The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » Диана Ковачева (Лейди Гага) - новият министър на правосъдието и съпругът й въртят далавери с имоти

България » Клоаката на България

Диана Ковачева (Лейди Гага) - новият министър на правосъдието и съпругът й въртят далавери с имоти Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 17 Януари 2012
Публикацията е прочетена: 5872 пъти
ImageДиана Ковачева двойничка на Лейди Гага

Сн. ИнтернетДиана Ковачева (Лейди Гага) е новият министър на правосъдието, потвърди и премиерът Бойко Борисов

Image Лейди Гага [Стефани Джоан Анджелина Германота (англ.: Stephanie Joanne Angelina Germanotta)]

Сн. Интернет

Министър-председателят Бойко Борисов потвърди за Агенция “Фокус”, че е поканил Диана Ковачева за правосъден министър и дамата е приела поканата. До момента тя е изпълнителна директорка на асоциация “Прозрачност без граници”, която е филиал на международната организация Transparency International.

Още в неделя източниците на в. “Труд” от Брюксел им подшушват за поредната дама, която заема шефското място. Тогава обаче Диана Ковачева не е открита да коментира вероятната й кандидатура, но вече за никого не е тайна, че тя ще бъде новият министър на правосъдието, щом като и премиерът Бойко Борисов го е потвърдил в Министерския съвет.

Диана Ковачева - новият правосъден министър

Работата й в неправителствената организация е свързана с това да контрира корупцията на национално и регионално ниво. Има съвместни дейности с Европейската комисия, Европарламента и ОЛАФ.

От Брюксел са изключително доволни за свършеното от нея, затова дават препоръките си за Диана Ковачева, която ще бъде достоен заместник на досегашния фаворит на кабинета Маргарита Попова, станала вицепрезидент на България, след като гражданите избраха Росен Плевнелиев за държавен глава на страната.

По думите на Бойко Борисов той е предпочел Ковачева, защото не е депутат, а професионалист, като се надява тя да направи истински важни реформи в съдебната система, която е особено проблемна у нас. Именно заради българския съд партньорите от ЕС непрекъснато ни осъждат, че имаме пропуски в борбата ни с корупцията и организираната престъпност, все проблеми в ресора на съдебната система.

Трябва да се отбележи фактът, че новият правосъден министър Диана Ковачева е съпруга на Венцислав Караджов, който е член на ЦИК от квотата на БСП, което от една страна показва, че Бойко Борисов не назначава само хора от своята партия.

Министър Диана Ковачева и съпругът й въртят далавери с имоти

БЪЛГАРИЯ ОТБЛИЗО, ТОП СКАНДАЛНО.

 

Новият правосъден министър Диана Ковачева и съпругът й Венцислав Караджов, който е член на ЦИК от квотата на БСП, даряват и продават имоти на родителите си, което е често срещано явление у нас. При това става въпрос за имоти и земи във възможно най- престижните и скъпи райони в столицата и страната, което прави още по- забележителна тази щедрост.

Министерският съпруг Венцислав Караджов купува 400 кв.м земя и къща в село Рударци през 2002 г.Пет години по- късно той продава целия имот на тъста си Петър Ковачев. Село Рударци, което се намира в полите на Витоша, е приютило вилите на Милена Милотинова, Ани Салич, Едвин Сугарев, Спас Русев, Христо Ковачки и други състоятелни хора.

През 2005 г. Венцислав Караджов успява по незнайни пътища да получи от общината в Бургас златен парцел в Банево, което минава за местния Ориндж Каунти. Министерският съпруг се сдобива с цял декар земя на невероятната цена от 2800 лева, както е записано в имотния регистър. По това време квадратният метър в този район, който е до минералните бани на Бургас, се продава по 20- 30 евро. Това означава, че пазарната стойност на парцела на Караджов е поне 20- 30 хил. евро. Три години по- късно той отново продава имота – този път на баща си за символичната сума от 2700 лева.

Диана Ковачева пък е щедра към майка си. През 2005 й подарява апартамент в централната софийска улица „Неофит Рилски“. Дарението е оценено на 56 298 лева. Докато правят сделки с родителите си, Ковачева и съпругът й Караджов пак успяват да впишат в регистъра и апартамент на свое име. Той е от 96 кв.м и се намира на престижната улица „Денкоглу“. Купуват го през 2003 г., като го ипотекират за за 96 хил. лева. Задължението е изплатено през 2010 г.

Интересни са и фирмените участия на новата правосъдна министърка. Диана Ковачева,чиято сфера е международното право, е член на фондацията „Конференция на асоциацията по международно право – България“. Неправителствената организация е регистрирана в жк „Белите брези“, бл. 6, ап. 31, като изпълнителен директор е Маргарит Ганев.

На същия адрес е и масонската ложа „Братство и чест“, в която Маргарит Ганев е заедно с бившия шеф на ДАНС Петко Сертов и други известни българи. Самият Маргарит Ганев беше зам. – министър на правосъдието в кабинета на НДСВ и неуспял кандидат за съдия в Страсбург.

Той се запомни най- вече със скандалите в ресора, за който отговаряше – международните осиновявания.
Според Търговския регистър наследницата на Маргарита Попова участва и във фирма „Дес консултинг“, която има широк спектър на дейност – от посредничеството за работа в страна и чужбина до консултиране на сделки с недвижимо имущество.

Новият правосъден министър е доктор по международно право и международни отношения. От 2002 г. ръководи неправителствената организация „Прозрачност без граници“.

Мастити юристи определят новото назначение на Диана Ковачева като подигравка със съдебната система и изразяват съмнение дали ще може да се справи с належащите реформи. Новата правосъдна министърка няма стаж в системата, нито я познава отвътре. Въпреки че не е компетентна за поста, Ковачева би се харесала на Брюксел, заключават юристи.

Вижте още:

  1. Министър и зам.- министър изхвърчаха заради нова вълна от компромати
  2. Румен Гайтански – Вълка разследван за далавери в здравеопазването
  3. Синът на Янчо Таков върти далавери с имоти за милиони!
  4. Адвокати въртят далавери с патенти- само в skandalno.net подробности за престъпната схема!
  5. Братя Станишеви въртят далавери за милиони


Автор: Nadia Koleva/плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров

Заглавието е на редакцията

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:427 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).