The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Централната нервна система на рептилът, който ни управлява, очевидно е изпортена

България » Сатанисти и предатели на България

Централната нервна система на рептилът, който ни управлява, очевидно е изпортена Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 08 Февруари 2012
Публикацията е прочетена: 4299 пъти

Image Преди 25 дни пържолките, сега кугърите...


На 12 януари 2012 г. е открит трупът на 17-годишната Мирослава Николова, изчезнала на 7 ноември 2011 г. от Перник и оттогава е била в неизвестност. Тя беше обявена за издирване чрез Интерпол и чрез информационната система на Шенген. Момичето беше видяно за последно по време на тренировка по таекуондо, след което си тръгнало, но не се прибрало.


Image


През цялото време близките на Мирослава Николова смятаха, че е отвлечена.

Малко след като официално огласи версията на разследващите, че момичето е било отвлечено и убито от свои роднини заради пари, Премиерът-идиот упрекна близките й за отправените от тях обвинения към работата на МВР:

"Съжалявам, че бяха изговорени от близките й такива лоши думи за МВР. Надявам се - те да се извинят и да ги отправят към най-близките си, които са участвали в този процес",

каза той.

Предполагаемият убиец Стойчо с прякор Чочо, единият от двамата задържани за убийството на Мирослава се самоубил. Той бил докаран от полицията в дома му за извършването на обиск, където се е застрелял, като е грабнал пистолета на съпровождащия го полицай и се гръмнал.

По думите на Премиерът-идиот един от арестуваните е завел разследващите на мястото, където е било заровено тялото на 17-годишното момиче.

"Затова кучето свърши много работа и заслужава и то, както и всички, награда",

каза той.

"От неговата заплата Цветанов да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача",

изтърси още Премиерът-идиот.


Image Колаж: Владимир Дойчинов: "Кучето на Павлов? Не! Кучето на Боко!" 

"Не спах цяла нощ заедно с вътрешния министър Цветан Цветанов. Използвахме тежка техника и най-накрая куче на Червения кръст изрови трупа на момичето. Затова казах на Цветанов, когато вземе заплата, да купи на кучето три-четири телешки пържолки. Три-четири телешки пържолки да прати на кучето освен да награди водача. Кучето свърши много работа. Заслужава и то, като, разбира се, и всички, награда",

накрая заключи през смях, за оправдание, идиотът след участието си в дискусия на Американската търговска камара.

И всичко това в някакви 10-тина часа на 12 януари!

А Мирослава още не беше погребана...

 

Само 20 дни след това пролича отново

Тъпотата на един премиер-пожарникар в бедстващите райони

Преди да се завъртят витлата на "Кугърите" се завъртя едното полукълбо на т.н. премиер Боко Тиквата...След като се прибра в София се завъртя другото му полукълбо..., некоординирано като на дебил. Освен това той не чете Wikileaks.

Съдете сами.


Аctualno.com:  «Дали сме над $500 млн. за хеликоптери, които могат да летят само в пустинята.»

Това заяви премиерът Борисов при спасителните акции в бедстващите райони и най-вече на бедстващите хора в залятото от вода харманлийско село Бисер, писа actualno.com


photo of 'Дали сме над $500 млн. за хеликоптери, които могат да летят само в пустинята' "Кугър"


Борисов: Кураж на наводнените, но  излетял "Кугър"

«Над 400-500 милиона, над половин милиард сме дали за хеликоптери, които просто могат да летят в пустинята и само лятно време можем да ходим до морето с тях»,

заяви премиерът Бойко Борисов, след като преди това обеща да прати военни машини в помощ на бедстващите хора в залятото от вода харманлийско село Бисер, предаде Mediapool.

Премиерът коментира, че хеликоптерите "Кугър" не могат да бъдат използвани ефективно за спасителната операция в селото, въпреки че са най-скъпата покупка на военното министерство.

«Проблемът е, че Кугърите, за които дадохме толкова много пари, нямат обледенителни системи. А е 60 метра горната граница и рискът да паднат хеликоптерите като излетят, е много голям. Сега с началника на щаба и с колегите умуваме. И всъщност поехме риска и хеликоптерите ще летят по ниското на Марица, по реката, да видим дали ще успеят да стигнат дотам. Проблемът е, че техниката, с която... Най-скъпата техника, която държавата е взела, няма, за вашите зрители, обледенителни системи на витлата и те не могат да прелетят през облаците»,

заяви Борисов пред БНТ.

След като Борисов обяви, че хеликоптерите общо взето не стават, от МО съобщиха, че два от тях са извършили "евакуационно-спасителни полети в наводнените райони в област Хасково".

Ген. Златко Златев, командир на 24-а авиобаза "Крумово" съобщи, че с трета машина "Кугър" са пътували премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов.

Това не е първият път, в който премиерът Борисов изказва мнение по най-скъпата сделка на армията през последните години – договорът с консорциума "Юрокоптер" за 18 хеликоптера, по която консултант бе тенис партньорът му Николай Гигов.

Договорът с "Юрокоптер" – неизвестните при предоговарянето

Сделката с "Юрокоптер" е най-скъпата поръчка на Министерството на отбраната. Договорът е за 12 хеликоптера "Кугър" (за ВВС) и шест "Пантер" (за ВМС) за над 380 млн. евро.

Правителството на ГЕРБ предоговори условията заради липса на средства и се отказа от последните три хеликоптера "Пантер". МО отказа да даде каквато и да е конкретна информация за договорените параметри.

Към момента от 12-те хеликоптера "Кугър" обаче летят едва 3, тъй като другите трябва да преминат през задължителни регламентни прегледи в рамките на поддръжката на машините, която не излиза евтино.

Освен това хеликоптерите не могат да се ползват пълноценно, тъй като не са купени с цялото необходимо оборудване.

Договорът бе подписан от военния министър в правителството на НДСВ Николай Свинаров през 2005 г. През 2006 г. тогавашният министър на отбраната Веселин Близнаков (НДСВ) подписа договор с френската банка “Сосиете Женерал” за гаранционен депозит от 60% по проекта. Така при невъзможност на МО да заплати цялата стойност на вертолетите банката автоматично изтегля 60 % от стойността на всеки вертолет и на резервните части за него и ги предоставя на "Юрокоптер” в рамките на депозита от 240 млн. евро, даден от българската държава.

Консултант на "Юрокоптер" по сделката бе бизнесменът Николай Гигов. Юридически съветник на "Сосиете Женерал" за тази сделка бе адвокат Тодор Батков.


(бел. Н.Т. – в крайна сметка вносител на хеликоптерите е близкия приятел на Боко Тиквата - Николай Гигов )


Договорът в грамите на американското посолство

Договорът с Юрокоптер е бил отразен и в грамите на американското посолство в София, които изтекоха през Wikileaks и сайта bivol.bg.

Американският посланик от това време Джеймс Пардю пише до българския министър на отбраната Николай Свинаров (НДСВ), за да протестира срещу условията на провеждане на търга. Процедурата е окачествена като "предрешена" в грама, изпратена на 31 януари 2005 във Вашингтон.

Той настоява държавният секретар по отбраната Доналд Ръмсфелд да повдигне въпроса пред българския си колега и изказът е доста суров: "Вашето решение да придобиете машините от Eurocopter е резултат от манипулиран и непрозрачен търг", препоръчва той като "езиков изказ" на Ръмсфелд.


БТА: Бойко Борисов, министър-председател:

«Военните пряка връзка са си направили с летците, като летят ни съобщават какво виждат и докъде могат да стигнат, дай Боже да стигнат, за да може да ги дръпнат с лебедките. Нека хората още малко кураж да имат, да видим дано стигнат хеликоптерите. Техника ще отиде много, после ще им помогнем. Дай Боже сега да излезем от критичната ситуация.»

 

Борисов даде ценен съвет на местните хора:

"Да не пият вода, ще осигурим вода..."

"Животните, които са издавени, да бъдат описани и оценени - ще им ги платиме. Ще отидат в екарисаж още бързо да не пламне някоя зараза",

добави министър-председателят.

В спасителната акция са се включили, освен проблемните хеликоптери, и БТР-и и лодки, чиито действия се координират съвместно от МВР и военното министерство. Към бедствието са се отправили и водолази.

„Осигуряват се и съответните общински помещения, в които хората да бъдат настанени, помещенията да бъдат отоплени, да им се предоставят дрехи, при необходимост",

каза Цветан Цветанов”.


БНТ: Спасителната операция с военни хеликоптери на населението от област Хасково е затруднена, тъй като хеликоптерите "Кугър" не са пригодени да работят в зимни условия, защото нямат системи срещу обледяване. Така рискът да паднат, като излетят, е много голям. Това обясни пред БНТ премиерът Бойко Борисов.


dnevnik.bg:

«Кураж на хората! Проблемът е, че хеликоптерите "Кугър", за които дадохме толкова пари, нямат системи срещу обледяване и рискът да паднат, като излетят, е много голям. Машините могат да се издигнат до не повече от 60 метра височина и не могат да летят бързо - над 60 метра температурата е много ниска и може да се обледят и да паднат...»,

обясни министър-председателят.

Борисов обаче обясни, че рискът е поет и хеликоптерите вече летят към района.

«Щяхме да паднем и ние!»,

каза Борисов, потвърждавайки, че и той пътува към региона на бедствието.


Не само кучето, открило тялото на Мирослава (възнаградено с «три-четири пържолки телешко»), но и Природата вече ни подсказва, че този рептил трябва го махнем и зачеркнем от историята на България!

 


/плевен онлайн портал

Д-р инж. Никола Тодоров

 

 

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:397 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).