефарадски евреи, пристигнали в Гърция от Испания и минали пътьом през френската област Прованс. Роднини на Мордекай са засечени в Сирия, Полша и балтийските републики.

Младият Бенико напуска Гърция - 14-годишен заминава да следва медицина във Франция, а през Първата световна война вече е лекар във френската армия, където среща красивата медицинска сестра Адел. Бенико се жени за нея и приема католицизма. Раждат им се две дъщери, едната от които е майка на настоящият френски президент - Андре (Андре Малла (Andrée Mallah) – бел. Н.Т.). Тя среща бащата на Никола - Пол, който пък е унгарски евреин-емигрант (Пол Саркьози де Наги-Бокса (Pal Sarkösy de Nagy-Bocsa - бел. Н.Т.). Семейството му в Унгария разполага с малък замък в селцето Латян, на деветдесетина километра от Будапеща.

Още факти от френски автори

Саркози доказан агент на ЦРУ: Творението “Николả Саркози"

Едно много интересно проучване, датирано от 14-ти юли 2008 на Тиери Мейсон, озаглавено "Операция Саркози, предизвика моето внимание върху това как ЦРУ успява да направлява един от своите агенти, а именно г-н Никола Саркози, дори до поста на Президент на Френската Република.

Г-н Мейсон, за да изгради своята гледна точка не само със съдържание и неясни предположения, но и да съпоставя заедно всички проверими факти, свързани с отношенията между нашия Президент г-н Никола Саркози и ЦРУ (добре известна терористична организация, финансирана от данъкоплатците в САЩ), а и стратегията на САЩ като цяло, с оглед да се гарантира, че френската политика трябва да бъде драстично пренасочена да служи на интересите на сегашната администрация на САЩ (не, разбира се, на населението на САЩ).

Връзките между различните интереси на САЩ и г-н Саркози са били много по-близки, отколкото съм могъл да си представял някога, въпреки че бях наясно за броя и справедливостта на фактите, изследвани от г-н Мейсон. Имах обаче понякога мисълта, или мое някакво собствено внушение, как отблизо да свързвам тези връзки, с връзки с други групи и от двете страни на Атлантика, със сродни или други подобни интереси, или с интереси на мафията, или някои други заговорнически групи, базирани напр. в Италия и/или съседни държави, които, както е добре известно, са добре укрепени в САЩ и чрез САЩ.

Приемането на аргументите, изтъкнати от г-н Мейсон, служи да се обяснят много, от иначе на пръв поглед, необясними решения, направени от г-н Саркози, откакто той пое поста от Жак Ширак през 2007 г., както и да се обяснят много от личните причини (по-рано напълно непознати за мен, още повече, че аз не съм фен на рубриките за светски новини и клюки) за явна неприязън, а може би дори и омраза, които г-н Ширак има за и към своя наследник.

Този статия трябва да бъде прочетена от всеки,тъй като описаните аргументи могат да имат изключително сериозни последици за бъдещето на света. Аз правя това

твърдение не защото Франция все още е велика сила  - не всички от нас признават това – но, защото това твърдение показва как с по-фини средства може да се работи за постигане на един вид държавен преврат и промяна на политиката на Франция, отколкото да се действува чрез военни или други насилствени средства.  

Г-н Мейсон много внимателно проследява цялата история на политическото израстване на г-н Саркози в рамките успешните политически партии, като се почне да бъдеш "голист" (както де Гол премина вполитиката от генерал, по-късно президент, както много от нас все още мислят за него като велик лидер по време на Втората световна война от 1940 г. насам). Това е приказка за най-сръчно лицемерие, подкрепено от хипер-интелигентен съпровод в рамките на САЩ – върхушката.

Ако заключенията, направени от г-н Мейсон, са правилни и аз да не виждам никаква причина да се съмнява в неговия анализ на фактите, а г-н Саркози дори да е по-опасен, отколкото до този момент изглежда, че е, а бедните и угнетените почти навсякъде по света да очаквате да страдат от своите действия от името на своите господари в САЩ. Арабският свят, повече всички останали, може да очаква да бъде жертва на изключително сложна съгласувана измама, като той прави всичко, което той може да разгадае всякакви ходове, както и хората да се опитат да се отправят от тиранията към свободата, когато такава свобода може по всякакъв начин се ограничи от алчните амбиции на тези, които владеят САЩ.

© Copyright 2008 г. AxisofLogic.com


 

И този смята да превзема повторно Франция!

Французите не са така глупави като нас, българите - те не се лъжат перманентно, а веднъж само!За Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:601 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).