The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България«-»ЕС » 3ад кулисите » Играта на тандема Меркози

България-ЕС » 3ад кулисите

Играта на тандема Меркози Изпрати E-mail
България-ЕС - 3ад кулисите
Дата на публикуване: 06 Декември 2011
Публикацията е прочетена: 12523 пъти
 
или задкулисието на световните банкериИграта започна вчера с това:
Ангела Меркел - канцлер на Германия:
- Намираме се в трудно положение и е изключително важно да си върнем доверието.

Никола Саркози - президент на Франция:
- Нашите предпочитания са за договор на 27 държави-членки, така че никой да не се чувства изключен от Френско-германската система. Разбира се, ние сме готови и за договор на 17-те от еврозоната, който да е отворен за всички страни, които искат да се присъединят към нас.
На спешна среща на 5 декември в Париж, лидерите на Франция и Германия обявиха план за спасяване на еврото. Планът предвижда промяна на договора от Лисабон, автоматични санкции, ако не се спазва правилото за бюджетен дефицит от 3% от БВП. Очаква се съветът на лидерите от Европейския съюз в четвъртък вечерта и в петък да бъде решаващ за успокояване на пазарите и спасяване на еврото. 

Промяна на Договора от Лисабон, автоматични санкции, ако не се спазва правилото за бюджетен дефицит от 3% от БВП - такъв план за спасяване на еврото обявиха днес лидерите на Франция и Германия на спешна среща в Париж. Очаква се съветът на лидерите от Европейския съюз в четвъртък вечерта и в петък да бъде решаващ за успокояване на пазарите и спасяване на еврото.

Но цирка между двамата, за прикриване на войната на световните банкери срещу Европа, тепърва предстои...

Ето какво казва един евреин - Nathanael Kapner, приел християнството и известен като брат Натанаил Капнър за световните банкери:

Евреите, които управляват Wall Street

Профили в еврейската Supremacy , Как САЩ равини Израел трафик с човешки органи , членове на еврейски банкери , руски еврейски мафията и техните САЩ банкери

B / C 400

Евреите, които управляват Уолстрийт
С Brother Натанаил Kapner, Copyright 2010-2011

Членове може да бъде възпроизвеждана Само с авторството на Br Натанаил Kapner
Препратка към истинския евреин новини (SM)

Подкрепа на Brother Натанаил Фондация! ТУК

Online donation system by ClickandPledge

Или изпратете Вашата Принос към:
Фондация Brother Натанаил, PO Box 1242, Сан Франциско CO 80443
Е-мейл:
_____________________________


"Евреи и пари - Story Of A стереотипа", е заглавието на нова книга от Авраам Foxman, директор на борба лига за обидата и клеветата .

Мощен евреи, Андрю Тиш, на Loews Corporation, и Рупърт Мърдок ( майка-еврейка ), на News Corporation, chimed в "рейв" мнения.

Разбира се, Христос мразят евреин, Андрю Тиш, атакува християнството като произход и извършителя на стереотипи евреите като алчни разменяха пари.

Всичко това Hype зад книгата Foxman е да убеди гоите, че "стереотипи" на евреи, има непропорционално голямо количество от богатството и контрол е "грешно и опасно . "

Но ние, които не се подвеждайте по еврейски брътвя, просто вижте фактите, явната в лицата ни, които убеждават дори обикновения наблюдател , че евреите притежават огромно количество богатство (48% от милиардерите в САЩ са евреи) и да го използвате , за да купят политиците и общественото мнение .

Гнездо на змията на това много глава юдейски пари чудовище е да бъдат намерени на Wall Street, където имена като Морган, Рокфелер, Мелън, вече не са да се намери.

Този стар среда Светът на езичник банкери сега се заменя с нов световен ред на евреите с имена като Blankfein, Рубин и Weill.

Wall Street евреите управляват не само на Белия дом и Конгреса, но реши, където парите на американските данъкоплатци "трябва да отидете: на самите себе си, чрез спасителни или на техните задгранични инвестиции, които опора на бившия американски фабрики, сега се намира в Китай и Индия.


Санфорд И СИНОВЕ

Известен като "Кръстникът" на Wall Street, Санфорд Уейл , зареди много еврейски протежета , включително и Робърт Рубин, Джейми Даймън, Лойд Blankfein, и Стивън Фридман.

Weill започва своята банкова кариера като Bear Stearns "неявил се" през 1955 г.. Той стана президент на American Express през 1983 г. и чрез придобивания, създаден на застрахователния гигант, Travelers Group.

Уейл се сливат Travelers с Citicorp през 1998 г., когато заедно с Алън Грийнспан и Робърт Рубин, "убеден" Клинтън отмени Закона за Стъкло Стийгъл, законодателство, което защитава срещу юдейски финансови агресия .

Сливането, което е упълномощено Уейл, за да създаде най -големият в света, финансова институция преименуван Citigroup, където Weill продължава да се управлява като почетен председател.

Чрез силните си въоръжаване на пешка в Белия дом, Weill скоро маркирани като "банкер, който купи Бил Клинтън и разбитите Глас-Стийгъл."

Санфорд Уейл знае само как да използвате парите си, за да печелим приятели и влияние на студентите чрез хвърляне на богатството си в университета Корнел.

Не позволява големи пари, за да отида unthanked, Корнел възнаградени еврейските си благодетел с названието им медицинско училище след него. Показване на още повече благодарност, университет , име Weill като председател на борда .

С други думи, дискредитиращо "стереотипи" на евреите и парите е прекрасен начин на продажба на книги. Но ние, които живеем в реалния свят на факти и имена формират собствено мнение, който има пари и как те го използват.

SHYSTERS AT работа

Се присъедини към Goldman Sachs през 1966 г., Робърт Рубин и Стивън Фридман са гарантирани възходяща мобилни кариера чрез еврейски мрежи.

Скоро Рубин и Фридман сподели председателствата на Goldman, последвано от работа като директорите на Националния икономически съвет - с Рубин съгласно Клинтън и Фридман, по времето на Буш.

Техните паралелни прави, ще ги отведе в горната част на сфери на националната политика - демонстриране на основните власт, че еврейската banksters се ползват в политическия живот на Америка.

През януари 2008 г. Фридман стана председател на Фед в Ню Йорк, клон с близки отношения с Wall Street , решавайки, на когото парите на данъкоплатците отива .

Докато Фридман председател на Ню Йорк Фед 2008-2009, той беше в същото време на борда на директорите на Goldman Sachs.

Когато най-накрая е изложен като "двойно гражданство", след като е бил "хванат закупуване на 50,000 акции на Goldman запас чрез вътрешна информация, Фридман напусна Фед по обвинение за "конфликт на интереси. "

Но през 2009 г., имунната правните последици (евреите се радват на специални юридически статус) , а служи като председател на Фед в Ню Йорк, Фридман също председателства външно разузнаване на Обама на Консултативния съвет.

Независимо от еврейски стереотипи, ние, които знаят имената и събитията от юдейската паралия елити не се купуват в еврейски варосване Абе Foxman щеше да ни направи.

Да, наистина г-н Foxman. Wall Street безопасно сейфове са пълни с пари на евреите, които носят своето влияние, за да се носи в много високите места ...

___________________________________

Подкрепете Brother Натанаил фондация!

Online donation system by ClickandPledge

Или изпратете Вашата Принос към:
Фондация Brother Натанаил, PO Box 1242, Сан Франциско CO 80443
Е-мейл:
___________________________________


За повече виж: еврейски Supremacism & Смъртта на американската труда Кликнете тук

И още: евреите воюват На средната класа Щракнете тук

И още: Обама финансите реформа - еврейските банкери Win Again Натиснете тук

И Goldman Sachs евреите ли Гърция - (Америка Твърде) ... Кликни тук


Кликнете върху: Brother Натанаил! Ул. "Евангелист!

Натанаил Подкрепа Brother! ТУК

Online donation system by ClickandPledge

Или изпратете Вашата Принос към:
Brother Натанаил Kapner; PO Box 1242, Сан Франциско CO 80443
Е-мейл:/плевен онлайн портал
Да не забравяме, че и двамата, и Саркози, и Меркел имат еврейски корени (бабата на Никола по майчина линия е еврейка от Пловдив, емигрирала със семейството си през 1913 г. в Солун), а Меркел е германска еврейка.
Редактирал: д-р инж. Никола Тодоров‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:393 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).