The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Двуличието и предателската същност на една еврейка - Кристалина Георгиева

България » Сатанисти и предатели на България

Двуличието и предателската същност на една еврейка - Кристалина Георгиева Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 14 Февруари 2012
Публикацията е прочетена: 7121 пъти


Комисарят по международното сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи на ЕС Кристалина Георгиева пристигна на еднодневно посещение при трагедията в с. Бисерче (Извора на Белоногата) и веднага отпраши на двудневно посещение в Турция


ГНУС еврейска

            Започвам с ГНУС еврейска, по аналогия на заглавие на коментар в "Дойче веле" на друга българска еврейка - Татяна Ваксберг,  "ГНУС българска".

            Българската еврейка Кристалина Георгиева дойде у нас, отиде с бронетранспортьор до извора на Белоногата и каза: Сега е лошо, по-лошото предстои, но от ЕС помощи и пари няма. 


На път към Извора на Белоногата с бронетранспортьор


            По думите й, България може да разчита на средства от фонда за солидарност на ЕС, ако щетите от наводненията надхвърлят 0,6% от БВП на съответната държава.

"Това няма да го знаем следващите седмици, но когато са ясни щетите в България, и ако отговаря на тези условия, страната да получи финансиране от този фонд",

добави "българката" с еврейски корен Георгиева, на метри пред Извора на Белоногата.


            На другия ден тя отпраши на двудневно посещение в Турция. Тя разговаря в Анкара с турския вицепремиер Бешир Аталай, координатор на правителството за природните бедствия и кризисни ситуации, а също така и с министъра по европейските въпроси Егемен Багъш.

Кристалина Георгиева говори пред участници в конференция, организирана от турската фондация за икономически политики, ТЕПАВ, на тема "Хуманитарно сътрудничество при кризи: ЕС и Турция".


            На втория ден от посещението си в Турция Кристалина Георгиева, заедно с министър Егемен Багъш, посетиха град Ван, който силно пострада по време на земетресението от 7.2 степен по Рихтер на 23 октомври 2011 година. ЕС тогава се отзова на призива за помощ, отправен от турското правителство, а Кристалина Георгиева бе подчертала отговорността на турската страна.

"Турските институции, турският Червен полумесец и много доброволци полагат големи усилия в тези дни, когато има много жертви и щети за спасяване на хората и за тяхното настаняване. Турция винаги е оказвала помощ на пострадалите от природните бедствия в различни части на света. А сега Турция има нужда от нашата солидарност.",

бе заявила тогава еврокомисар Кристалина Георгиева.


            По време на разговорите сега е била обсъждана темата за включването на Турция в механизма за гражданска защита на ЕС при кризисни ситуации и бедствия, предаде БНР.

Там тя обеща на Турция 6 млн. € помощ от квотата на ЕС, вероятно уведомена, че щетите в Турция надвишават 0,6% от БВП. А у нас й бяха "изчислили" (вероятно тиквата ББ или неговия финансов гном Шимон Дянков), че не надхвърлят 0,6% от БВП.

Нищо чудно.

Тиквата ББ е «плод» на талмудитските кръгове на света. ГЕРБ беше създадена и финансирана от унгарския евреин, прословут финансов спекулант и американски милиардар Джордж Сорос чрез неговото «Отворено общество».

"Сорос си има свои хора, които дърпат конците в кабинета на Бойко Борисов. Предполагам се досещате, че става дума за вицепремиера и министър на финансите Симеон Дянков. Той е близък с вицепрезидента на Световната банка Кристалина Георгиева. Тя е дружка със Сорос и с Бойко и най-вече с Дянков. Бойко е мъжкар, но има доста трески за дялане. Едната от тях е неговата самовлюбленост и желанието да се покаже на ниво във всяка сфера. Понякога дори не усеща, че нарочно го подвеждат, а после му гледат сеира",

казва Николай Гацев, зам.-председател на Агенцията за младежта и спорта в края на 90-те години.

В България днес евреите не е необходимо да бъдат скрити или открити, или конвертирани . Никой не ги преследва, че да се конвертират. Но те скрито или демонстративно провеждат антибългарска политика. Някои от тях умело крият еврейския си корен или произхода си на мараноси, или на дьонмета.

ГНУС еврейска!/плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:417 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).