The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Дискусии, хипотези, сензации » Бъдещето на САЩ и света

Светът - теми, политика, личности » Дискусии, хипотези, сензации

Бъдещето на САЩ и света Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Дискусии, хипотези, сензации
Дата на публикуване: 15 Юни 2009
Публикацията е прочетена: 7749 пъти

 

Бенджамин Фулфорд –  Автор

Image New Age - New Statue of Liberty 


Бъдещето на Америка и света ще бъде решено на тайна среща между президента на САЩ Барак Обама и тайни представители на Китай и Британската империя.Президента Обама е планирал тайна среща с представители на Британската империя и мистериозен китайски представител в края на януари или началото на февруари. Тъй като САЩ са банкрутирали няма да има друга жизнеспособна алтернатива освен да чуят какво тези хора имат да им кажат. Те вероятно ще имат определени изисквания към САЩ като унищожаване на международната мрежа за терор и наркотици на „Череп и Кости”. Това би означавало край на Ал Кайда, талибаните, мексиканските наркотични банди и др. Без терористи с които да се бият „шапкарите” в Пентагона няма да има нужда да се включват в деструктивни войни на места като Афганистан. Тогава САЩ могат да се насочат към използването на значителния си научен и технологичен опит за да участват в световна кампания за премахване на световната бедност, озеленяване на пустини и възвръщане на рибата в океаните.

САЩ и Израел ще трябва да спрат да се държат като ренегати и да участват отговорно и мирно в международните организации. Особено важно е да се съгласят за юрисдикцията на международния съд за престъпления.

Ако американското правителство се съгласи на подобни условия много американци ще могат да работят в помощ на развиващите се страни и американския народ ще може най-накрая да компенсира за огромните щети нанесени по цял свят.


Кой е Бенжамин Фулфорд?

Роден 1961 г., Фулфорд е журналист и писател от канадски произход и живее в Япония. От 1998 г. до 2005 г. е бил шеф на азиатското бюро на списание Форбс. Взима японско гражданство през 2007 г. Пише за някои известни японски списания. През ноември 2007 г. успява да вземе интервю с трудно достъпния Дейвид Рокфелер.

В последно време дава интервюта касаещи теории на конспирацията в които твърди, че:

  * Спин и САРС са био-проектирани оръжия създадени да намалят азиатското население.

  * Китайско тайно общество, което наброява 6 милиона души, включително 1,8 милиона гангстери и 100 000 професионални убийци е издало ултиматум на илюминати предупреждавайки ги че ако продължават с плана си за намаляване на населението на Земята ще бъдат спрени. Обществото е създало съюз с Русия, Китай, Южна Америка, свободните мюсюлмански нации и Африка който има за цел да спре илюминати.
  * Наскоро Фулфорд заяви че САЩ са успели да модифицират климата и използвайки мощна микровълнова енергия да причинят земетресения които включват Азиатското цунами, японски и китайски земетресения. Програмата която той споменава е познатата като HAARP.

Фулфорд е праправнук на Джордж Тейлър Фулфорд, който по едно време е бил най-големия акционер в Дженерал Електрик и е спонсорирал някои от откритията на Тесла преди да бъде убит в първата изобщо катастрофа с кола в историята на Канада.
За Плевен Онлайн Портал:
Д-Р ИНЖ. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:230 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).