The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Онлайн запознанства

България » Сатанисти и предатели на България

Евреите ни калкулират със злорадство и вече ни погребват * Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 15 Януари 2012
Публикацията е прочетена: 6445 пъти


Наблюдения извън “теория на конспирацията”, но базирани на фактите


 

В Дойче веле работят и публикуват (разбирай, калкулират нашите негативи, налагани от отвън вече 66 години) две български еврейки – Татяна Ваксберг и Еми Барух.

На 07 Юли 2011 написах уеб антрефиле «ГНУС еврейска: По повод коментар на Татяна Ваксберг: "ГНУС българска"» за коментара на Татяна Ваксберг в Дойче веле, в който «гнус»-а на тази еврейка идва, главно от два постинга някъде в българското уеб пространство:

«С какво например те смятат, че постингът „смърт за турците“ обогатява някоя информация за ДПС, а постингът „радвам се, че умря“ обогатява информацията за смъртта на Александър Божков? Трябва да има някакъв много силен и неизвестен на демокрацията аргумент, за да може постингите от този род да просперират, а главните редактори, които ги толерират, да публикуват наред с това и авторски коментари за това колко е тежко да се живее в България. Ами ако е тежко, то е включително заради поддържането на тази реч на омразата.»

 Авторски коментар: Татяна Ваксберг, Редактор: Александър Андреев         

 

Същата е и Еми Барух.

 

Забележете заглавието на последния й коментар от днес, 15 Януари 2012, в Дойче веле: «Затъпяващите деца на България»
Тя пише:

«Първо място в европейската класация на затъпяващите млади бе присъдено на България от Европейската фондация за подобряване качеството на живот. Страната заслужи този позорен приз със следния резултат - 21.8 на сто от младежите на възраст между 15 и 24 години нито имат образование, нито се стараят да придобият някаква квалификация, нито работят. (Как живеят?!)

Изследването сочи също така, че категорията на хора без никакви перспективи в България е двойно по-голяма от средния показател за ЕС.

Пожертваните деца на прехода

Хората без никакви перспективи са нещо като "пожертваните деца на прехода": момчета и момичета, които растат в конфликтна зависимост от своите родители, в опасна подчиняемост на улицата.

Те се шляят и тъгуват в непропускливата среда на собствената си изолация, неспособни да оцеляват самостоятелно, неспособни да се ориентират в хаоса на времето, имитатори и епигони на пошлите модели на успели хора, които ни натрапват тиражните медии.

Този резултат може да бъде прочетен по няколко начина: първо, като въведение към краха на илюзиите на родителите; две поколения българи възприемаха "Европа" като десерт, като крайна цел след едно пътуване на буксир, а не като начало на пълноценно общуване на свободни хора, способни да правят самостоятелен избор и да приемат последствията от това. Тези родители така възпитаха и децата си.

Второ, челното място в европейската класация на затъпяващите млади означава отстъпление от основополагащите принципи, записани във Всеобщата декларация за правата на човека - като право на просвета и образование и право на достоен живот.

И трето, този резултат е диагноза за състоянието на българската демокрация, която е все по-уродливо отстранена от потребностите на "демоса" и все по-бездарно размазана около мегаломанията на политическия елит.

Правопис? Какво е това?

Още по-тревожен факт от въпросното подреждане на България между страните с най-лошо качество на живот са изнесените неотдавна данни за базисните знания на младежите, които постъпват в университетите.

Тяхната ужасяваща неграмотност е в основата на една спорна идея - да се въведе задължително обучение по правопис за първокурсници... Въпросът е как да бъде вменено на автономното висше учебно заведение да прави това, което училището е пропуснало в продължение на 12 години!

Ето как, през 2012 година осъмваме безутешно изгубени по пътища, които не водят наникъде, заобиколени от безпросветното безгрижие на 15-20-годишни момчета и момичета, които приемат паразитирането за нормален начин на живот, и на други хора, които приемат това за несъществена подробност от битието на съвременна България.»

Скоро четох рецензии за новия роман на Умберто Еко „Пражкото гробище“ (който няма да купя никога, камо ли да прочета) и едно интервю за Дарик радио, в което между другото прави неприятни, но точни, констатации относно родната действителност.

Ето какво казва евреина Еко в интервюто си:

«Не градя впечатленията си само от последните години, но и от времето, когато Източна Европа, преживяваше това, което сега преживява арабския свят. И тогава във вашата държава промяната премина някак си спокойно, лежерно, да не кажа, че това което трябваше да стори обществото, бе сторено от комунистическата върхушка.

Вие бяхте и си оставате прецедент, властимащите свалиха сами себе си, пребоядисаха се и отново поеха управлението, докато обществото им ръкопляскаше по площадите, имитирайки някакви опозиционни митинги, дори не и протести.

Обществото ви прилича на подритван от тълпата човек, човек оказал се не по своя воля в центъра на протест, опитващ се да си пробие път през множеството, но вместо това понесен от него. Този, човек не знае на къде го водят, не знае какво се случва, не желае да участва в този протест, но не знае как да излезе от тълпата. Единствената му цел е да се отскубне и да намери сигурно място, откъдето да може да наблюдава ставащото, но не и да участва.

Ако погледнем държавата ви, като цяло, то тя привлича внимание именно със странното сокойствие царящо в нея. Независимо, какво, къде, как и защо се случва, това сякаш не оказва особенно влияние върху България. Реакция няма. Прилича на смъртник, чакащ примирено съдбата си, такава каквато Бог му я е отредил.»

И понататък:

«Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика, и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано, като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села?

Не е тайна, че вие се топите. И то не бавно и полека, а със скорости огромни в исторически план. Вие сте единствената държава в Европа, която действително е заплашена от изчезване, и дори наименованието България да продължи да съществува, то хората населяващи тази територия надали ще имат нещо общо с българите, или ако имат то ще толкова, колкото общо имат българите с траките (тук Еко греши, защото българите, наистина са преки наследници на траките. Всичките други "исторически" теории са лъжа, и провокация за здравия разум. Г.С.). Такъв процес на изчезване на дадена нация е рядкост да се наблюдава, особенно в съвременният свят, затова и вие представлявате интерес за редица изследователи и за мен в частност.»

В следващия абзац обаче, евреинът Еко си идва на думата, както трябва и да се очаква, дава за идеал, именно, глобализма и унищожаването на нациите, с изречения от сорта: "може би българите са тези които поставят началото на този процес, давайки пример на целия свят със спокойното приемане на смъртта на националната си държава. На въпроса - Това ли е единственото което виждате в България, нима няма оптимистична теория?, той отговаря:

«Всъщност има. Може би България е първата глобална държава. Тя ще е първата която ще се разтвори в новия свят, и нейните чеда гледащи в бъдещето ще станат водачи на земното население. Виждаме, че доста българи и хора с български корени, заемат престижни политически и научни постове в целия свят. Един ден светът ще бъде обединен в една общност – планетата Земя и може би българите са тези които поставят началото на този процес, давайки пример на целия свят със спокойното приемане на смъртта на националната си държава. Българите няма да умрат, не и тези които гледат в бъдещето, те просто ще се наричат земляни.»

Пълният текст на интервюто му и част от рецензиите за романа му прочетете ТУК.

 


За Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров

 

* Провокирано заглавие от две български еврейки-антибългарки и един италиански евреин

И аз ги питам - Къде са включили в Дойче веле "СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ", лозунг из циганските гета?
И пак ги питам, когато циганите тичат с ножове из кварталите на София и реват "СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ"
къде са те, къде е техния съплеменник, унгарския евреин-милиардер Джордж Сорос и тяхното "Отворено общество"?
Защо не написаха нещо като «ГНУС циганска» за убития български професор Станимир Калоянов от пияни цигани в кв. Захарна фабрика преди 7 години?

Или «Затъпяващите български цигани»
Но мълчат българските еврейки-антибългарки, а плюят ли плюят българите - затова им плащат в Дойче веле!
А евреинът Еко говори и провокира в прав текст не само нас българите, но и световната общност
с внушения от рода на "... Един ден светът ще бъде обединен в една общност – планетата Земя и може би българите са тези които поставят началото на този процес, давайки пример на целия свят със спокойното приемане на смъртта на националната си държава...".

Смрад и позор! И ще повторя - ГНУС еврейска!


Но те вкупом забравят, че ние българите сме народ от 5000 г. пр.Хр. и с трайна държавност от 1800 години!


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:423 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).